Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#586 Post autor: Koper » pn sty 21, 2013 09:15 am

No i polska prokuratura zamiast przestępców prawdziwych tropić to jak zwykle marnuje nasze podatki na takie pierdoły. Wszyscy z tego procedury byli zadowoleni, a ci ich ścigają, bo prawo jest głupie...

Swoją drogą, co to za portal kotek.pl ??? Wawrzek, po jakich stronach Ty się szwędasz? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#587 Post autor: Adam » pn sty 21, 2013 09:24 am

taaa... przeciez ta sprawa jest z ładnych paru lat - znów wyciągają kokosy - córka Borysewicza organizowała towar bez żadnego przymusu i wszyscy byli hepi.. ot, polska - fotoradary i modelki - najwazniejsze tematy wszystkich okłądek w 40 mln kraju :roll:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#588 Post autor: Wawrzyniec » pn sty 21, 2013 13:20 pm

Nie byłoby problemu, gdyby prostytucja była zalegalizowana. A w sumie to rzeczywiście tutaj to przecież nikt nie ucierpiał. Panowie byli zadowoleni, panny zarobiły i zwiedziły trochę świata. Według mnie ktoś musiał na kablować.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#589 Post autor: Adam » pn sty 21, 2013 14:03 pm

ale co to za maniera w tym kraju podpinania wybiórczo pod prostytucje wszystiego? u nas jest taka mentalnośc że jak laska znajdzie bogatego i przystojnego biznesmena i wyjdzie za niego to znaczy że jest rozsądna, pomyślała o przyszłości, zabezpieczyła sobie zycie itp itd inne brednie. a przecież to jest taka sama prostytucja a nawet gorzej bo tamte się nie wiążą na stałe z tymi kolesiami..
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2013 14:07 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#590 Post autor: Wawrzyniec » pn sty 21, 2013 14:07 pm

Podstawowe pytanie jest: Czy komuś została tutaj wyrządzona krzywda? Przecież dziewczyny nie były zmuszane, tylko dobrowolnie się godziły. Nieźle zarobiło, a i panowie chyba byli zadowoleni.

Tylko wiadomo teraz dookoła wszyscy święcie oburzeni, gdyż wiadomo dla Polaczków to największy grzech sobie podupczyć. :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#591 Post autor: Adam » pn sty 21, 2013 14:10 pm

bardzo trafnie podsumował to wszystko Jacyków w wywiadzie po tym comebacku tej "wielkiej afery" - nie zgadzam się z nim w wielu kwestiach życiowych i nie tylko, ale akurat w tej mam identyczne zdanie, choć może wyraziłbym je bardziej kulturalnym językiem publicznie ;-) bardzo trafne opinie i podsumowanie naszych narodowych przywar i wybiórczości - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ziec_.html

i to jest skandal żeby w 40 mln kraju co tydzień były nowe tematy zastępcze o którym gada cały kraj - aktualnie - durne fotoradary i afera modelkowa... a to są takie bzdury że głowa boli jakbyśmy nie mieli innych problemów..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#592 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 21, 2013 14:16 pm

Wawrzyniec pisze:Podstawowe pytanie jest: Czy komuś została tutaj wyrządzona krzywda? Przecież dziewczyny nie były zmuszane, tylko dobrowolnie się godziły. Nieźle zarobiło, a i panowie chyba byli zadowoleni.

Tylko wiadomo teraz dookoła wszyscy święcie oburzeni, gdyż wiadomo dla Polaczków to największy grzech sobie podupczyć. :roll:
Już widzę, jak byś piał z zachwytu, gdyby jedną z nich była Twoja siostra lub matka. :mrgreen: Nie ma to jak mieć kurefkę w rodzinie. :mrgreen:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#593 Post autor: Koper » pn sty 21, 2013 14:42 pm

Bucholc Krok pisze:Już widzę, jak byś piał z zachwytu, gdyby jedną z nich była Twoja siostra lub matka. :mrgreen: Nie ma to jak mieć kurefkę w rodzinie. :mrgreen:
Następny "Wojtek" widzę. Identyczna argumentacja a la PiS. Jak nie ma do czego się przypieprzyć, to wyskoczmy z rodziną. :P

BTW, ja chciałem Wawrzyńca siostrę na weekend za parę scorów, przypominam, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło. Nawet nie wiem czy siostra była chętna. :D ;) :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#594 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 21, 2013 14:52 pm

Koper pisze:Następny "Wojtek" widzę. Identyczna argumentacja a la PiS. Jak nie ma do czego się przypieprzyć, to wyskoczmy z rodziną. :P
I to jest "argument". :mrgreen:
Zauważyłem, że Wawrzyniec to typowy przykład Kalego. Broni kurestwa jakby od tego zależało jego życie, ale jak szmata w domu no to już NIE! :lol:
BTW, ja chciałem Wawrzyńca siostrę na weekend za parę scorów, przypominam, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło. Nawet nie wiem czy siostra była chętna. :D ;) :D
Jak to nie wiesz? Czyli na chęciach się skończyło? To umoczyłeś. Było otwarcie zapytać. Wawrzyniec by się przecież nie obraził. Tosz chodzi tylko o dymanko. Jakby się udało to może byśmy jakieś party zorganizowali. Na pewno jakaś kamera by się znalazła i dla siostry Wawrzyńca byłby to niezły start do kariery.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#595 Post autor: Koper » pn sty 21, 2013 15:25 pm

