"Robin Hood" Ridleya Scotta - Marc Streitenfeld
lis 23 czy Ty masz świadomość co piszesz ? Jeszcze potrafię zrozumieć, że ktoś nie lubi Batmana: początek tu gdzieś czytałem Adama wypowiedź na ten tematNiestety,ale Zimmer jawi się ostatnio jako dobry rzemieślnik i nic poza tym: Batman Begins,The Dark Knight ( dla mnie soundtracki prawie nie słuchalne

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Arcydzieło? I kto tu ma świadomość...bladerunner20 pisze:lis 23 czy Ty masz świadomość co piszesz ? Jeszcze potrafię zrozumieć, że ktoś nie lubi Batmana: początek tu gdzieś czytałem Adama wypowiedź na ten tematścieki, kanały, ale ja to lubię . Z całym szacunkiem The Dark Knight to arcydzieło prawie na równi z Gladiatorem, jedynie ciut, ale dosłownie ciut za długi ten kawałek 16 minutowy trochę psuje całość.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za "Batman Begins" to ja też średnio przepadam, ale mimo to mam nadzieję, że jesteś zadowolony z zakup?
Ale "The Dark Knight" jest świetny
"Why So Serious?" toż to doskonały przykład co Hans potrafi na tym swoim keyboardzie wyprawiać
Świetne "Like a Dog Chasing Cars" i do tego ten niesamowity klimat.
Może nie arcydzieło a la "Gladiator" "The Thin Red Line", "Hannibal" czy też "Black Hawk Down", ale naprawdę dobra płyta. I tutaj się w pełni z Tobą zgadzam i cieszę, że nie jestem sam i tym samym mogę dalej rozmyślać i rozważać nad MV/RCP

Może nie arcydzieło a la "Gladiator" "The Thin Red Line", "Hannibal" czy też "Black Hawk Down", ale naprawdę dobra płyta. I tutaj się w pełni z Tobą zgadzam i cieszę, że nie jestem sam i tym samym mogę dalej rozmyślać i rozważać nad MV/RCP

"TTRL" nie można określać arcydziełem. "TTRL" należy określać arcydziełemTTRL można jeszcze tak określać

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Batmana bardzo lubię,to mój ulubiony bohater komiksowy,filmy Nolana też mi się podobają,więc soundtrack do BB kupiłem w ciemno,niestety,gdyby nie J.N.Howard nie byłoby czego słuchać ... ogólnie muzykę do obu Batmanów określiłbym mianem ... ścieżka dźwiękowa,ale nie muzyka - przykro mi,ale dla mnie jest to po prostu nuda i koniec.
Nie rozumiem też zachwytów nad utworem: "Why So Serious?" ale być może jestem konserwatystą? - ja lubię muzykę w starym stylu ( John Williams ) i nie przepadam za elektroniką,delikatnie rzecz ujmując
Nie rozumiem też zachwytów nad utworem: "Why So Serious?" ale być może jestem konserwatystą? - ja lubię muzykę w starym stylu ( John Williams ) i nie przepadam za elektroniką,delikatnie rzecz ujmując

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: