Uroda/brzydota Angeliny i tatuaż Wawrzka
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyńcu, szanujmy się! Ja bym się do niecnych, podłych czynów wobec kobiet nigdy nie posunął, nawet gdybym chciał. Taka blokada psychiczna. To wszystko przez te Gwiezdne Wojny!Wawrzyniec pisze:MozliweWojtek pisze:Masz kogoś konkretnego na myśli z tymi użytkownikami?Wawrzyniec pisze:Ja tez nie pytam, ale tak nisko jak Romek i niektorzy uzytkownicy, to ja nie mierze![]()
![]()
Ale z ciebie marudaNo i offtop by był. Teraz nie ma. W czym problem? Chciałeś, żeby był? A to, że by się skończyło na 2 postach to akurat g. prawda, bo po 2 posty już napisaliście.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i wtedy wkroczyłeś Ty bo 2 było za mało dla CiebieBucholc Krok pisze:No i offtop by był. Teraz nie ma. W czym problem? Chciałeś, żeby był? A to, że by się skończyło na 2 postach to akurat g. prawda, bo po 2 posty już napisaliście.

uff, Wojtek się przyznał, a już myślałem, że chodzi o mnie.Wojtek pisze:Wawrzyńcu, szanujmy się! Ja bym się do niecnych, podłych czynów wobec kobiet nigdy nie posunął, nawet gdybym chciał.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Chętnie posłuchamBucholc Krok pisze:Na blokady są środki.Wojtek pisze:Wawrzyńcu, szanujmy się! Ja bym się do niecnych, podłych czynów wobec kobiet nigdy nie posunął, nawet gdybym chciał. Taka blokada psychiczna.

Tobie nie pasowały dwa małe posty, to żeś zrobił aferęBucholc Krok pisze:Stwierdzam fakty, które nie wszystkim pasują.Ale z ciebie maruda

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ach, "Gwiezdne wojny". Piekna kobieta, lubiaca "Gwiezdne wojny" to bylby i jest moj ideal. Az sie rozmarzylemWojtek pisze:Wawrzyńcu, szanujmy się! Ja bym się do niecnych, podłych czynów wobec kobiet nigdy nie posunął, nawet gdybym chciał. Taka blokada psychiczna. To wszystko przez te Gwiezdne Wojny!

Ach...

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wojteł
- John Williams
Ale do czego ja się przyznaję, jak ja właśnie dementuję?Koper pisze:uff, Wojtek się przyznał, a już myślałem, że chodzi o mnie.Wojtek pisze:Wawrzyńcu, szanujmy się! Ja bym się do niecnych, podłych czynów wobec kobiet nigdy nie posunął, nawet gdybym chciał.:D

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Strasznie duzo tutaj ogolnikow. Na pewnoe nie kazda sie wykorzystuje.Wojtek pisze:Ale do czego ja się przyznaję, jak ja właśnie dementuję?Powiem szczerze, że zawsze uważałem, że wykorzystywanie pijanych kobiet w mniejszym lub większym stopniu jest niegodne i żałosne, aż pewnego dnia się dowiedziałem, że one same się do tego wykorzystywania garną. Bardzo mnie to zasmuciło, jednakowoż wciąż uważam to za niegodne i haniebne
Ale fakt, ze specjalne upijanie kobiet, jest obrzydliwe i w sumie jezeli dany konfident ma takie, a nie inne plany, to podchodzi to moim zdaniem pod gwalt.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko winny się tłumaczy.Wojtek pisze:Ale do czego ja się przyznaję, jak ja właśnie dementuję?Powiem szczerze, że zawsze uważałem, że wykorzystywanie pijanych kobiet w mniejszym lub większym stopniu jest niegodne i żałosne, aż pewnego dnia się dowiedziałem, że one same się do tego wykorzystywania garną. Bardzo mnie to zasmuciło, jednakowoż wciąż uważam to za niegodne i haniebne

miała być piękna...Wawrzyniec pisze:Ach, "Gwiezdne wojny". Piekna kobieta, lubiaca "Gwiezdne wojny" to bylby i jest moj ideal. Az sie rozmarzylem![]()
Ach...![]()
![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński