Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Mystery Man pisze:Daybreakers też dałbym do 2009, bo polskimi premierami to tylko filmweb się kieruje
Pokazów festiwalowych nie liczmy.
http://www.imdb.com/title/tt0433362/releaseinfo
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Sam napisał i "macie napisane"

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mystery
- James Horner
autor: Mystery » pt maja 21, 2010 00:38 am
Skoro tak to trzeba update zrobić

-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » pt maja 21, 2010 00:40 am
Koper pisze:Sam napisał i "macie napisane"

No co, mega wiarygodne źródło.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
autor: bladerunner » pt maja 21, 2010 10:43 am
Cholera!!
Wiedziałem,że o czymś zapomniałem Razz
Ghost Writer
Ghost Writer dla mnie lepszy nawet od Prince'a HGW.
Praca roku jak dotąd. Stan na Maj
-
bladerunner
autor: bladerunner » pt maja 21, 2010 16:16 pm
no cóż wracając do tematu luknąłem sobie jeszcze na szybkości Drugiego tego słynniejszego Robina i stwierdzam, że ten starszy to badziew.
Muza Kamena też wyraźnie słabsza od Streitenfelda

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
bladerunner20 pisze:no cóż wracając do tematu luknąłem sobie jeszcze na szybkości Drugiego tego słynniejszego Robina i stwierdzam, że ten starszy to badziew.
Muza Kamena też wyraźnie słabsza od Streitenfelda

Buahahahahahahahah
Tania i żenująca prowokacja

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
A propo SRAJFELDa
Dziś rozmawiałem z chłopakami z redakcji i nie wiem czy za dużo popili, czy to prawda, ale podobno Paweł Stroiński znów rozmawiał z Hansem, tym razem bez "mikrofonów" i Hansu przyznał się ponoć, że "wielki kompozytor" Srajfeld był jego... KIEROWCĄ!

-
bladerunner
autor: bladerunner » pt maja 21, 2010 16:24 pm
A propo SRAJFELDa
Dziś rozmawiałem z chłopakami z redakcji i nie wiem czy za dużo popili, czy to prawda, ale podobno Paweł Stroiński znów rozmawiał z Hansem, tym razem bez "mikrofonów" i Hansu przyznał się ponoć, że "wielki kompozytor" Srajfeld był jego... KIEROWCĄ!
No proszę . Nie wiedziałem. Całkiem nieźle sobie radzi jak na kierowcę
Poważnie mówię, ten nowy robin był średni, ale książę złodziei to kicz jakich mało.
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » pt maja 21, 2010 16:27 pm
W sumie tak rodzą się plotki i trudno mi oceniać. Gdyż Zimmer ma aż tyle czasu, na takie pogawędki z Pawłem

W sumie mógłby i mi na priva przesłać numer to i sobie bym z nim pogadał.
A jeżeli naprawdę był kierowcą, to w sumie Koper nie zbyt daleko z tym chodzeniem po hamburgery do McDonalda typował.
Ja czytałem kiedyś artyku w "Spiegel" o nim. I tam wyczytałem, że Streitenfeld na spontana przerwał studia i pojechał do L.A. i chciał się załapać na praktykę do Zimmera. Ale ten podobny nie był zainteresowany i dopiero zgodził się na bezpłatną praktykę czy coś w tym stylu. Tak wtedy wyczytałem.
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
bladerunner20 pisze:Poważnie mówię, ten nowy robin był średni, ale książę złodziei to kicz jakich mało.
Mówisz o filmie? Jest trochę kiczowaty, nie powiem. Ale co do muzyki, to Kamen samą uwerturą miażdży cały życiorys Srajfelda, więc się nie ośmieszaj, proszę.
Wawrzyniec pisze:Gdyż Zimmer ma aż tyle czasu, na takie pogawędki z Pawłem
Akurat z ostatecznej wersji wywiadu to może wyleciało (nie pamiętam), ale Hansu obiecał Pawłowi, że jeszcze z nim pogada tak prywatnie o TTRL i nie tylko. Sam słyszałem nagranie.
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 16:31 pm przez
Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » pt maja 21, 2010 16:31 pm
E tam kiczowaty. Fajne kino przygodowe, które świetnie się ogląda. Costner jako Robin Hood pasuje idealnie, a Alan Rickman jako Szeryf z Nottingham miażdży.
A film Scotta to sam nie wiem czy film przygodowy, czy historyczny, czy też znowu co

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Wawrzyniec pisze:E tam kiczowaty. Fajne kino przygodowe, które świetnie się ogląda. Costner jako Robin Hood pasuje idealnie, a Alan Rickman jako Szeryf z Nottingham miażdży.
Ale ten wątek jak Rickman się dobiera do Mastrantonio w finale to już komedia.
Swoją drogą świetnie parodia wątków z tego filmu wyszła Brooksowi.

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Uwaga, Mareczek Łach prosto z festiwalu donosi, ze Nancy Knutsen z ASCAP powiedziała mu o tym, że Srajfeld faktycznie był kierowcą Hansa. Ech, mógł być chłopak drugim Kubicą, a wybrał zły zawód.