Kreacje na Oscarach
- Wojteł
- John Williams
Re: Kreacje na Oscarach :D
jakbyś tu prezentował takie kiecki, jak ta, którą założyła Heide Klum na afterparty, to by było w porzo, ale się rozczarowałem zawartością i wydałem werdykt 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Kreacje na Oscarach
O ja bym chętnie porozmawiał o sukniach aktorek.
A kreacja Jennifer Lawrence mi się nie podobała i zresztą doskonale gala potwierdziła, że takie suknie też trzeba umieć nosić.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Kreacje na Oscarach :D
Litości.Szczypior pisze:Została jeszcze do omówienia i głębszego przeanalizowania najważniejsza część tegorocznych Oscarów, czyli najlepsze kreacje

Też bym się śmiał.Szczypior pisze:Kto to jest? Z tyłu wszyscy się z niej śmieją

A nie, jak Pejoski to świetna.Adam pisze:Bjork w 2001 r w kultowej kreacji Pejoskiego
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co było nie tak z kreacją Anne Hathaway?
Bardzo ładnie podkreślała jej sylwetkę. Mnie tam się podobała. Wolę takie, niż właśnie takie ciągnące się w nieskończoność, które co Jennifer Lawrence pokazała, idealnie nadają się do zaliczenia gleby.

Wszyscy podziwiają sterczące suty Hatałajówny
Czy coś w tym złego? Nie
Za to fryzurę ma obłędną!!!

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Używa złego antyperspirantu.hp_gof pisze:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Słyszałem też porównanie kiecki Anki do... fartucha
A Lawrence jeszcze nie dojrzała do Oscara za rolę PIERWSZOPLANOWĄ! Nie wiem czemu, ale jej twarz kojarzy mi się z twarzą rozwydrzonej gimnazjalistki (może głupie skojarzenie
). Zobaczymy jak długo teraz przetrwa w Hollywood... A upadek uważam za nieprzypadkowy. Tak miało być! To na pewno sprawka rudej 

A Lawrence jeszcze nie dojrzała do Oscara za rolę PIERWSZOPLANOWĄ! Nie wiem czemu, ale jej twarz kojarzy mi się z twarzą rozwydrzonej gimnazjalistki (może głupie skojarzenie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję, Desplat z żoną też się prezentowali elegancko.hp_gof pisze:Za to fryzurę ma obłędną!!!

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eee... wy tak na serio komentujecie damskie KIECKI...? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński