Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
i pomyśleć, że jakby PO nie zastąpiło cioci Gosi Rafałkiem to dziś w II turze Duda szykowałby się na porażkę z Hołownią którego nie dałoby się oskarżać o wszelkie grzechy PO czy o ulewę w stolicy... Jednak Jarosław wiedział co robi tak kombinując z wyborami by jego główny wróg mógł wymienić kandydata. W końcu z jego perspektywy lepszy swój wróg jak obcy, nieznany. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Przecież PIS już obarczył za to wina Gowina i po wyborach jego ludzie maja zniknać z rzadu. Nie jestem też pewien, czy w maju do drugiej tury wszedłby Hołownia czy Kamysz i czy obaj mieliby takie poparcie, jak obecnie Trzaskowski? Trzaskowski ma za soba ok. półtorej miesica kampanii a idzie z Duda łeb w łeb i decydować będa niezdecydowani, teraz jest 47% do 46% dla Trzaskowskiego, więc Morawiecki posuwa się do takich metod:
Hołownia byłby przedstawicielem złych elit ( przecież jest młody i wykształcony ) oraz wrogich i zagranicznych mediów ( były dziennikarz TVN )
https://fakty.interia.pl/warminsko-mazu ... Id,4592375"Trzeba wiedzieć, że żeby uderzyć w prezydenta trzeba posługiwać się propagandą, manipulacjami, kłamstwem, kręceniem tak, jak robią nasi wrogowie, tak, jak robią usłużne im media. A żeby pokazać zakłamanie pana Trzaskowskiego wystarczy mówić prawdę" - powiedział Morawiecki.
Nawiązał do ubiegłorocznej awarii oczyszczalni ścieków "Czajka" w Warszawie. "Trzaskowski zapomniał, że niemal zafundował mieszkańcom Płocka katastrofę ekologiczną" - stwierdził. "Widać co to za nieudacznik. Skuteczność Andrzeja Dudy i nieudacznictwo, lenistwo pana Trzaskowskiego" - stwierdził szef rządu.
Jak mówił, z wielu źródeł słyszał, że na początku pandemii koronawirusa prezydent Warszawy poszedł na zwolnienie lekarskie. "To jest to lenistwo, brak wyczucia i wiary w to, że trzeba być ze swoimi ludźmi, trzeba być z narodem" - powiedział Morawiecki.
Hołownia byłby przedstawicielem złych elit ( przecież jest młody i wykształcony ) oraz wrogich i zagranicznych mediów ( były dziennikarz TVN )

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Trzasko tak samo mówi. Tylko w drugą stronę. TVPiS nie jest mu przychylne, więc należy zlikwidować TVP Info. Brak wolnych mediów w Polsce. Polacy są skazani tylko na jeden przekaz propagandowy. W kioskach jest tylko jedna gazeta i w eterze jest tylko jedna stacja. Brak konkurencji.
- lis23
Na pewno trzeba zlikwidować, tzw. Media Narodowe i przywrócić im poprzedni rolę - rolę mediów publicznych ale niezależnych, z otwartymi konkursami i z normalnymi dziennikarzami, a nie poplecznikami Ojca Dyrektora 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale to nie chodzi o to że TVP jest stronnicze. Bo stronnicze to jest TVN (w drugą stronę oczywiście). TVP obecnie to żenująca propaganda przy której radziecka telewizja jawi się jako całkiem obiektywna, i doprawdy nie wiem jakie klapki trzeba mieć na oczach by tego nie dostrzegać. Bo gdyby oni tylko byli stronniczy to pal ich sześć, bo tacy zawsze byli.
Kosiniak z tym swoim 2,5%?

No fakt. Powinien zadzwonić po kumpla od narciarstwa celem zakupu maseczek.

Hołownia nie jest wykształcony, ma tylko wykształcenie średnie. Oczywiście patrząc przez pryzmat jego wypowiedzi, jest większym intelektualistą jak Duda, no ale to akurat żaden wyczyn wielki, zresztą mam wrażenie, że 90% obecnych polityków to nie są ludzie z którymi dałoby się jakieś głębsze dysputy filozoficzne toczyć.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
Jak rzadziło PO to TVN ich tak nie kochał: była czapka Tuska, była "Wina Tuska" i było "Donald Marzy" 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie chciałbym być szczególnie złośliwy ale na razie jedyne co odwołali to wklejony przez Ciebie filmik.

Chodzi oto, że Max Kolonko z dniem 4 lipca 2020 obwołał się Prezydentem Polski Ad Interim, a USA ustanowione zostały IV Republiką Polską. Stany Zjednoczone Polski utworzone z dwóch narodów - Polacy zamieszkali na terenie Polski i Polonia zamieszkała na emigracji.
W tle bardzo stylowo urządzony salon z kominkiem i z wiszącą na ścianie flagą unionistów.
Flaga unionistów ostatnio przez ruch #BlackLivesMatter była ściągana z urzędów amerykańskich, gdyż była symbolem ich uciśnienia i przypominała im czasy niewolnictwa.
W tle bardzo stylowo urządzony salon z kominkiem i z wiszącą na ścianie flagą unionistów.
Flaga unionistów ostatnio przez ruch #BlackLivesMatter była ściągana z urzędów amerykańskich, gdyż była symbolem ich uciśnienia i przypominała im czasy niewolnictwa.
Tu jeszcze wisi - https://www.facebook.com/PolityczneLSD/ ... 971280647/
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Widzę, że chłop z roku na rok coraz większy odpał ma 

- lis23
Dzisiaj, Kożmiński lub Senka, już nie pamiętam, mówił, że Duda sprytnie uniknał debaty w TVN24, bo to były zastawione wnyki, żeby Go oskarżyć o ułaskawienie pedofila. Obaj twierdza, że przewaga Dudy jest tak wielka, ze na pewno wygra wybory, ja jestem ciekaw tych protestów wyborczych, gdyż bardzo dużo pakietów wyborczych nie trafiło do polaków mieszkajacych za granica i może być na prawdę sporo tych protestów.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A kto mu go kazał ułaskawiać? Jarosław?

Zresztą akurat o tę kwestię chyba i tak już go pytał Rymanowski w Polsacie, to się Jędrek musiał zdziwić, bo w TVP go tylko ciągle pytają dlaczego jest taki zajebisty.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to będzie w końcu jakaś debata, czy nie będzie, gdyż już się gubię?
Plus nie wiem też, czy od wschodu nie mam się spodziewać ataku polskiej husarii, gdyż i tego typu głosy słyszałem?
Plus nie wiem też, czy od wschodu nie mam się spodziewać ataku polskiej husarii, gdyż i tego typu głosy słyszałem?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zależy. Jak Trzaskowski wygra to szatańskie szwadrony LGBT będą porywać bogobojne polskie dzieci czy jakoś tak.