LECH POZNAŃ czyli jak zdobyc mistrza i walczyc w pucharach!!

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

KTO WEDŁUG CIEBIE ZDOBĘDZIE TYTUŁ?

WISŁA KRAKÓW
9
45%
LECH POZNAŃ
8
40%
LEGIA WARSZAWA
1
5%
RUCH CHORZÓW
2
10%

Liczba głosów: 20

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#601 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:53 am

dziekan pisze:Podoba mi sie za to sam fakt,że w tej lidze kazdy moze wygrac z kazdym a w takiej lidze hiszpanskiej czy angielskiej masz 6 swietnych klubow i dlugo dlugo nic :)
O i tutaj pewna zgoda :) I dlatego też twierdzę, że jest ciekawa. Po za tym Mistrzostwo zwykle jest bardzo emocjonujące i walka o pierwsze miejsce bardzo często toczy się aż do 34 kolejki.

A, że futbol siłowy i mało taktyczny to mi się podoba. Dla mnie futbol to przede wszystkim gra zespołowa. I dlatego uwielbiam niemieckie drużyny, właśnie jak i narodową, gdzie kolektyw, zgrana drużyna stanowi o sile i razem potrafią pokonać niby atletycznie, technicznie itd. silniejsze drużyny.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#602 Post autor: DanielosVK » ndz lis 21, 2010 00:54 am

Dla mnie po prostu piłka grana w Niemczech jest dobra taktycznie, może i skuteczna, ale mało atrakcyjna do oglądania i w moim osobistym mniemaniu nudna.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#603 Post autor: DanielosVK » ndz lis 21, 2010 01:05 am

A Bayern to mnie zawsze irytował, wygrywał fartem, zachodził daleko, a w wielu przypadkach wg mnie zupełnie niezasłużenie. I nie jestem sam z tą opinią.
Fe.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#604 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 10:50 am

dziekan pisze:Szalachowski ma wiekszy talent od Blaszczykowskiego tylko,ze nie ma szczescia i jest kontuzjogenny.
Taa... większy... jak Streitenfeld w muzyce. :D

Panowie, o czym tu mowa. Borussia, bundesliga. Gdzież temu do czołowych drużyn hiszpańskich- one to grają bajeczny futbol. 8)

A argument, że w bundeslidze każdy może wygrać z każdym... cóż, w polskiej lidze w tym sezonie też, ale czy to ją czyni atrakcyjną? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#605 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 17:22 pm

Tylko Drogi Koperze zobacz, że w Lidze Hiszpańskiej prawie zawsze masz te same drużyny walczące o Mistrzostwo. Więc wiadomo oglądanie Realu i Barcy jest fajne. (Ja kibicuję Realowi, zwłaszcza, że zakupili dwóch reprezentantów Niemiec :D ). Ale tam jest 20 drużyn, z czego 2/3 tych drużyn już nie prezentuje takiego fajnego finezyjnego futbolu. Podobnie w Anglii.
Bundesliga jest super! Świetne zawsze pełne stadiony, fajna atmosfera itd. Chociaż ja akurat się wychowałem na Bundeslidze, więc pewny jakiś sentymentalny faktor przeze mnie też przemawia.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#606 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 18:55 pm

dziekan pisze:Ja jakbym był kibicem Dortmundu to bym sie wstydzil za takich ''kiboli'' :P
,

Dokładnie jako kibic Borussi Dortmund wstydzę się strasznie, że kibice tego klubu, zawsze mają ubrane koszule podczas meczu: :)

Obrazek

W sumie pamiętam ten mecz co Lech grał w Manchesterze i nie wiem co niby miało oznaczać to, że nagle prawie cały sektor Lecha był bez koszul i pokazywali swoje piwne brzuchy. Ja tego nie rozumiem i nawet mi się to wydaje trochę żenujące :?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#607 Post autor: Adam » ndz lis 21, 2010 18:57 pm

z rotterdamu są najlepsi 8)

Obrazek
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#608 Post autor: DanielosVK » ndz lis 21, 2010 18:58 pm

Chwalą się, że mają ogolone (albo i nie) pod pachami.
Fe.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#609 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 19:19 pm

Wawrzyniec pisze:Tylko Drogi Koperze zobacz, że w Lidze Hiszpańskiej prawie zawsze masz te same drużyny walczące o Mistrzostwo. Więc wiadomo oglądanie Realu i Barcy jest fajne. (Ja kibicuję Realowi, zwłaszcza, że zakupili dwóch reprezentantów Niemiec :D ).

Real sucks... :? Only Barca!!!
Wawrzyniec pisze:Ale tam jest 20 drużyn, z czego 2/3 tych drużyn już nie prezentuje takiego fajnego finezyjnego futbolu. Podobnie w Anglii.

Ale w Niemczech nie ma żadnej takiej drużyny. Kiedyś Leverkusen grało bardzo fajną piłkę, Bayern miewał przebłyski w różnych sezonach, ale ogólnie finezji to tam za wiele nie ma.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Mefisto

#610 Post autor: Mefisto » ndz lis 21, 2010 19:27 pm

Koper pisze:Real sucks... :? Only Barca!!!
nope, only

Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#611 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 19:27 pm

Koper pisze: Real sucks... :? Only Barca!!!
O czyli w paru kwestiach nadajecie z Markiem na tych samych falach :wink:
Koper pisze: Ale w Niemczech nie ma żadnej takiej drużyny. Kiedyś Leverkusen grało bardzo fajną piłkę, Bayern miewał przebłyski w różnych sezonach, ale ogólnie finezji to tam za wiele nie ma.
Dortmund gra bardzo ładny futbol w tym sezonie. Ale w sumie ja sam nie patrzę za finezją. Ja lubię kiedy widzę, że na boisku stoi Mannschaft i jako jedność daje radę lepszemu przeciwnikowi. Ja lubię niemiecki futbol, styl gry, wiec dlatego lubię Bundesligę. Dla każdego to co lubi.

A spokojnie dziekan, mogę być jebnięty, mnie to nie przeszkadza :wink:

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#612 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 19:27 pm

Ci od Mefiego to dopiero lamy...
Miliardy funtów wydane, żadnego tryumfu w pucharach. :P

Mefisto

#613 Post autor: Mefisto » ndz lis 21, 2010 19:41 pm

sam jesteś lama - ostatni pucharek mają w domu 8)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#614 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 19:42 pm

Jaki pucharek?? Chyba coś Ci się przyśniło.

Mefisto

#615 Post autor: Mefisto » ndz lis 21, 2010 19:47 pm

Anglii - 2 razy pod rząd

ODPOWIEDZ