Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#421 Post autor: kiedyśgrześ » ndz gru 30, 2012 16:51 pm

Ghostek pisze:Ktoś za dużo filmów XXX ogląda :P
bogu dzięki za terabajtowe dyski :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#422 Post autor: Wojteł » ndz gru 30, 2012 17:29 pm

Wawrzyniec pisze:Ech zakonnice. :roll: Wyobrażenia są takie:

Obrazek
Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.
kiedyśgrześ pisze:Łoł :!: Lemingowe demony się ujawniły, Wojtek otworzył puszkę Pandory :P
Że niby dopiero teraz? Ja żadnej puszki Pandory nie otworzyłem, nic nowego nie wynikło - przecież to było już od dawna wiadomo, co jest ulubionym tematem Kopra do żartów (pomijając Zimmera i fanbojstwo)

kiedyśgrześ pisze:a wystarczyło z dziesięć stron temu napisać: pośmialiśmy się i starczy :P
To tutaj tak nie działa :P
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#423 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 30, 2012 17:42 pm

@Wojtek, zobacz co ja dokładnie napisałem. Aż wkleję jeszcze raz, mimo że tego posta masz na samej górze. :roll:

Obrazek

Ale prawda wygląda tak:

Obrazek

Pofantazjujmy o czymś innym.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#424 Post autor: Wojteł » ndz gru 30, 2012 19:27 pm

czyje wyobrażenia? W domyśle Twoje, bo nie zaznaczyłeś tego dokładnie.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#425 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 30, 2012 19:33 pm

To było takie uogólnienie, bazujące na Zamku Hemoroid i motywie z seksownymi siostrami szydełkującymi seksowną bielizną.

To tak samo jak w szkole, większość chłopaków chciała być w przyszłości ginekologami, gdyż mieli wyobrażenie, że do ginekologów to tylko młode atrakcyjne kobiety przychodzą. :roll: :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#426 Post autor: Koper » ndz gru 30, 2012 19:34 pm

Tak, Wojtku, wiemy. Twoje to Santo Subito i te sprawy. Ewentualnie takie:

Obrazek

:P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#427 Post autor: Wojteł » ndz gru 30, 2012 19:38 pm

No i widzisz Wawrzku, Ty się oburzasz na to, że ja zinterpretowałem po swojemu zdanie, w którym się wyraziłeś i przytaczasz mi całego posta, by sprecyzować.

Natomiast Koper przeinacza zdania, w których się wyraziłem wystarczająco precyzyjnie, żeby drzeć łacha, bo taki z niego forumowy dowcipas. Jakbym za każdym razem miał mu przytaczać mojego posta, to by tu było nie 30, a z 80 stron, chociaż podejrzewam, że to i tak by nic nie dało, bo Koper nie przepuści okazji do głupich żartów. A jak takowej okazji nie ma, to sam ją stworzy :wink:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#428 Post autor: Wojteł » ndz gru 30, 2012 19:40 pm

Wawrzyniec pisze:To tak samo jak w szkole, większość chłopaków chciała być w przyszłości ginekologami, gdyż mieli wyobrażenie, że do ginekologów to tylko młode atrakcyjne kobiety przychodzą. :roll: :P
No wiesz, ja mam kuzyna ginekologa, który z jedną laską, która przyszła się zbadać, zaczął potem się spotykać i była całkiem atrakcyjna :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#429 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 30, 2012 19:44 pm

Wojtek pisze:Natomiast Koper przeinacza zdania, w których się wyraziłem wystarczająco precyzyjnie, żeby drzeć łacha, bo taki z niego forumowy dowcipas.
To bym raczej pod jakąś makabrę i sadyzm podczepił, a nie dowcipy. Biedny Marek. :(
Wojtek pisze:No wiesz, ja mam kuzyna ginekologa, który z jedną laską, która przyszła się zbadać, zaczął potem się spotykać i była całkiem atrakcyjna :P
OK, ale pewnie nie była to jedyna jego pacjentka? :) I sam możesz się spytać jak z tą atrakcyjnością i wiekiem, procentowo wygląda. :P :wink:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#430 Post autor: Wojteł » ndz gru 30, 2012 19:49 pm

Wawrzyniec pisze:OK, ale pewnie nie była to jedyna jego pacjentka? :) I sam możesz się spytać jak z tą atrakcyjnością i wiekiem, procentowo wygląda. :P :wink:

No wiadomo, raz się ma farta i przyjdzie 20tka na kontrolę, a raz przyjdzie 70latka z torbielami :P Ale jak ktoś się nastawi na najgorsze, to może się czasem pozytywnie rozczarować :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#431 Post autor: Koper » pn gru 31, 2012 18:46 pm

Ty tam Wojciechu coś niby miałeś mi policzyć, no i co? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Mefisto

#432 Post autor: Mefisto » śr sty 02, 2013 03:05 am

Wojtek pisze:Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.
Bo widzisz... ludzie się starzeją i robią się brzydcy z czasem... To będzie dla Ciebie zapewne szokiem, ale te starsze, brzydkie panie kiedyś były ładne (przynajmniej niektóre) i młode i też były zakonnicami...

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#433 Post autor: Wojteł » śr sty 02, 2013 03:17 am

Mefisto pisze:
Wojtek pisze:Ja nie wiem, gdzie Ty się chowałeś, że masz takie wyobrażenia o zakonnicach. Ja całe życie myślałem, że to jakieś starsze, brzydkie panie, w większości totalne dewoty, które całe dnie klepią pacierze i mówią o Panu Jezusie.
Bo widzisz... ludzie się starzeją i robią się brzydcy z czasem... To będzie dla Ciebie zapewne szokiem, ale te starsze, brzydkie panie kiedyś były ładne (przynajmniej niektóre) i młode i też były zakonnicami...
To ja też Cię zaszokuję, przypuszczam, że nawet gdyby były równie młode, ładne i jędrne na jak te ze zdjęcia, którym Wawrzek ilustrował swoje wyobrażenia, to mimo wszystko, oddawały się nieco innym rozrywkom i w nieco bardziej kompletnym stroju (to też Cię może zszokować, ale to nie jest tak, że wszystkie ładne panie z automatu chodzą pół nagie, a brzydkie opatulone od stóp do głów)

Mefisto

#434 Post autor: Mefisto » śr sty 02, 2013 04:13 am

Mnie to nie szokuje, bo ja jestem za kurwami, pamiętasz? :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#435 Post autor: Wojteł » śr sty 02, 2013 10:44 am

Aaaa, faktyczne :P Ale one też chyba się ubierają jak im zimno, nie?

A dla Kopra filler, zanim policzę wszystkich jego księży, bo wiem, że lubi

Obrazek

ODPOWIEDZ