Mundial 2014
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Re: Mundial 2014
Niemcy - Argentyna 3:2 aczkolwiek Wawrzyniec dzisiaj może trafić centralnie w tarczę 

Niemcy - Argentyna 9:0
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Niemcy - Argentyna 0:1
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Odp: Mundial 2014
Templar pisze:Ja nie sądzę, żeby dzisiaj Niemcy się rozstrzelali, Argentyna to nie Brazylia(w sensie, że teraz, bo 4 lata temu to dostali konkretnie po dupie
) Świetnie się dostosowywali do swoich przeciwników, szczególnie to było widać w meczu z Holandią, gdzie ze wszystkich drużyn z którym tamci grali to Argentyna najlepiej np. powstrzymywała te szarże Robbena, że nawet nie miał prawie w ogóle okazji na nurkowanie w polu karnym
![]()
I jakby Holandia momentami nie grała ustawieniem 6-3-1 to by może mecz szybciej się zakończył
Jak będzie przewaga 3 lub więcej bramek to się trochę zdziwię, jakby Di Maria wrócił do składu na finał to bym chyba nawet remis obstawiał, bo w duecie z Messim byliby bardzo groźni, ale z najnowszych informacji wynika, że jednak go nie będzie, także:
Niemcy - Argentyna 1:0
Wszystko jest możliwe. Ja mam nadzieje, ze Niemcy zniszczą Argentyna.Templar pisze:Ja nie sądzę, żeby dzisiaj Niemcy się rozstrzelali, Argentyna to nie Brazylia(w sensie, że teraz, bo 4 lata temu to dostali konkretnie po dupie
) Świetnie się dostosowywali do swoich przeciwników, szczególnie to było widać w meczu z Holandią, gdzie ze wszystkich drużyn z którym tamci grali to Argentyna najlepiej np. powstrzymywała te szarże Robbena, że nawet nie miał prawie w ogóle okazji na nurkowanie w polu karnym
![]()
I jakby Holandia momentami nie grała ustawieniem 6-3-1 to by może mecz szybciej się zakończył
Jak będzie przewaga 3 lub więcej bramek to się trochę zdziwię, jakby Di Maria wrócił do składu na finał to bym chyba nawet remis obstawiał, bo w duecie z Messim byliby bardzo groźni, ale z najnowszych informacji wynika, że jednak go nie będzie, także:
Niemcy - Argentyna 3:1
Mam nadzieję, że Argentyna nie postawi autobusu w bramce. Wtedy nawet 0:0 i dogrywka może być...
Mam nadzieję, że Argentyna nie postawi autobusu w bramce. Wtedy nawet 0:0 i dogrywka może być...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niemcy - Argentyna 2:1
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Re: Odp: Mundial 2014
Większość Germańców po wojnie uciekła do Argentyny właśnie, także to jak grać przeciwko swoimWhiteHussar pisze:Ja mam nadzieje, ze Niemcy zniszczą Argentyna.

Widzę, że prawie wszyscy, oprócz dwóch osób stawiają na Niemcy. Ale ten mundial jest nieprzewidywalny i śmiałbym się, gdyby to jednak Argentyna zwyciężyła
Będzie ciekawie!

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Niemcy - Argentyna 1-1
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Średnio to NIEMCOM idzie...
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
bo sędzia kalosz 

Mundial 2014
Średnio? Ja widzę, że wszystko jest zgodnie z moimi przewidywaniami, zacięty mecz, obie drużyny grają świetnie i mam nadzieję, że pierwszy gol i pewnie jedyny padnie pod koniec meczu. W przeciwnym wypadku to boję się, że drużyna, która go strzeli ustawi mur na swojej bramce i będzie do końca bronić tego wyniku, obie drużyny już zresztą tak robiły na tym mundialu. Jedyne co mnie zaskoczyło i to pozytywnie, to szybkie rozgrywanie piłki przez Argentynę, przyzwyczaili nas do dużej ilości podań i trzymania przez długi czas piłki u siebie, a tutaj bardzo szybkie akcje, choć trochę to Niemcy wymusili, bo napierają mocno do przodu.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Jak na Niemców to średni.Templar pisze:Średnio? Ja widzę, że wszystko jest zgodnie z moimi przewidywaniami, zacięty mecz, obie drużyny grają świetnie i mam nadzieję, że pierwszy gol i pewnie jedyny padnie pod koniec meczu. W przeciwnym wypadku to boję się, że drużyna, która go strzeli ustawi mur na swojej bramce i będzie do końca bronić tego wyniku, obie drużyny już zresztą tak robiły na tym mundialu. Jedyne co mnie zaskoczyło i to pozytywnie, to szybkie rozgrywanie piłki przez Argentynę, przyzwyczaili nas do dużej ilości podań i trzymania przez długi czas piłki u siebie, a tutaj bardzo szybkie akcje, choć trochę to Niemcy wymusili, bo napierają mocno do przodu.