Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#6166 Post autor: Koper » śr lip 08, 2020 17:31 pm

Prawie mnie przekonała. Jeszcze jakby zapewnił, że jak będę po pijaku nieletnie molestował, to mnie też na pewno ułaskawi, to już lecę stawiać X przy Duda. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#6167 Post autor: lis23 » czw lip 09, 2020 11:03 am

Z tym wzrostem gospodarczym to chyba przesadził, po korona zobaczymy, jaki i czy w ogóle ten wzrost będzie ;)
Dzisiaj Duda sięgnał chyba po ostatni akt desperacji, zapraszajac PSL i Konfederację do "Wielkiej Koalicji Polskich Spraw" ;)
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
qnebra
Zdobywca Oscara

#6168 Post autor: qnebra » czw lip 09, 2020 12:55 pm

Gdzie PSL powiedziało że niech idą na drzewo, a Konfederacja ma poważne opory, plus ten materiał z fejkowymi wyborcami Bosaka też nie pomoże we współpracy.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#6169 Post autor: Wawrzyniec » czw lip 09, 2020 14:13 pm

W South Park był odcinek, gdzie amerykańscy pedofile domagali się swoich praw do uprawiania seksu z dziećmi. Może Duda celuje w tę samą grupę społeczną. Kto wie ile to jest potencjalnych głosów.

Ja sam już we wtorek swój głos wysłałem. Oczywiście za niego sam zapłaciłem i teraz tylko czekam.co ciekawe na mojej kartce do głosowania nawet miałem prawo wyboru. :shock:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#6170 Post autor: Koper » czw lip 09, 2020 16:28 pm

Wawrzyniec pisze:
czw lip 09, 2020 14:13 pm
W South Park był odcinek, gdzie amerykańscy pedofile domagali się swoich praw do uprawiania seksu z dziećmi. Może Duda celuje w tę samą grupę społeczną.
w kler? ;) :lol: ;)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#6171 Post autor: Wawrzyniec » czw lip 09, 2020 16:59 pm

Jest wyrok w związku wypadkiem Beaty Szydło w Oświęcimiu.

https://www.google.pl/amp/s/www.tokfm.p ... -wyrok.amp

przypadkowo" :
""Nagrania zostały uszkodzone w sposób mechaniczny"

Jest i wyrok gdzie, kierowca seicento ma zapłacić nawiązki dla Beaty Szydło i funkcjonariusza ówczesnego BOR i został uznany winnym nieumyślnego spowodowania wypadku. Przy czym o dziwo sąd potwierdził, że kolumna nie jechała na sygnale.

Cóż to odszkodowanie i to pierwszeństwo na drodze się po prostu Beacie Szydło należało. A wniosek jest taki, że bezpieczniej jest w Polsce być pedofilem niż kierowcą.

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#6172 Post autor: lis23 » pt lip 10, 2020 08:03 am

Pan Jarosław się uaktywnił:
"Walczymy skutecznie, co najlepiej pokazała sprawa VAT-u z patologiami, a oni nie, ale we wszystkich badaniach oni są oceniani przez społeczeństwo jako lepiej przygotowani do kierowania gospodarką. Siła mediów jest taka, że nawet wielu naszych zwolenników tak uważa, po prostu im to wmówiono" - powiedział Kaczyński.

"Te wmówienia są nieszczęściem naszych czasów, trzeba zmienić sytuację w mediach. Równowaga medialna jest warunkiem dobrze funkcjonującej demokracji. My nie chcemy żadnych monopolów, żadnych 90 proc., chcemy zwykłej równowagi. Sądzę, że wtedy nie będzie żadnych wątpliwości, kto Polską będzie rządził" - mówił prezes PiS.

https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... gn=firefox
Kaczyński mówił o repolonizacji mediów, o aborcji i o samorzadach.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#6173 Post autor: Wawrzyniec » pt lip 10, 2020 20:14 pm

Obrazek

Typowy wyborca Trzaskowskiego:

Obrazek

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#6174 Post autor: Bucholc Krok » pt lip 10, 2020 21:03 pm

Koper pisze:
wt lip 07, 2020 16:36 pm
A że Trzaskowski odpowiada za zalaną (w wyniku oberwania chmury) stolicę?
Nie słyszałem, żeby się interesował stanem kanalizacji miejskiej. Za naprawienie rurociągu prowadzącego do oczyszczalni to zdaje się też państwo musiało się zabrać.

