Mundial 2014
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Mundial 2014
Argentyna - Szwajcaria 2:0
Belgia - USA 0:1
Belgia - USA 0:1
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Argentyna - Szwajcaria 1:1
Belgia - USA 1:2
Belgia - USA 1:2
Belgia - USA 1:1
Argentyna - Szwajcaria 2:1
Belgia - USA 1:0
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj parę razy. Ale chcę opowiedzieć pewną historię, ale i pewnie tak nie uwierzycie. Pewnie wiecie, że zwykle przed meczami Niemców odprawiam moje czary-mary i puszczam różne świetne utwory. W tradycji mam puszczanie naturalnie Inception i motywującego BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!! Wczoraj mecz Niemcy Algieria i jako, że moja siostra była u mnie w odwiedziny to spędziliśmy cały dzień na mieście, a w Berlinie jest co robić. Tak też zaraz potem poszliśmy oglądać mecz, ale jako public viewing. I niestety 90 minut, a ja cały w stresie. I mówię do siostry: "Wszystko dlatego, że nie puściłem Inception przed meczem". Siostra zdziwiona pyta się: "Że co?" I wtedy opowiadam jej ten mój dziwaczny zwyczaj. Ona zaś bierze komórkę otwiera youtube'a i wyszukuje "Dream Is Collapsing". Puszcza kawałek i pyta się: "Czy to ten?". Słuchamy utworu, przerwa się kończy i zaczyna się dogrywka. Ledwo minęły 2 minuty i gol dla NiemcówMefisto pisze:Dobry mecz był. Ciekawe ile razy Wawrzek obsrał w trakcie zbroję

Przypadek? Oj, chyba nie...
BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Urzekająca historia, ale zawsze myślałem, że "BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM" jest z drugiego trailera Incepcji gdzie podłożono "Mind Heist" Hemseya, w Incepcji czystego "BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM" przecież nie ma, góra "BRRRRRRRAAAAAWWWW", "BRRRRRRRAAAAAWWWW" 

A już myślałem, że dzwoni po psychiatręWawrzyniec pisze:Ona zaś bierze komórkę otwiera youtube'a1

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Argentyna - Szwajcaria 1:0
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Belgia - USA 0:0
Belgia - USA 0:0
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
ja to tam chyba kicham to obstawianie, w 1/8 chyba tylko punkt czy dwa uzbierałem. Grają wszyscy jakoś dziwnie i nieprzewidywalnie 

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
W tym roku nie ma szansy bym pojawił sie w Berlinie na Festiwalu piwa (raczej zalicze Oktoberfest), ale może w przyszłym roku... dało by się z Tobą umówić na jakąś piwną popijawę?Wawrzyniec pisze:Wczoraj mecz Niemcy Algieria i jako, że moja siostra była u mnie w odwiedziny to spędziliśmy cały dzień na mieście, a w Berlinie jest co robić.

Drugą rzeczą był sklep komputerowy - ala hurtownia (nie pamiętam ani nazwy ani ulicy). Mieli tam zarąbiście niskie ceny i sprzęt najwyższej klasy. Załatwiałem sobie z Hamburga zasilacze Enermaxa 550W (standardem były 250W i cudem na zamówienie dało się kupić w Polsce jakieś mocniejsze) by mi tam podesłali i nie było problemu. Też zostawiłem tam sporo kasy

A ja teraz w czasie meczu Argentyna-Szwajcaria postanowiłem zjeść sobie paprykowe Lay'sy, oczywiście promocyjne opakowanie z Leo Messim, także oczekiwałem, że to pomoże Argentynie strzelić gola tak samo jak Niemcom pomaga Twoje "BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!!". Tymczasem zjadłem całe duże opakowanie 285g, że aż rzygać mi się zachciało i akurat w tym czasie była przerwa w dogrywce i co widzę? Messi rzyga na boisku.Wawrzyniec pisze:Ale chcę opowiedzieć pewną historię, ale i pewnie tak nie uwierzycie. Pewnie wiecie, że zwykle przed meczami Niemców odprawiam moje czary-mary i puszczam różne świetne utwory. W tradycji mam puszczanie naturalnie Inception i motywującego BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!! Wczoraj mecz Niemcy Algieria i jako, że moja siostra była u mnie w odwiedziny to spędziliśmy cały dzień na mieście, a w Berlinie jest co robić. Tak też zaraz potem poszliśmy oglądać mecz, ale jako public viewing. I niestety 90 minut, a ja cały w stresie. I mówię do siostry: "Wszystko dlatego, że nie puściłem Inception przed meczem". Siostra zdziwiona pyta się: "Że co?" I wtedy opowiadam jej ten mój dziwaczny zwyczaj. Ona zaś bierze komórkę otwiera youtube'a i wyszukuje "Dream Is Collapsing". Puszcza kawałek i pyta się: "Czy to ten?". Słuchamy utworu, przerwa się kończy i zaczyna się dogrywka. Ledwo minęły 2 minuty i gol dla Niemców![]()
![]()
Przypadek? Oj, chyba nie...
Przypadek? Nie sądzę.