Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Racja, za bardzo offtopimy, w offtopie, a ja wykryłem właśnie kolejną ladacznicę do ukamienowania:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
fakt, zeszliśmy z tematu, biedny Wojtek, nawet polskimi automatami do kawy zawładnęła jego ulubiona postać showbiznesu:

NO CD = NO SALE
-
Templar
Cała Polska mówi "na dwór", tylko w tej wiosce zwanej Krakowem wychodzą "na pole"Adam pisze:na dwór to porażka jakaś.. już bardziej rozumiem zasznurować z wawy niż u nas zawiązać
i dobrze
ale pls wracajmy do Sashy bo Wojtek się niecierpliwić będzie..
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Yes Sir.

Tylko nie wiem czy teraz od Sashy Grey bardziej na czasie nie jest rozmawianie o tych modelkach, które aktualnie bardziej zasługują na ukamienowanie?

Tylko nie wiem czy teraz od Sashy Grey bardziej na czasie nie jest rozmawianie o tych modelkach, które aktualnie bardziej zasługują na ukamienowanie?
-
Templar
A Sasha mówi "na dwór" czy "na pole"?
Oraz "ziemniaki", "kartofle", czy też "pyry"? 
- Wojteł
- John Williams
No właśnie, sam miałem pytac o pyry.
http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/429.png
Ano. Nigdzie w TV, w książkach itd nie spotkałem się ze zwrotem "wychodzić na pole", chyba, że była mowa o rolnikach idących wykopywać ziemniakokartoflopyry.
Prawda - w sieci nawet pojawił się komiks, którego głównym bohaterem jest Koper, przedstawiający atrakcje swojego miastaWawrzyniec pisze:He he.Koper tak szpanuje z tą Zieloną Górą
http://www.demland.info/dem/komiksy/paski/429.png
1 zł za Sashę to chyba i tak za drogoAdam pisze:fakt, zeszliśmy z tematu, biedny Wojtek, nawet polskimi automatami do kawy zawładnęła jego ulubiona postać showbiznesu:
Templar pisze:Cała Polska mówi "na dwór", tylko w tej wiosce zwanej Krakowem wychodzą "na pole"Adam pisze:na dwór to porażka jakaś.. już bardziej rozumiem zasznurować z wawy niż u nas zawiązać
![]()
Ano. Nigdzie w TV, w książkach itd nie spotkałem się ze zwrotem "wychodzić na pole", chyba, że była mowa o rolnikach idących wykopywać ziemniakokartoflopyry.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W Krakowie twierdzą, że chłopstwo idzie "na dwór", a państwo "na pole".Wojtek pisze:Ano. Nigdzie w TV, w książkach itd nie spotkałem się ze zwrotem "wychodzić na pole", chyba, że była mowa o rolnikach idących wykopywać ziemniakokartoflopyry.Templar pisze:Cała Polska mówi "na dwór", tylko w tej wiosce zwanej Krakowem wychodzą "na pole"Adam pisze:na dwór to porażka jakaś.. już bardziej rozumiem zasznurować z wawy niż u nas zawiązać
![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
Bo tam w Krakowie to jacyś dziwni hipsterzy mieszkają, Ślązacy normalniej gadają, niż te Krakusy 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A wy tu dalej o tym polu i kartoflach? 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Ciekawsze to niż jakieś Sashe i inne gwiazdy disco polo.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ludzie różne mają gusta, niektórzy wolą seks inni pola i kartofle. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Podobną rzecz chciałem napisać, ale mnie ubiegłeś. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Ludzie mają różne gusta, jedni wolą seks dziewczyną/żoną, innych zadowala fapowanie przy filmikach z udziałem Sashy i nazywanie tego seksem