Dzisiaj w radiu Budka mówił, że Trzaskowski nie zgodzi się, żeby prokurator stanu wojennego mógł zasiadać w TK, tymczasem sam kandydat podczas debaty z krzesłem powiedział (odpowiadając na pytanie, dlaczego przekazał 2 miliony na organizację, która ma związek z kobietą, która była w SB), że nie będzie nikomu zaglądał w życiorysy. No to jak w końcu będzie? :roll:
A tak w ogóle to wszystkim wyborcom, którzy nie widzą, jaki Rafał jest zajefajny, on i jego partia mówią:

Obrazek

Bo to były słowa adresowane do kandydata Dudy a nie prezydenta Dudy, wiadomo. ;)
Obstawiam, że sąd uzna raczej, iż to nie były słowa obraźliwe.
Ale pokazali że potrafią walczyć (skutecznie!) o godne zarobki? Pokazali. :D
A no tak. I wyborcy teraz pomyślą, że oni tyle samo będą mieli, bo partia głosi równość. :)
Wawrzyniec pisze:
czw lip 09, 2020 14:13 pm
W South Park był odcinek, gdzie amerykańscy pedofile domagali się swoich praw do uprawiania seksu z dziećmi.
W Holandii (a to niespodzianka) była (legalnie działająca) partia która miała podobne postulaty:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Partia_na ... no%C5%9Bci
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#6175 Post autor: Koper » pt lip 10, 2020 23:02 pm

Bucholc Krok pisze:
pt lip 10, 2020 21:03 pm
A tak w ogóle to wszystkim wyborcom, którzy nie widzą, jaki Rafał jest zajefajny, on i jego partia mówią
Nie jest zajefajny niestety. :( Tyle, że nawet kot Kaczyńskiego byłby lepszym kandydatem na prezydenta niż rywal Trzaskowskiego. :(

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#6176 Post autor: Wawrzyniec » sob lip 11, 2020 22:59 pm

Ja nie mogę, to już trzeci "niemiecki" pasek w TVP, to zaczyna być trochę creepy i podchodzi pod stalking.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#6177 Post autor: Koper » ndz lip 12, 2020 00:55 am

"Hańba Niemców"... aaaaa... to teraz już wiem czemu pod granicą niemiecką u nas takie coś jest:

http://luzyce.mega.pl/Opis/Zabytkihisto ... fault.aspx

W Gubinie obejrzeli Wiadomości i postawili głaz. ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#6178 Post autor: Koper » ndz lip 12, 2020 15:24 pm

Ktoś Jarkacza strollował :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#6179 Post autor: Bucholc Krok » ndz lip 12, 2020 18:35 pm

Wawrzyniec pisze:
sob lip 11, 2020 22:59 pm
Ja nie mogę, to już trzeci "niemiecki" pasek w TVP, to zaczyna być trochę creepy i podchodzi pod stalking.
Może warto odstawić TVP na jakiś czas? Żeby się nie skończyło jakąś tragedią.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#6180 Post autor: Koper » ndz lip 12, 2020 19:40 pm

Bucholc Krok pisze:
ndz lip 12, 2020 18:35 pm
Może warto odstawić TVP na jakiś czas? Żeby się nie skończyło jakąś tragedią.
Społeczeństwu to powiedz. :D :D :D Zresztą zobaczymy już niedługo czym się skończyło. :P

ODPOWIEDZ