Jak rzyć, panie premierze?
- Wojteł
- John Williams
Re: Jak rzyć, panie premierze?
A liczyłeś na piechotę czy z wyszukiwarki? Bo w wyszukiwarce mogłeś nie uwzględnić odmian tego słowa, lub synonimów pokroju kler, duchowny a nawet czarny 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
No to nie jest to ani moje 20, ani Kopra 2 

Coś ok. 6 było, nie wiem może 7, już zapomniałem, ale nie więcej, 20 na pewno nie było
Drugi raz przeglądać tych głupot w tym temacie nie zamierzam 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co jak "czarny" oznaczał określenie murzyna, czy też ściągania muzyki z neta. Albo jak ktoś napisał, że lub Black Album Metallici to też podchodzi jako synonim księdza? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek, na szczęście istnieje coś takiego jak kontekst, co bardzo ułatwia odczytywanie synonimów i eufemizmów 

To znaczy, że Koper ma bana, Paweł alert!Wawrzyniec pisze:A co jak "czarny" oznaczał określenie murzyna

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
6 jest zdecydowanie bliżej do 2 niż do 20, a ktoś mi zarzucał, że to ja fakty przeinaczam niczym jakaś telewizja...Wojtek pisze:Ale dwóch też na pewno nie

Spike Lee AlertTemplar pisze:To znaczy, że Koper ma bana, Paweł alert!Wawrzyniec pisze:A co jak "czarny" oznaczał określenie murzyna

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Tylko, że twierdziłeś, że księża padli DOKŁADNIE dwa razy - ja takiego słowa nie użyłem, co czyni moją liczbę bardziej ogólnikowąKoper pisze:6 jest zdecydowanie bliżej do 2 niż do 20, a ktoś mi zarzucał, że to ja fakty przeinaczam niczym jakaś telewizja... :mrgreenWojtek pisze:Ale dwóch też na pewno nie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O rety.
Będziemy naprawdę wyliczali ile kto dokładnie powiedział i o ile się każdy pomylił w wyliczeniach.
Nie będzie, że z Kopra to wielki antyklerykał, który teraz jest odpowiedzialny za wznowienie procesów w związku z nieprawidłowościami przy Komisjach Majątkowych.
Wtedy dopiero będzie zabawnie. Jeden antyklerykał, drugi radiomaryjny.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
lol, to chyba o sobie teraz mówiszWawrzyniec pisze:drugi radiomaryjny.![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo padło. We fragmencie dyskusji, w którym wymieniłem też policjantów i żołnierzy, dotyczącym zawodów, które mogą mieć negatywny wpływ na rodziny danych osobników.Wojtek pisze:Tylko, że twierdziłeś, że księża padli DOKŁADNIE dwa razy - ja takiego słowa nie użyłem, co czyni moją liczbę bardziej ogólnikową

Niestety nie mam nic wspólnego z procesami tej złodziejskiej hałastry.Wawrzyniec pisze:Nie będzie, że z Kopra to wielki antyklerykał, który teraz jest odpowiedzialny za wznowienie procesów w związku z nieprawidłowościami przy Komisjach Majątkowych.![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: