Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Łap ten link, póki jeszcze jest na youtubie. https://www.youtube.com/watch?v=9fgeCTDiOGg
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
hehe, dobre 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Komentarz YT: "Człowiek do wejdzie do sejmu, ale metronom z głowy nie wyjdzie" 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdyby to Clintonowa została prezydentem to właściwie mógłbyś się cieszyć, że będzie miał kto pilnować demokracji w państwie PiS-u. W obecnej sytuacji to nie wiadomo, jak długo tu jeszcze pobędą. Mogą się szybko zwinąć i zostaną tylko partyjne bojówki Macierewicza i trza będzie siedzieć na walizach, coby w odpowiednim momencie dać dyla.
A skąd wiesz, ile mieli radzieccy? W dzienniku telewizyjnym o tym mówili?W kilka tygodni mieli więcej wypadków drogowych niż radzieccy przez pół wieku.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Amerykanie nigdy nie pilnowali demokracji tylko swego biznesu.Bucholc Krok pisze:Gdyby to Clintonowa została prezydentem to właściwie mógłbyś się cieszyć, że będzie miał kto pilnować demokracji w państwie PiS-u.
Jak się sami pozabijają na drogach to pewnie niedługo.Bucholc Krok pisze:W obecnej sytuacji to nie wiadomo, jak długo tu jeszcze pobędą.
Jest szansa, że Wariat też sam się uszkodzi, najwyraźniej w PiSie czują się nie tylko ponad zwykłymi ludźmi, ale i wszystkim dokoła, stąd latają i jeżdżą na zasadzie "Polak zawsze da radę" jak to nas podsumowali nasi południowi sąsiedzi.Bucholc Krok pisze:Mogą się szybko zwinąć i zostaną tylko partyjne bojówki Macierewicza i trza będzie siedzieć na walizach, coby w odpowiednim momencie dać dyla.
Trochę ich tu stacjonowało a najstarsi miejscowi nie pamiętają takich jaj jak z Amerykanami.Bucholc Krok pisze:A skąd wiesz, ile mieli radzieccy? W dzienniku telewizyjnym o tym mówili?![]()
Notabene Dziennik TV prezentował wyższy poziom merytoryczny i informacyjny jak to coś co nadają teraz codziennie o 19:30 w TVP.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ej, no, Chewbacca miał więcej ciekawego do powiedzenia... 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I lepiej wygląda? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i ta różnica wzrostu...
To jednak nie on
To jednak nie on

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie ukrywam, że Chewbaccą mnie Wojtek mocno rozbawił.
Ale trochę inna rzecz mnie niepokoi i też szkoda, że tylko ja się martwię o zdrowie i bezpieczeństwo Babucha. Jak dobrze wiemy Babuch mieszka w Toruniu, a tam ponoć taki szaleniec szaleje po ulicach, taranuje samochody, ucieka z miejsc wypadku i nic nie można mu zrobić. Babuch jest w niebezpieczeństwie.

Ale trochę inna rzecz mnie niepokoi i też szkoda, że tylko ja się martwię o zdrowie i bezpieczeństwo Babucha. Jak dobrze wiemy Babuch mieszka w Toruniu, a tam ponoć taki szaleniec szaleje po ulicach, taranuje samochody, ucieka z miejsc wypadku i nic nie można mu zrobić. Babuch jest w niebezpieczeństwie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ej, ja mam amerykańskich żołnierzy niedaleko, nawet nie wiem czy odnaleźli te pociski co zgubili zaraz po przybyciu 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A podobno dzisiaj Amerykanie znowu mieli jakiś wypadek.
http://www.gazetalubuska.pl/wiadomosci/ ... ,11739746/
http://www.gazetalubuska.pl/wiadomosci/ ... ,11739746/
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale jakimś cudem na dzisiejszych pokazowych ćwiczeniach nawet nikt nie został ranny.
Chociaż wielu miało nadzieję, że taki jeden Fast & Furious wpadnie pod czołg albo co.
Chociaż wielu miało nadzieję, że taki jeden Fast & Furious wpadnie pod czołg albo co.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:

Serio, może podzielmy kraj wzdłuż linii podziałów wyborczych i niech tam sobie jedna część czci do woli tych bohaterów spod znaku Prawa i Sprawiedliwości, bo ja jakoś nie mam na to ochoty...