SZACUN :D
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
Kapuś! 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper napisz jak kuria od Hosera, że takiego zwrotu nie użyłeś i po sprawie, każdy Ci uwierzy, że mówisz prawdę. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
http://www.youtube.com/watch?v=4OJRi5CG2LM
Nie wiem czy fail czy szacun, chociaż chyba w sumie szacun, w każdym razie w życiu bym się nie spodziewał takiej reakcji po zwykłym dotknięciu
Nie wiem czy fail czy szacun, chociaż chyba w sumie szacun, w każdym razie w życiu bym się nie spodziewał takiej reakcji po zwykłym dotknięciu

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale flame.
Rację ma w zasadzie, ale nie wiem, czemu aż tak nerwowo. Powinien się chyba liczyć z tym, że ludzie mogą go dla zabawy szturchnąć, czy inne jaja robić.

Fe.
Dziecko go lekko dotknęło, a ten robi aferę jakby mu kubeł na głowę zakładali. Jak koleś przebiera się za pajaca i siada na jakimś sraczu na środku ulicy to niech się nie dziwi, że dzieciaki chcą go dotknąć. Było to ostatnio na kilku portalach i z komentarzy mieszkańców Krakowa wynika, że koleś jest tam znany z tego, że jest właśnie nieźle pierdolnięty, robi też np. aferę jak ktoś mu zdjęcie robi 

Ciekawe czy dalej pracuje 

niestety tak. i potwierdzam ze gosc jest jebniety. zawsze tam stoi. raz mi tez pocisnął, a raczej próbował. polazłem dalej zeb sie z cieciem nie wdawac w dyskusje to rzucił tylko na odchodnym gdzie ide.. nawija tez o polityce też, że wina tuska itd. standardowy pisior.
epicki koment pod tym.
MaximusNHL 4 min temu
Gówniara już nieźle opuchnięta od żarcia, pewnie mała hanyska wychowana na krupniokach i kapuście.

epicki koment pod tym.
MaximusNHL 4 min temu
Gówniara już nieźle opuchnięta od żarcia, pewnie mała hanyska wychowana na krupniokach i kapuście.

#FUCKVINYL
Ta akcja jest z tej soboty, więc może już nie pracować
Chyba, że go widziałeś w ciągu ostatnich dwóch dni.

nie. ale on tam siedzi juz ze 2 lata min. takie akcje to on robi co 30 min, ale tu akurat go ktos nagral. dla mnie to standard - i tak był tutaj dosc grzeczny musze powiedziec. najlepsze ze fama dosc dawno sie rozniosła że koles jest nieteges i często dresiki podchodzą i go podkurwiają dla beki
zreszta przyjedziecie na fmf to go spotkacie na bank, nic mu nie zrobią skoro do tej pory tyle czasu ma lajta.

#FUCKVINYL
taa, jak wszyscy tam :] oni tam maja cos na ksztalt oplaty za plac na targowiskach. kladzie kase i moze sie wydurniac. nie polozy, to go miejscy zawiną. taki bilet wstępu czy coś ;]
#FUCKVINYL
Ale oprócz tego podatek dochodowy powinien zapłacić, ale, że nikt go nie pilnuje to małe szanse, że płaci podatek od każdego grosza, który dostanie