Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Kupiłbyś Kaczora z cyckami? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A czemu nie? Jakby dobrze zrobili. Kwestia pomysłu.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ja bym kupił z cyckami aniołków Kaczyńskiego

Oszukuję, niemieckich brukowców nie tykam… znowu oszukuję, jeden numer kupiłem, mam do dzisiaj, z fotostory o napadzie jaskiniowców na włości wujka Sama, gdy ten akurat był na urlopie

Oszukuję, niemieckich brukowców nie tykam… znowu oszukuję, jeden numer kupiłem, mam do dzisiaj, z fotostory o napadzie jaskiniowców na włości wujka Sama, gdy ten akurat był na urlopie

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jaki zgrywus, ta pani to w sumie tragiczna postać, ona jakoś tam była związana „emocjonalnie” z gostkiem z PIS którego były gostek z PO potraktował polityką miłości w sposób bezpośredni 

- Wojteł
- John Williams
No bo tyle wszystkich naoszukiwałeś, a ja jak głupek się dawałem nabrać, Ty huncwocie Ty. Strach pomyśleć, co to się dzieje na imprezach z Tobą!
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cóż z tego, że ładne, jak z PiSu?kiedyśgrześ pisze:Ja bym kupił z cyckami aniołków Kaczyńskiego![]()

dobre

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Z takimi ustami to Ona może być nawet z byłego KLD albo tfuu UWKoper pisze:Cóż z tego, że ładne, jak z PiSu?kiedyśgrześ pisze:Ja bym kupił z cyckami aniołków Kaczyńskiego![]()
![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale jak z PiSu to wiadomo, że usta służą tylko do wygadywania pierdół o Smoleńsku, a nie do tego, do czego by mogły. 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Brawo, Koper! Imponująca czystość ideologiczna! Chciałbym tylko być podczas próby generalnej, jakbyś był z panią sam na sam. Ciekawe czy wówczas tez byłbyś taki "cnotliwy".Koper pisze:Cóż z tego, że ładne, jak z PiSu?![]()

Wojtek próbuje "poprawić" swoją reputację dostosowując się do panującego tryndu? Nie idź tą drogą, Wojtek.dobrei nie w Twoim stylu

Jeszcze nie wiadomo, co się z tych ust wydobywa. Niektóre maja głos jakbyś tarł konarem o trotuar, co psuje efekt końcowy i znacznie ostudza zapał.kiedyśgrześ pisze:Z takimi ustami to Ona może być nawet z byłego KLD albo tfuu UW
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A byłaby związana i zakneblowana? Bo inaczej to nie miałoby sensu być z nią sam na sam.Bucholc Krok pisze:Brawo, Koper! Imponująca czystość ideologiczna! Chciałbym tylko być podczas próby generalnej, jakbyś był z panią sam na sam. Ciekawe czy wówczas tez byłbyś taki "cnotliwy".Koper pisze:Cóż z tego, że ładne, jak z PiSu?![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Strasznie przedmiotowo tutaj traktujecie kobiety. A zresztą chyba nikt z nas nie jest tak zdesperowany, aby chociaż marzyć o kimś z PiSu. To jak Koper napisał, nawet upojna noc zakończy się tym, że podczas orgazmów będzie krzyczeć: "Smoleńsk! Smoleńsk! Smoleńsk!". 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie dałbyś rady?Koper pisze:A byłaby związana i zakneblowana? Bo inaczej to nie miałoby sensu być z nią sam na sam.![]()

Wawrzyniec pisze:Strasznie przedmiotowo tutaj traktujecie kobiety.

A zresztą chyba nikt z nas nie jest tak zdesperowany, aby chociaż marzyć o kimś z PiSu.
Czyli jakby Megan zapisała się do PiS-u to by się skończyło uwielbienie?

Strasznie przedmiotowo traktujesz kobiety. Chyba że tych z PiS-u nie uważasz za kobiety.To jak Koper napisał, nawet upojna noc zakończy się tym, że podczas orgazmów będzie krzyczeć: "Smoleńsk! Smoleńsk! Smoleńsk!".

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiesz, staram się być tolerancyjny, ale czasami ludzka rzecz mieć wątpliwości co do niektórych "pań" i czy rzeczywiście to "płeć piękna":Bucholc Krok pisze:Strasznie przedmiotowo traktujesz kobiety. Chyba że tych z PiS-u nie uważasz za kobiety.

Ale prawda jest taka, że pewnie ciężko byłoby mi dojść do siebie, gdyby okazało się, że ktoś z moich bliskich jest z PiSu. Ale cóż byłaby to wysoka próba mojej tolerancji.

#WinaHansa #IStandByDaenerys