Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Ale gdyby produkt A zalegalizowano, to zobaczyłbyś, że byłoby mniej zgonów z jego udziałem, niż z produktem B.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jak ktoś zrobi pełne szczegółowe badania, ile osób korzysta, ile umiera i na co, bo narkotyki, to jest duża grupa, nawet tytoń i alkohol można pod to podpiąć to wtedy pogadamy. Do tego skład substancji, bo dilerzy dodają swoje rzeczy, które mogą powodować śmierć. A czy legalizacja by pomogła? Skład byłby kontrolowany i byłby czysty, ale to by podniosło cenę, do tego podatki, akcyza, ceny by były takie, że hej! I większość używających obecnie by nadal pewnie pozostała przy nielegalnym sposobie zdobywania towaru.
dobra, nie rozpędzajcie się, bo dyskusja znów zaraz wróci na prostytucję i Sashę 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet nie ma potrzeby. I tak pewnie wyjdzie, że prostytucja NIE, trawka NIE, a Komisja Majątkowa i na tacę TAK.Adam pisze:dobra, nie rozpędzajcie się, bo dyskusja znów zaraz wróci na prostytucję i Sashę

Za chuja Pana nie wiem co mają wspólnego komisja majątkowa, taca, trawka i prostytucja. No jeszcze o dwóch ostatnich była tu ostatnio dyskusja, ale dlaczego nagle wciskasz w to komisję majątkową i tacę to już nie ogarniamWawrzyniec pisze:I tak pewnie wyjdzie, że prostytucja NIE, trawka NIE, a Komisja Majątkowa i na tacę TAK.

- Wojteł
- John Williams
To wynika Templarze z dwóch rzeczy:
Po pierwsze to modne.
Po drugie, jak kończą się argumenty obronne, to łatwiej się dojebać do tac itd.
Po pierwsze to modne.
Po drugie, jak kończą się argumenty obronne, to łatwiej się dojebać do tac itd.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Rozumiem, że można czepiać się komisji, ale żeby tacy jeszcze.. Ale to wynika z tego, że każden jeden chciałby zgarniać kasę z tacy. Zwłaszcza ci, którzy nie dają.
Propozycja dla Wawrzyńca: załóż swój kośćiół i zbieraj na tacę.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Komisji nie tylko można ale i trzeba, bo to złodziejstwo wielkie ale taca jest dobrowolna - kto chce, daje i nic nikomu do tego, więc Wawrzek się rozpędził nieco. 

Wody trzeba zakazać, w końcu tyle ludzi się topi rocznie...Wojtek pisze:Ten artykuł bił mistrzowski, zwłaszcza argument o tym, że dilerzy dodają do marihuany tłuczonego szkła, żeby miało większego kopa. Nic tak nie nakręca, jak buch z tłuczonego szkłaproponuję zakaż również sprzedaży szklanek, szyb itd, żeby młodzież nie ćpała

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sorry zagalopowałem się nieco. Po prostu miałem niedawno pogrzeb w rodzinie i byłem zachowaniem księdza i organisty i tym ile za ten pogrzeb wzięli mocno zdegustowany.Koper pisze:Komisji nie tylko można ale i trzeba, bo to złodziejstwo wielkie ale taca jest dobrowolna - kto chce, daje i nic nikomu do tego, więc Wawrzek się rozpędził nieco.

A co do całej tej sprawy z marihuaną, to ja jestem za legalizacją. Zresztą na przykładzie prohibicji widać co tworzą zakaz - przestępczość. Tak samo z prostytucją.
Nie wspominając, jakie są w Polsce za posiadanie jednego jointa. Toż już mam kartotekę zepsutą w życiu.
Ostatnio zmieniony wt sty 22, 2013 15:04 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Trzeba było iść do rabina jakiegoś.Wawrzyniec pisze:Sorry zagalopowałem się nieco. Po prostu miałem niedawno pogrzeb w rodzinie i byłem zachowaniem księdza i organisty i tym ile za ten pogrzeb wzięli.![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mądry człowiek po szkodzie. Teraz to oczywiście, że bym wziął jakiegoś rabina, szamana czy kogoś innego. 600 złotych za godzinę pracy? Nie wiem w jakich zawodach tyle się otrzymuje. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Te panie co się puszczały z ruskimi milionerami brały podobne stawki 

Aha, spróbuj nie dać, to zobaczymy jak Cię pozostali obecni zamordują wzrokiem, a następnie pójdą ploty, jaki to Koper skąpy i przeciwko Chrystusowi występuje :>Koper pisze:ale taca jest dobrowolna - kto chce, daje i nic nikomu do tego, więc Wawrzek się rozpędził nieco.