ICH TROLLE 2: DETOX [UPDATE]
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
I co z tego jak IMHO nie napisał nic ciekawego...bladerunner20 pisze:Co ciekawe wychodzi na to, że Gregson zrobił muzę w tym roku do filmów o łącznym budżecie uwagaaa ~ pół miliarda $, chyba nawet Hans nie ma takiego wyniku. Zaiste imponujące. Na pewno jeden z najbardziej rozchwytywanych composerów w tym roku..
Why So Serious !?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Horner jednym Avatarem zrobił ponad pół tego wyniku i co to ma do rzeczy? Babuch Ci dobrze napisał...bladerunner20 pisze:Co ciekawe wychodzi na to, że Gregson zrobił muzę w tym roku do filmów o łącznym budżecie uwagaaa ~ pół miliarda $
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, wyjdzie mu te pół miliarda i co z tego wynika? Że piszę muzykę do wysokobudżetowych, hollywoodzkich szmir, do których dziś zatrudnia się kompozytorów pokroju Haralda Klosera czy Steve'a Jablonsky'ego. Godne ma towarzystwo.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
W sumie masz racje, jest masa zdolnych ludzi, którzy nie mają niestety siły przebicia?. P.S tak przy okazji czytając gazetę przypadkiem natknąłem się na budżet X-Mena Genezy : 150 mln dolarów.
Ja mam zawsze przeczucie jak widzę duży budżet i nazwisko HGW, że będzie dobrze bądź bardzo dobrze, a już jak widnieją te inicjały przy filmie o tematyce arabskiej kupuje scor w ciemno, tak było z księciem.
Ja mam zawsze przeczucie jak widzę duży budżet i nazwisko HGW, że będzie dobrze bądź bardzo dobrze, a już jak widnieją te inicjały przy filmie o tematyce arabskiej kupuje scor w ciemno, tak było z księciem.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ciekawe, że bladu w ogóle nie odniósł się do tego, że napisałem, że do mainstreamu HGW nie wniósł nic. Mógłby napisać, co jego zdaniem wniósł jego styl.
Chodzi mi o kwestię obiektywną - Jaki kompozytor odwołuje się w jakiś sposób do niego. Czy HGW ukształtował jakiś trend? To samo pytanie do dziekana.
Chodzi mi o kwestię obiektywną - Jaki kompozytor odwołuje się w jakiś sposób do niego. Czy HGW ukształtował jakiś trend? To samo pytanie do dziekana.