Bucholc Krok pisze:I to jest "argument". :mrgreen:
Zauważyłem, że Wawrzyniec to typowy przykład Kalego. Broni kurestwa jakby od tego zależało jego życie, ale jak szmata w domu no to już NIE! :lol:
A Ty zdecydowanie rozmijasz pojęcia. Tu nie chodzi o to, czy kurestwo fajne czy nie, tylko o to, że państwo zajmuje się czymś takim, traci na to czas i NASZE pieniądze. Chcą dziewczyny się puszczać? Niech się puszczają. Zarobią, będą miały kasę, wydadzą w sklepach, sklepikarze zarobią, gospodarka się kręci.
Jak mama nie wychowała panienek, żeby się nie puszczały, to niech się puszczają. Jak Wawrzyńca mama wychowała, by się nie puszczał, to się nie puszcza. Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
Bucholc Krok pisze:Jak to nie wiesz? Czyli na chęciach się skończyło? To umoczyłeś. Było otwarcie zapytać. Wawrzyniec by się przecież nie obraził. Tosz chodzi tylko o dymanko. Jakby się udało to może byśmy jakieś party zorganizowali. Na pewno jakaś kamera by się znalazła i dla siostry Wawrzyńca byłby to niezły start do kariery.
Chciałem zauważyć, że Polska mimo szczerych chęci partii pokroju PiS, Solidarna Wolska etc. nie jest państwem pokroju Pakistanu czy ZEA w wersji katolickiej i tutaj kobiety mają prawo głosu i Wawrzyniec nie decyduje o tym z kim (i za co) sypia jego siostra.

Najwyraźniej mnie nie stać i tyle. Życie.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#596 Post autor: Wojteł » pn sty 21, 2013 15:35 pm

Koper pisze:Następny "Wojtek" widzę.
No i widzę, że sobie Koper znalazł sobie określenie równie bystre, jak jego dowcip i nieprzenikniony intelekt

Bucholc Krok pisze:I to jest "argument". :mrgreen:
O tym już gadka była, zaraz Ci powiedzą, że lepiej tak, niż mieć w rodzinie księdza, bo każdy ksiądz to złodziej i pedofil :P
Adam pisze:taaa... przeciez ta sprawa jest z ładnych paru lat - znów wyciągają kokosy - córka Borysewicza organizowała towar bez żadnego przymusu i wszyscy byli hepi.. ot, polska - fotoradary i modelki - najwazniejsze tematy wszystkich okłądek w 40 mln kraju :roll:

Modelki, Waśniewskie, wcześniej krzyż i dopalacze - dobra zasłona dymna nie jest zła. Donek potwierdzi :P
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#597 Post autor: Adam » pn sty 21, 2013 15:41 pm

Koper pisze:Tu nie chodzi o to, czy kurestwo fajne czy nie, tylko o to, że państwo zajmuje się czymś takim, traci na to czas i NASZE pieniądze. Chcą dziewczyny się puszczać? Niech się puszczają. Zarobią, będą miały kasę, wydadzą w sklepach, sklepikarze zarobią, gospodarka się kręci.
Jak mama nie wychowała panienek, żeby się nie puszczały, to niech się puszczają. Jak Wawrzyńca mama wychowała, by się nie puszczał, to się nie puszcza. Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
brawo! i to powinien być koniec debilnych dyskusji bo wszystko zostało tu wyjasnione.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#598 Post autor: Wojteł » pn sty 21, 2013 15:45 pm

Koper pisze: Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.

A ja Koprowi po raz setny powtarzam, bo albo ma jakieś problemy z czytaniem, albo z pamięcią, albo zwyczajnie ignoruje to, co piszę, żeby móc kręcić bekę:

Nic nikomu nie bronie. Mówiłem, że jak Sasha dobrze daje dupy, to od tego są nagrody branżowe, żeby ją wyróżnić. A nie pomniki, zalewanie internetu gifami z nią czy czytanie dzieciom w przedszkolu. Jak jakaś laska chce dawać dupy, to niech daje - ja tego nie pochwalam, ale jej nie będę bronił. No chyba, że przyszłaby do mnie córka czy żona i opowiedziała o takim pomyśle na dorabianie na boku.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#599 Post autor: Adam » pn sty 21, 2013 15:48 pm

problem w tym że w 99% nie przychodzą tylko tak robią stale na boku a wszystko wychodzi po fakcie :mrgreen: ale luz, ja znam takich którym bardziej by przeszkadzało gdyby dzieci szły na zakonnice lub księdza niż w ten biznes - więc jak widać, nie ma reguły :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#600 Post autor: Bucholc Krok » pn sty 21, 2013 16:43 pm

Koper pisze: Jak mama nie wychowała panienek, żeby się nie puszczały, to niech się puszczają. Jak Wawrzyńca mama wychowała, by się nie puszczał, to się nie puszcza. Ale nikomu tego nie broni. Jak Ty i Wojciech.
Nikomu nie bronię głupoty, tylko jeśli np. prostytutka zarazi się syfem to niech nie leci do państwowej służby zdrowia, tylko niech się leczy za zarobione. Albo niech odpowiednio większe składki płaci. A najlepiej niech ją leczą byli klienci.
Chciałem zauważyć, że Polska mimo szczerych chęci partii pokroju PiS, Solidarna Wolska etc. nie jest państwem pokroju Pakistanu czy ZEA w wersji katolickiej i tutaj kobiety mają prawo głosu i Wawrzyniec nie decyduje o tym z kim (i za co) sypia jego siostra.
Najwyraźniej mnie nie stać i tyle. Życie.
Ale przeciez Ty nawet nie zapytałeś... :?
Wojtek pisze:O tym już gadka była, zaraz Ci powiedzą, że lepiej tak, niż mieć w rodzinie księdza, bo każdy ksiądz to złodziej i pedofil :P
Wiadomo, każdy pijak to złodziej. :D Ale ksiądz pedofil to jednak gorszy syf niż prostytutka.

ODPOWIEDZ