bogu dzięki za terabajtowe dyskiGhostek pisze:Ktoś za dużo filmów XXX ogląda

bogu dzięki za terabajtowe dyskiGhostek pisze:Ktoś za dużo filmów XXX ogląda
Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.Wawrzyniec pisze:Ech zakonnice.Wyobrażenia są takie:
Że niby dopiero teraz? Ja żadnej puszki Pandory nie otworzyłem, nic nowego nie wynikło - przecież to było już od dawna wiadomo, co jest ulubionym tematem Kopra do żartów (pomijając Zimmera i fanbojstwo)kiedyśgrześ pisze:ŁołLemingowe demony się ujawniły, Wojtek otworzył puszkę Pandory
To tutaj tak nie działakiedyśgrześ pisze:a wystarczyło z dziesięć stron temu napisać: pośmialiśmy się i starczy
Wawrzyniec pisze:Ech zakonnice.Wyobrażenia są takie:
Ale prawda wygląda tak:
Pofantazjujmy o czymś innym.
Wawrzyniec pisze:Ech zakonnice.Wyobrażenia są takie:
No wiesz, ja mam kuzyna ginekologa, który z jedną laską, która przyszła się zbadać, zaczął potem się spotykać i była całkiem atrakcyjnaWawrzyniec pisze:To tak samo jak w szkole, większość chłopaków chciała być w przyszłości ginekologami, gdyż mieli wyobrażenie, że do ginekologów to tylko młode atrakcyjne kobiety przychodzą.![]()
To bym raczej pod jakąś makabrę i sadyzm podczepił, a nie dowcipy. Biedny Marek.Wojtek pisze:Natomiast Koper przeinacza zdania, w których się wyraziłem wystarczająco precyzyjnie, żeby drzeć łacha, bo taki z niego forumowy dowcipas.
OK, ale pewnie nie była to jedyna jego pacjentka?Wojtek pisze:No wiesz, ja mam kuzyna ginekologa, który z jedną laską, która przyszła się zbadać, zaczął potem się spotykać i była całkiem atrakcyjna
Wawrzyniec pisze:OK, ale pewnie nie była to jedyna jego pacjentka?I sam możesz się spytać jak z tą atrakcyjnością i wiekiem, procentowo wygląda.
![]()
Bo widzisz... ludzie się starzeją i robią się brzydcy z czasem... To będzie dla Ciebie zapewne szokiem, ale te starsze, brzydkie panie kiedyś były ładne (przynajmniej niektóre) i młode i też były zakonnicami...Wojtek pisze:Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.
To ja też Cię zaszokuję, przypuszczam, że nawet gdyby były równie młode, ładne i jędrne na jak te ze zdjęcia, którym Wawrzek ilustrował swoje wyobrażenia, to mimo wszystko, oddawały się nieco innym rozrywkom i w nieco bardziej kompletnym stroju (to też Cię może zszokować, ale to nie jest tak, że wszystkie ładne panie z automatu chodzą pół nagie, a brzydkie opatulone od stóp do głów)Mefisto pisze:Bo widzisz... ludzie się starzeją i robią się brzydcy z czasem... To będzie dla Ciebie zapewne szokiem, ale te starsze, brzydkie panie kiedyś były ładne (przynajmniej niektóre) i młode i też były zakonnicami...Wojtek pisze:Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.