Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob maja 01, 2010 15:28 pm
22%
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz maja 02, 2010 10:47 am
Zostawiłem jednego mapeta u Krysińskiego. Nie ma co tak rozpaczać.
No i był ktoś dzisiaj w sklepie nie tylko dla idiotów? Jakieś ciekawe promocje były, czy pochowali lepszy towar?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz maja 02, 2010 10:50 am
No i był ktoś dzisiaj w sklepie nie tylko dla idiotów? Jakieś ciekawe promocje były, czy pochowali lepszy towar?
Ja się może zaraz przejdę, ale brzydka pogoda leje

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz maja 02, 2010 11:05 am
Ciekawe czy znowu będą ofiary promocji..

-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz maja 02, 2010 11:23 am
Ciekawe czy znowu będą ofiary promocji..
No wiesz gdybym bardzo chciał na siłę kupiłbym 3 scory każdy z nich byłby o 13,20 pln mniej warty ( cena z Vatem 59:D)
Obiecałem sobie miniwieże jednak

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz maja 02, 2010 15:59 pm
Przy większych zakupach (zakładając, że by nie było żadnych kantów) to by się opłaciło. Dać za komputer 10tys. a 7,8tys. to jednak jest różnica.
-
Adam
- Jan Borysewicz
bladerunner20 pisze:No wiesz gdybym bardzo chciał na siłę kupiłbym 3 scory każdy z nich byłby o 13,20 pln mniej warty ( cena z Vatem 59:D)
chyba chory jesteś

cenę z naklejki dzielisz przez 1,22.. wychodzi Ci pare złotych na płytce ledwo - 6 - 7, przy cenie wywoławczej typu 54 zł np. tak się u nich każdy artykuł liczy na tej promocji od wieków, zresztą to podają na afiszu w pkt obsługi w ten dzień.
#FUCKVINYL