Swoją drogą, co to za portal kotek.pl ??? Wawrzek, po jakich stronach Ty się szwędasz?

Już widzę, jak byś piał z zachwytu, gdyby jedną z nich była Twoja siostra lub matka.Wawrzyniec pisze:Podstawowe pytanie jest: Czy komuś została tutaj wyrządzona krzywda? Przecież dziewczyny nie były zmuszane, tylko dobrowolnie się godziły. Nieźle zarobiło, a i panowie chyba byli zadowoleni.
Tylko wiadomo teraz dookoła wszyscy święcie oburzeni, gdyż wiadomo dla Polaczków to największy grzech sobie podupczyć.
Następny "Wojtek" widzę. Identyczna argumentacja a la PiS. Jak nie ma do czego się przypieprzyć, to wyskoczmy z rodziną.Bucholc Krok pisze:Już widzę, jak byś piał z zachwytu, gdyby jedną z nich była Twoja siostra lub matka.Nie ma to jak mieć kurefkę w rodzinie.
I to jest "argument".Koper pisze:Następny "Wojtek" widzę. Identyczna argumentacja a la PiS. Jak nie ma do czego się przypieprzyć, to wyskoczmy z rodziną.
Jak to nie wiesz? Czyli na chęciach się skończyło? To umoczyłeś. Było otwarcie zapytać. Wawrzyniec by się przecież nie obraził. Tosz chodzi tylko o dymanko. Jakby się udało to może byśmy jakieś party zorganizowali. Na pewno jakaś kamera by się znalazła i dla siostry Wawrzyńca byłby to niezły start do kariery.BTW, ja chciałem Wawrzyńca siostrę na weekend za parę scorów, przypominam, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło. Nawet nie wiem czy siostra była chętna.![]()
![]()
A Ty zdecydowanie rozmijasz pojęcia. Tu nie chodzi o to, czy kurestwo fajne czy nie, tylko o to, że państwo zajmuje się czymś takim, traci na to czas i NASZE pieniądze. Chcą dziewczyny się puszczać? Niech się puszczają. Zarobią, będą miały kasę, wydadzą w sklepach, sklepikarze zarobią, gospodarka się kręci.Bucholc Krok pisze:I to jest "argument".![]()
Zauważyłem, że Wawrzyniec to typowy przykład Kalego. Broni kurestwa jakby od tego zależało jego życie, ale jak szmata w domu no to już NIE!![]()
Chciałem zauważyć, że Polska mimo szczerych chęci partii pokroju PiS, Solidarna Wolska etc. nie jest państwem pokroju Pakistanu czy ZEA w wersji katolickiej i tutaj kobiety mają prawo głosu i Wawrzyniec nie decyduje o tym z kim (i za co) sypia jego siostra.Bucholc Krok pisze:Jak to nie wiesz? Czyli na chęciach się skończyło? To umoczyłeś. Było otwarcie zapytać. Wawrzyniec by się przecież nie obraził. Tosz chodzi tylko o dymanko. Jakby się udało to może byśmy jakieś party zorganizowali. Na pewno jakaś kamera by się znalazła i dla siostry Wawrzyńca byłby to niezły start do kariery.
No i widzę, że sobie Koper znalazł sobie określenie równie bystre, jak jego dowcip i nieprzenikniony intelektKoper pisze:Następny "Wojtek" widzę.
O tym już gadka była, zaraz Ci powiedzą, że lepiej tak, niż mieć w rodzinie księdza, bo każdy ksiądz to złodziej i pedofilBucholc Krok pisze:I to jest "argument".![]()
Zauważyłem, że Wawrzyniec to typowy przykład Kalego. Broni kurestwa jakby od tego zależało jego życie, ale jak szmata w domu no to już NIE!![]()
Adam pisze:taaa... przeciez ta sprawa jest z ładnych paru lat - znów wyciągają kokosy - córka Borysewicza organizowała towar bez żadnego przymusu i wszyscy byli hepi.. ot, polska - fotoradary i modelki - najwazniejsze tematy wszystkich okłądek w 40 mln kraju
brawo! i to powinien być koniec debilnych dyskusji bo wszystko zostało tu wyjasnione.Koper pisze:Tu nie chodzi o to, czy kurestwo fajne czy nie, tylko o to, że państwo zajmuje się czymś takim, traci na to czas i NASZE pieniądze. Chcą dziewczyny się puszczać? Niech się puszczają. Zarobią, będą miały kasę, wydadzą w sklepach, sklepikarze zarobią, gospodarka się kręci.
Jak mama nie wychowała panienek, żeby się nie puszczały, to niech się puszczają. Jak Wawrzyńca mama wychowała, by się nie puszczał, to się nie puszcza. Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
Koper pisze: Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
Nikomu nie bronię głupoty, tylko jeśli np. prostytutka zarazi się syfem to niech nie leci do państwowej służby zdrowia, tylko niech się leczy za zarobione. Albo niech odpowiednio większe składki płaci. A najlepiej niech ją leczą byli klienci.Koper pisze: Jak mama nie wychowała panienek, żeby się nie puszczały, to niech się puszczają. Jak Wawrzyńca mama wychowała, by się nie puszczał, to się nie puszcza. Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
Ale przeciez Ty nawet nie zapytałeś...Chciałem zauważyć, że Polska mimo szczerych chęci partii pokroju PiS, Solidarna Wolska etc. nie jest państwem pokroju Pakistanu czy ZEA w wersji katolickiej i tutaj kobiety mają prawo głosu i Wawrzyniec nie decyduje o tym z kim (i za co) sypia jego siostra.
Najwyraźniej mnie nie stać i tyle. Życie.
Wiadomo, każdy pijak to złodziej.Wojtek pisze:O tym już gadka była, zaraz Ci powiedzą, że lepiej tak, niż mieć w rodzinie księdza, bo każdy ksiądz to złodziej i pedofil![]()