Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#901 Post autor: Koper » wt lut 12, 2013 16:57 pm

swoją drogą ciekawe od kiedy zaokrągla się do szóstki. :D

Obrazek
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#902 Post autor: DanielosVK » wt lut 12, 2013 18:31 pm

To lepsze:

Obrazek
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#903 Post autor: Wojteł » wt lut 12, 2013 18:43 pm

Koper pisze:swoją drogą ciekawe od kiedy zaokrągla się do szóstki. :D

No i właśnie o to mi chodzi. Pewnie wyszło 663,4 czy coś koło tego, ale takie tytuł jest chwytliwszy
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#904 Post autor: kiedyśgrześ » wt lut 12, 2013 19:04 pm

Ehh, czepili się trzech szóstek, macie tu archiwalne zdjęcie dziadka premiera, w cywilu, zanim wstąpił do wermachtu

Obrazek

Wszystko jasne teraz :?: :P
Obrazek

Templar

#905 Post autor: Templar » śr lut 20, 2013 01:34 am

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/ ... bijka.html

Ten kretyn Niesioł to szybciej wykończy PO, niż Macierewicz i spółka PiS :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#906 Post autor: Kaonashi » śr lut 20, 2013 11:54 am

Świetne zdjęcie :D
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Templar

#907 Post autor: Templar » śr lut 20, 2013 15:40 pm

Adam pisze:Niesioł tu akurat ma rację choć powiedział ją źle bo w swoim specyficznym stylu - gdyby nie fakt że córka Holland jest lesbą, to ona by temat zlała z pyty i nie udzielała takiego wywiadu..
No tak, bo zapomniałem, że normalni ludzie to zazwyczaj wypowiadają się na tematy, które ich w żaden sposób nie dotyczą, tylko takie "antypolskie Hollandy" mówią tylko o tym, co ich w jakiś sposób dotyczy. A Niesioł to powinien się leczyć, bo ta mówi, że już na nich nie zagłosuje, a ten już, że na Kaczyńskiego będzie głosować, koleś jest totalnie jebnięty, obraża każdego, kto się z nim nie zgadza, w końcu kiedyś się doigra i dostanie w ten głupi ryj.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#908 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 20, 2013 17:36 pm

Templar pisze:bo ta mówi, że już na nich nie zagłosuje,
Niech zagłosuje na Palikota.
a ten już, że na Kaczyńskiego będzie głosować, koleś jest totalnie jebnięty, obraża każdego, kto się z nim nie zgadza, w końcu kiedyś się doigra i dostanie w ten głupi ryj.
Ostro. :) Niesiołowskiego nie lubię, ale zawsze mnie bawi, gdy nagle następuje "odkrycie Ameryki", opadnięcie klapek z oczu i takie tam, jak to było niedawno w przypadku Palikota. Jak zaglądał do gaci Kaczyńskiemu to było ok., ale jak pocisnął "feministkom" to już jest be. Jak Niesiołowski najeżdża na PiS to ok, jak na "słuszną opcję" to już be.. :mrgreen:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Templar

#909 Post autor: Templar » śr lut 20, 2013 17:54 pm

Ja zawsze mówiłem, że Niesiołowski jest chory psychicznie, niezależnie od tego o kim się wypowiadał, do tego jeszcze jest esbeckim sprzedawczykiem i skandalem jest, że ktoś taki zasiada w Sejmie. Ale dobrze, że teraz zaczął jeszcze jechać po ludziach, którzy dali wygraną PO, bo wcześniej to właśnie tylko osoby związane z PiS i innymi małymi partiami i media mu biły jeszcze brawo, ale teraz to już jedzie po całości i w końcu się od niego odwrócą i może go z PO na zbity pysk w końcu wypierdolą.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#910 Post autor: Adam » śr lut 20, 2013 18:40 pm

ale Templar tutaj ewidentnie zabolała ją ta wypowiedź, bo ona ma córkę lesbijkę. dlaczego nikt się publicznie nie wypowiadał na ten konkretny temat tak jak Halland? bo nikt z publicznych osób nie ma córki lesbijki ALBO nie chce o tym gadać, bo np córka nie zrobiła coming outu jak Adamikowa. Holland miała milion innych mozliwości dowalenia rządowi za jego inne liczne błędy, a skupiła się na tym jednym i nikt nie powie że przypadkowo.. a że profesor od meszek jest jaki jest to inna sprawa.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#911 Post autor: Koper » śr lut 20, 2013 19:23 pm

Bucholc Krok pisze:Niesiołowskiego nie lubię, ale zawsze mnie bawi, gdy nagle następuje "odkrycie Ameryki", opadnięcie klapek z oczu i takie tam, jak to było niedawno w przypadku Palikota. Jak zaglądał do gaci Kaczyńskiemu to było ok., ale jak pocisnął "feministkom" to już jest be.
Akurat Palikot w przypadku feministek ma nawet więcej racji, niż w przypadku Jara. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#912 Post autor: kiedyśgrześ » śr lut 20, 2013 23:29 pm

hmmm… nie, jednak już nie mam pomysłu na kolejny obrazek dla Kopra :P
Obrazek

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#913 Post autor: kiedyśgrześ » śr lut 20, 2013 23:35 pm

a przypomniało mi się, od 2014, czy 16 będzie nas już tylko 37 milionów, Unia zmienia statystyczną definicję obywatela, na związaną nie z paszportem, a z faktycznym miejscem przebywania/życia :P
Obrazek

Mefisto

#914 Post autor: Mefisto » czw lut 21, 2013 02:59 am

to w takim razie nie 37, a 30 maks :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#915 Post autor: Koper » czw lut 21, 2013 20:33 pm

a pojawi się obywatelstwo WOLSKIE? :P

ODPOWIEDZ