http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 09636.html
Szkoda tylko, że TVN24 nie raczył wspomnieć o proweniencji dżentelmenów, co nawet, o dziwo, zasugerowała szwedzka policja. Ale nie oczekujmy zbyt wiele od TVN.

Jeśli spojrzeć na sprawę wąsko to kryminalny, jeśli szeroko to polityczny albo bardziej z gatunku być/nie być i ewentualnie jak długo (szybko).
U siebie mogą praktykować co chcą, tylko niech tego nie przynoszą do nas.A takie tematy w jakichś Indiach to pewnie codzienność.
To zależy od przestępstwa. W tym przypadku tak.Po 2. Czy przy każdym przestępstwie winny być podawane pochodzenie etniczne, rasowe i wyznawana religia?
Podobno TVP to telewizja Szatana w przeciwieństwie do TVN?Po 3. Przy ataku na meczet w Quebecu TVP nałgała, że zrobili to Muzułmanie... "nie oczekujmy zbyt wiele"?
"Podobno"? Sam to wydedukowałeś, ksiądz z ambony powiedział, Matka Boska Ci się objawiła, wyczytałeś w gazecie, fryzjer mówił...? Co znaczy w tym kontekście "podobno"? I coś nie jesteś tego twierdzenia najwyraźniej pewien, skoro zakończyłeś zdanie znakiem zapytania.Bucholc Krok pisze:Podobno TVP to telewizja Szatana w przeciwieństwie do TVN?
O ustawie metropolitalnej Sasin mówił też w Polsat News. "Nie akceptowaliśmy ustawy z 2015 r., którą przyjęła PO, bo ona tego typu metropolię chciała stworzyć w każdym województwie. My mówimy: Śląsk i Warszawa to dwie naturalne metropolie. I dwie ustawy dotyczące tych dwóch metropolii trafiły w ostatnich dniach do Sejmu" - skomentował.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/polska/news-sas ... gn=firefox
Nie można, ale przecież nie o to chodzi. Śmieszy mnie, gdy w takim np. TOK-FM różni komentatorzy tworzą z Kaczyńskiego czy Macierewicza wcielonych diabłów, a później są bardzo zdziwieni, że ci tak szkodzą krajowi. Nie ma w tym żadnej logiki. Kabaret jakiś. Jeśli uważacie (nie wiem kto jeszcze poza Koprem. Ja nie oglądam telewizji od kilku lat), że obecna TVP jest gorsza od telewizji za "komuny" to czego się po niej spodziewacie? Prawdy objawionej?Paweł Stroiński pisze: ↑pt lut 03, 2017 14:39 pmCzyli, jak dobrze rozumiem, jeśli muzułmanie zgwałcą białą kobietę, to religia ma znaczenie. Jeśli zaś biały zrobi jatkę w meczecie, to można sobie robić jaja, tak?
Zajrzyj do swoich postów. Tam znajdziesz odpowiedź.Koper pisze: ↑pt lut 03, 2017 16:44 pm"Podobno"? Sam to wydedukowałeś, ksiądz z ambony powiedział, Matka Boska Ci się objawiła, wyczytałeś w gazecie, fryzjer mówił...? Co znaczy w tym kontekście "podobno"? I coś nie jesteś tego twierdzenia najwyraźniej pewien, skoro zakończyłeś zdanie znakiem zapytania.
A co ma TVP i Macierewicz do podawania informacji o narodowości sprawców gwałtu w Szwecji?Bucholc Krok pisze: ↑ndz lut 05, 2017 17:41 pmNie można, ale przecież nie o to chodzi. Śmieszy mnie, gdy w takim np. TOK-FM różni komentatorzy tworzą z Kaczyńskiego czy Macierewicza wcielonych diabłów, a później są bardzo zdziwieni, że ci tak szkodzą krajowi. Nie ma w tym żadnej logiki. Kabaret jakiś. Jeśli uważacie (nie wiem kto jeszcze poza Koprem. Ja nie oglądam telewizji od kilku lat), że obecna TVP jest gorsza od telewizji za "komuny" to czego się po niej spodziewacie? Prawdy objawionej?
Bynajmniej nigdy o żadnym dziele szatana nie wspominałem. Za to kiedyś bodaj Kurski na szatana zwalał błędy swoich pracowników.