To jest radio powszechnie dostępne:
https://www.polskieradio.pl/9,Trojka
Bo to są 3 różne postaci! Pierwszy - frajer niedouk, drugi - gangster złodziej, trzeci - wariat.

To jest radio powszechnie dostępne:
Bo to są 3 różne postaci! Pierwszy - frajer niedouk, drugi - gangster złodziej, trzeci - wariat.
to nie można napisać, że w PR3 czy coś, tylko w radio, a wszyscy mają się domyślać, czy to radiowęzeł w szkole, czy Radio Maryja...Bucholc Krok pisze: To jest radio powszechnie dostępne:
https://www.polskieradio.pl/9,Trojka
Eee ... czyli prawdziwy ekolog to jest: frajer, niedouk? Czyli dokładnie tak, jak mówi Szyszko, który nie odróżnia szopa od photoshopaBucholc Krok pisze: ↑sob lip 14, 2018 13:15 pm
Bo to są 3 różne postaci! Pierwszy - frajer niedouk, drugi - gangster złodziej, trzeci - wariat.![]()
Wydaje mi się, że dokładnie napisałem. Widzę różnicę między ekologiem i "ekologiem".
bo jakby nie patrzeć, pasuje.Bucholc Krok pisze: ↑sob lip 14, 2018 13:15 pmPierwszy - frajer niedouk, drugi - gangster złodziej, trzeci - wariat.![]()
Jakbym nie chciał zagrać to na pewno nic bym nie gadał o poglądach politycznych, zwłaszcza w naszym kraju! Panie, zarobiony jestem. Tak bym mówił.
Nie wiem, po co to potwierdzenie, skoro wcześniej było wyjaśnione o co chodziło.I Wawrzyniec ma rację - to nie ma nic do rzeczy ze sprawą Johansson.
Widzę, jednak nie zgodzę się co do absurdalności tezy o zamachu. Żeby była jasność, nie wierzę w zamach, ale też nie uważam, żeby nie był możliwy (można robić różne rzeczy i nic z tego nie wynika). Dla wielu ludzi zamach jest jedynym sensownym wyjaśnieniem. Dla nich opinia Opani i jemu podobnych jest głupia i przy okazji Opania stał się złym aktorem.
A ja zaryzykuję tezę (wnioskując z tego, co powiedział), że wziąłby udział w tym filmie nawet za darmo.Zakładam, że jakby mu zaproponowali granie Kaczyńskiego w filmie, który by go przedstawiał w negatywnym świetle, mógłby chętniej spojrzeć na taką propozycję.
Ciekawe, jaka była intonacja, bo może w niej było więcej treści.Paweł Stroiński pisze: ↑wt lip 17, 2018 20:17 pmZ tego, co pamiętam, odpowiedź na propozycję brzmiała "spierdalaj" i nic więcej.