SZACUN :D
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
Tylko wiesz, co innego pomylić się raz. Ludzka rzecz. Ale ona nawet jak mu się to dokładnie wytłumaczyło to dalej powtarza ten sam błąd. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
David Arnold odebrał w poniedziałek Doktorat Honoris Causa na "University Of West London - The London College Of Music". Po oficjalnej foci przyszedł czas na focie zgodną z poczuciem humoru Davida:

gratulacje Mistrzu

gratulacje Mistrzu

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Kaonashi dzięki.
Tak właśnie wygląda Rzeszów. A tu niektórzy przypisywali mi, że pochodzę z Radomia. 

Adamowi mylą się wszystkie rzeczy na R, dla niego Radom i Rzeszów to to samo, tak jak i Romowie i Rumuni też to samoWawrzyniec pisze:@Kaonashi dzięki.Tak właśnie wygląda Rzeszów. A tu niektórzy przypisywali mi, że pochodzę z Radomia.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Templar, jak myślisz, że Wasz warszawski skutek w tramwaju zrobi wrażenie, to się mylisz:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9NvQX_OIR4

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9NvQX_OIR4

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdzie koniec? Mnie tylko zatkało ucho z rana, ale już przeszło.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie po 8 latach przetarł się kabelek od jednej słuchawki. A był taki fajny sprzęt za 20zł..Szczypior pisze:A mi znowu jedna słuchawka przestała działać

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wszystko się sypie..
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co w Sydney? Painta odkryli?Szczypior pisze:Tymczasem w Sydney:

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Aha. To tak jak niektóre grajki z RCP co ich muzyka brzmi jak tanie sample, a potem się okazuje, że to była żywa, prawdziwa, duża orkiestra?
Sprytnie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński