Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
Kaonashi
- Joe Hisaishi
autor: Kaonashi » pn gru 05, 2016 18:42 pm
Koper pisze:Kaonashi pisze:Jak będzie jakiś fragment z Kaczyńskim, Rydzykiem albo Smoleńskiem, to wtedy sobie możemy pośmieszkować na forum z naszej rodzimej Korei Północnej. Na razie ten obrazek wyżej, to szukanie na siłę problemów. Zresztą, i tak nikt się nie będzie do tego stosował.
To po co takie coś? By robić z siebie pośmiewisko?

Celem nauki języka polskiego w klasach I-III jest to by dzieci stały na baczność na apelach i śmiały się z dowcipów? A ja naiwny myślałem, że powinni ich tam uczyć choćby czytać ze zrozumieniem.

Ja nie wiem ani po co te wymogi, ani po co ta wrzutka.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
bo niektórzy woleliby żeby nie wymyślać ośmieszających głupot, które wszyscy potem olewają, bo mają więcej oleju w głowie niż "góra".

Tyle że zdaje się aktualnie rządzący to z założenia wychodzą, że to całe prawo to sobie jest, żeby sobie było, więc piszą tak sobie, jak ten pan poseł przez Ciebie linkowany, co to gadał do siebie, by spełnić swój poselski obowiązek.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt gru 06, 2016 12:54 pm
Koper pisze:A on bidny akurat najmniej winny temu rozdawnictwu na lewo i prawo (wróć, tylko na prawo)
O, czy to znaczy, że "lewo" nie ma problemów z upośledzonymi dziećmi? Aż się boję pomyśleć dlaczego.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
A jakież to problemy z upośledzonymi dziećmi rozwiązał nasz orwellowski Napoleon ze swoją świtą?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
"Nie grzebać w życiorysach..."
chyba ucięli dalszą część wypowiedzi
"... działaczy Prawa i Sprawiedliwości"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... -go-w.html
- już się bałem, że chodzi o Sławka Nowaka

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob gru 10, 2016 12:21 pm
Koper pisze:A jakież to problemy z upośledzonymi dziećmi rozwiązał nasz orwellowski Napoleon ze swoją świtą?

A kto twierdzi, że rozwiązał? Napisałeś, że rozdaje tylko na prawo.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » śr gru 14, 2016 17:04 pm
Największy polski opozycjonista Jarosław Kaczyński, nie tylko w czasie stanu wojennego wykazał się niesamowitym bohaterstwem i odwagą, ale też niezwykłą siłą umysłu. Ba więcej, on przewidział stan wojenny i 13 Grudnia:
I tam napisałem, że jedną z możliwości bardzo prawdopodobnych jest okupacja wewnętrzna. Nie użyłem określenia stan wojenny czy stan wyjątkowy, tylko właśnie okupacja wewnętrzna - mówił Kaczyński w swoim opracowaniu pt. "Władza od sierpnia do sierpnia".
Wizjoner! Geniusz! Nostradamus!

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
autor: Krelian » śr gru 14, 2016 17:44 pm
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
To się zaraz dowiemy że ta cała Rada to lewaki, komuniści i złodzieje opłacani przez Merkel.
o, kolejny sam się wpisał na czarną listę
https://www.youtube.com/watch?v=wbsZRWCl4Os
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Ale świadek go okłamał bo Katarzyna II Wielka faktycznie urodziła się jako Sophie Friederike Auguste zu Anhalt-Zerbst-Dornburg więc pomijając oczywisty wątek niemiecki (znów!) Suski powinien oskarżyć go o wprowadzanie w błąd szanownej komisji.

-
swordfish
- Zdobywca Oscara
autor: swordfish » sob gru 17, 2016 15:17 pm
Przy okazji dyskusji o wolnych mediach należy przypomnieć słowa ważnej dziennikarki:
"Dziennikarze to nie święte krowy, a redakcje to nie sanktuaria" Ewa Milewicz, Gazeta Wyborcza
https://www.youtube.com/watch?v=SONysVTKcWI
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
To jest jakaś dyskusja o wolnych mediach?
Ale masz rację, dziennikarze to nie święte krowy, Wojtek Mann już to mówił wieeele lat temu
https://www.youtube.com/watch?v=VSNyHzU ... e=youtu.be