SZACUN :D
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
E, dziewczyna i tak ma szczęście, jakby ją do gorszych dzielnic zaprowadzili, albo do lekarza z NFZ, to by się dopiero zdziwiła. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
17 medali już na koncie naszych paraolimpijczyków.
Jakbym miał moc decyzyjną w TVP, to za 4 lata zlałbym normalną olimpiadę i transmitował tylko zmagania naszych paraolimpijczyków.
Jakbym miał moc decyzyjną w TVP, to za 4 lata zlałbym normalną olimpiadę i transmitował tylko zmagania naszych paraolimpijczyków.

No i nawet zdobywają po kilka medali w jednej konkurencji, w biegu na 1500m srebro i brąz 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Lukajcie na klasyfikację medalową z roku 1980:
http://www.london2012.com/paralympics/m ... index.html

http://www.london2012.com/paralympics/m ... index.html

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Aleś odkrył. Przecież Maras od kiedy się od rodziców wyprowadził, to nikt go trzeźwym nie widział. Urządził sobie jakąś pijacką melinę z dziewczyną i codziennie tam impreza. Coraz tańsze alkohole i coraz bardziej podejrzani goście. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A Ty co się cieszysz?? Ciebie też tam widziano. 

I dzisiaj znów 2 medale za jednym zamachem, złoto i srebro w biegu na 1500m 

24? Czy oni nie mieli być przypadkiem niepełnosprawni? Coś mi tu śmierdzi 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, sam do siebie te pogruszki wysłał, aby pokazać jaki to z niego macho co nie potrzebuje ochrony. 
Dziwne, że nikt nie wpadł, aby zekranizować życie Agenta Tomka, np. z Michałem Milowiczem w roli głównej?
Kasa, seks, rozbijanie się Porschakami, nieudane akcje, a wszystko za pieniądze podatników. To mógłby być ciekawy film.

Dziwne, że nikt nie wpadł, aby zekranizować życie Agenta Tomka, np. z Michałem Milowiczem w roli głównej?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dobrze, że nie pojabłka albo powiśnieWawrzyniec pisze:E tam, sam do siebie te pogruszki wysłał