KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Po to, żeby nie mógł jej wydać na brudne interesy... 

Ostatnio zmieniony czw lut 18, 2010 18:11 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty tu, Wawrzyniec, nie filozofuj i niewiniątka nie zgrywaj, bo jak tylko się uporamy z prawdziwymi przestępcami pokroju Trzech Amigos Oftopos to i takimi drobnymi kanciarzami jak Ty się zajmiemy. 
PS: Mamy zdjęcie z toruńskiego monitoringu. Trójka (w tym jedna osoba z dwoma głowami), która dokonała zuchwałej kradzieży antenki:

PS: Mamy zdjęcie z toruńskiego monitoringu. Trójka (w tym jedna osoba z dwoma głowami), która dokonała zuchwałej kradzieży antenki:

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Cuchnie photoszopem na odległość. 

Ostatnio zmieniony czw lut 18, 2010 18:54 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie obchodzą mnie twoje interesy, czarnuchu, tylko forsa.. Jak nie będzie forsy do północy to naliczę osetki.dziekan pisze:Jakie brudne interesy?Co ty bredzisz?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czy to się tak skończy?Bucholc Krok pisze:Nie obchodzą mnie twoje interesy, czarnuchu, tylko forsa.. Jak nie będzie forsy do północy to naliczę osetki.
http://www.youtube.com/watch?v=iFfzH2W2 ... re=related

Notabene za Mysterym też musimy wypuścić list gończy. Tak traktować własnego psa...

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Miałem pisać, że widzę Mysterego, ale wydawało mi się, że mam omamy.Koper pisze:Notabene za Mysterym też musimy wypuścić list gończy. Tak traktować własnego psa...