Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Jeden do Lisa, jeden do Ciebie, no to dwóch. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ach, już myślałem, że nic podczas tych świąt tak bardzo mnie nie wzruszy. Ani stajenka, ani pastuszkowie, ani zawartość żłóbka, a tymczasem nasz Koper objawił przed nami swą wielką skromność!
Gdyby ktoś miał mi płacić za to co piszę w tym wątku, to bym nie zarobił nawet na suchy chleb. Natomiast w przypadku niektórych z Was nie tylko na świeży chlebek by było, ale i na masełko, i na szyneczkę, i na coś jeszcze do popicia! 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Błaszczak dzisiaj w radio ogłosił, że tydzień temu, wraz z podpisami prezydenta pod ustawami o sądownictwie, w Polsce skończył się komunizm ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zgadzam się, stanowczo powinni Ci uciąć premię bo się opuszczasz. Za to Lisowi podnieść bo jest przodownikiem na forum.Bucholc Krok pisze: ↑pn gru 25, 2017 16:59 pmGdyby ktoś miał mi płacić za to co piszę w tym wątku, to bym nie zarobił nawet na suchy chleb.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
Słyszeliście o tej awanturze wokół uchodźców?
Morawiecki-senior powiedział, że Polska powinna przyjąć te siedem tysięcy uchodźców, bo co to dla 48 milionowego narodu, oraz, że trzeba otworzyć korytarze humanitarne (o tym, że trzeba ich-uchodźców przerobić na nas, przemilczę
) i że jego syn - premier, myśli podobnie..
Od razu zaczęła się nawała komentarzy ze strony Zjednoczonej Prawicy, że Morawiecki-senior nie jest w PIS ie i że nie wie, co mówi, że to jego prywatne poglądy, itp. Pawłowicz pisała, że Morawiecki chce wystawić na szwank bezpieczeństwo Polski i Polaków i wpuścić do naszego kraju "nachodźców"
Swoje dodali inni, prominentni politycy Prawicy, jak Szydło, Kempa, czy Gowin. Premier Morawiecki też już zabrał głos i zdystansował się od swojego ojca:
Morawiecki-senior powiedział, że Polska powinna przyjąć te siedem tysięcy uchodźców, bo co to dla 48 milionowego narodu, oraz, że trzeba otworzyć korytarze humanitarne (o tym, że trzeba ich-uchodźców przerobić na nas, przemilczę

Od razu zaczęła się nawała komentarzy ze strony Zjednoczonej Prawicy, że Morawiecki-senior nie jest w PIS ie i że nie wie, co mówi, że to jego prywatne poglądy, itp. Pawłowicz pisała, że Morawiecki chce wystawić na szwank bezpieczeństwo Polski i Polaków i wpuścić do naszego kraju "nachodźców"

-Od samego początku sprzeciwiamy się koncepcji mechanizmu relokacji; nasze zdanie w tej sprawie nie zmieniło się ani na jotę i nie ulegnie zmianie również po rekonstrukcji rządu.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kiedy to się namnożyło? W ostatnim roku po 500+?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Słuszną linię ma nasza władza

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak najbardziej! Skoro nawet lis zauważa pozytywy?! 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może złożył postanowienie noworoczne? Np. na 10 krytycznych informacji o rządzie, co najmniej jeden pozytywny news. 

48 milionów? Może liczy z zagranicą + wszyscy tacy, co ich dziadkami lub prapradziadkami byli Polacy. Tak, to nawet Scarlett Johansson jest Polką.
- lis23
Te 48 milionów to taka umowna, przyjęta liczba, choć w realu jest ich mniej.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Przyjęte jest 38 milionów.lis23 pisze:Te 48 milionów to taka umowna, przyjęta liczba, choć w realu jest ich mniej.
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
- lis23
Fakt, to ja się melnąłem
Myślałem, że chodzi o końcówkę, a pomyliłem się o 10 milionów

Myślałem, że chodzi o końcówkę, a pomyliłem się o 10 milionów

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i już po słusznej linii...
A z takim optymizmem weszliśmy w ten rok. 

- lis23
Szkoda, że ani ZUS, ani pracodawca nie chcą się tak pomylić w drugą stronę, jeśli idzie o wysokość renty lub zarobków

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John