Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
nie wiem co by mógł, ale na pewno nic dobrego 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Swoją drogą jest już oficjalny odczyt za styczeń: 14,2% zlewających robotę w Biedronce obok Templara, leniuszki 
Są też pozytywy, przy odrobinie szczęścia nie trzeba będzie płacić abonamentu od posiadania tv, zastąpi go powszechny podatek na wzór niemiecki, 12-14 PLN miesięcznej składki na szczęście i prosperitę rodziny Lisów powinno styknąć mi piszą

Są też pozytywy, przy odrobinie szczęścia nie trzeba będzie płacić abonamentu od posiadania tv, zastąpi go powszechny podatek na wzór niemiecki, 12-14 PLN miesięcznej składki na szczęście i prosperitę rodziny Lisów powinno styknąć mi piszą

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co się martwisz. Po wyborach Twój techniczny da Ci tysiaka od bachora i nie będziesz musiał pracować. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jakie wybory
Tu nie jest potrzebny techniczny, tylko techniczne… urządzenie

Chyba już nie objęte ochroną patentową, więc można produkować generica na miejscu, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku pracy, prosta konstrukcja, mamy technologię, a i przemysł rozrywkowy by wreszcie ruszył z kopyta z nowym reality show
ps. 1000 PLN na dzieciaka w Europie do której podobno aspirujemy na nikim nie robi wrażenia, to tylko w Polszy i innych za przeproszeniem Rumuniach lokalni niewolnicy już nawet łapki nie wyciągają po swoje
To jest nieco ponad 200 EUR, opierniczający się Hiszpan na ten przykład dostaje dwa razy więcej za samo opierniczanie się
a wiesz dlaczego dostaje Koper
Żeby mu się przypadkiem istnienie tego starego francuskiego urządzenia wklejonego przez mnie u góry nie przypomniało 

Chyba już nie objęte ochroną patentową, więc można produkować generica na miejscu, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku pracy, prosta konstrukcja, mamy technologię, a i przemysł rozrywkowy by wreszcie ruszył z kopyta z nowym reality show

ps. 1000 PLN na dzieciaka w Europie do której podobno aspirujemy na nikim nie robi wrażenia, to tylko w Polszy i innych za przeproszeniem Rumuniach lokalni niewolnicy już nawet łapki nie wyciągają po swoje

śmialiście się z niepłacenia abo za rtv, jak o tym pisałem?
to macie - http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... SlotII3img

#FUCKVINYL
ja się dalej śmieje, bo to śmiechu warte - cytując klasyka: People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.
Mogli wyrejestrować odbiorniki, a tak to teraz będą frajerzy płacićAdam pisze:śmialiście się z niepłacenia abo za rtv, jak o tym pisałem?to macie - http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... SlotII3img

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie bój, nie przypomni. Najwyżej porzucaja śrubami w szyby. Już "postępowi" politycy przez lata wybili tłuszczy z głowy podobne wynalazki.kiedyśgrześ pisze:a wiesz dlaczego dostaje KoperŻeby mu się przypadkiem istnienie tego starego francuskiego urządzenia wklejonego przez mnie u góry nie przypomniało

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
to chyba w tym temacie gadaliśmy o ulubionym temacie Wojtka? 
to proszę
zbliża się premiera thrillera:

to proszę

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Rozumiem, że w filmie ostatecznie bluzeczkę odsłoni ?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Reżyser "Zbrodni czasu" to nakręcił, więc cycki powinny być. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wreszcie ten temat obiera odpowiedni kierunek.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A bo tu naczelny prawicowiec z naczelnym lewicowcem przyofftopili polityką.
Ciekawe czy Wojtek obejrzy ten thriller z Sashą, czy światopogląd mu zabroni, jak Wawrzyńcowi Marianellego słuchać.
Ciekawe czy Wojtek obejrzy ten thriller z Sashą, czy światopogląd mu zabroni, jak Wawrzyńcowi Marianellego słuchać.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tu Cię mam. Gdyż ja Marianellego wszystko co nowe wychodzi słucham. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys