EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Gliwice, jedyne miasto na Śląsku, w którym nie śmierdzi zanieczyszczeniami, a domy nie są zbudowane z węgla, zaczyna tracić w moich oczach, choć na szczęście nie parkuję tam. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
zaraz, to w czym mieszka Wojtas?Kaonashi pisze:a domy nie są zbudowane z węgla
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No właśnie akurat do Gliwic to się przeczepić nie mogę. Cały Śląsk to generalnie, jak mawia mój kumpel, kupa gówna na górze węgla, wymiennie z kupa węgla na górze gówna, ale Gliwice akurat są całkiem spoko. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:zaraz, to w czym mieszka Wojtas?Kaonashi pisze:a domy nie są zbudowane z węgla
W serduszkach i pamięci moich forumowych przyjaciół :*
Kaonashi pisze:No właśnie akurat do Gliwic to się przeczepić nie mogę. Cały Śląsk to generalnie, jak mawia mój kumpel, kupa gówna na górze węgla, wymiennie z kupa węgla na górze gówna, ale Gliwice akurat są całkiem spoko.
Miło mi to słyszeć, aczkolwiek po każdym FMFie, Transatlantyku czy też po ostatniej wizycie w stolicy widzę, że Gliwice nie dojrzały do bycia częścią Europy

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Robię kopiuj + wklej z fejsa, bo mi się nie chce tego pisać w ładniejszym stylu
Czego się dowiedziałem na od pani konferansjerki prowadzącej koncert:
-koncerty w Gliwicach sponsoruje prezydent Katowic Zygmunt Frankiewicz (xD)
-Słowo "Jedi" wymawia się "Yedi" (xDD)
- John Williams "mimo 49 nominacji do Oskara otrzymał tylko dwie statuetki (xDDDDDD) bo jego muzyka jest za dobra do filmów" (pewnie tej lamy Spielberga xDDDDDD)
- Hans Zimmer liczył na to, że dostanie Oskara za incepcje, dlatego ubrał się tak samo jak na Oskary, gdy wygrał za króla lwa (xdddddd) ale przegrał z nikomu nieznanym kompozytorem, który wygrał za muzykę do Grand Budapest Hotel (XDDDDDD). Widać Hans swą muzyka zagina czasoprzestrzen, a kompozytorzy robiący 8 filmów rocznie każdy za 200 baniek to nołnejmy.
-Alan Menken ma 7 Oscarów (xDDDDD)
-Banda Januszy i Kuców w szlafrokach z mieczami i gruby Vader pod scena to świetny dodatek do koncertu
-wokaliści klasyczni powinni mieć zakaz wykonywania muzyki rozrywkowej
Koncerty muzyki filmowej to chyba najgorzej prowadzone wydarzenia artystyczne na świecie :/
Czego się dowiedziałem na od pani konferansjerki prowadzącej koncert:
-koncerty w Gliwicach sponsoruje prezydent Katowic Zygmunt Frankiewicz (xD)
-Słowo "Jedi" wymawia się "Yedi" (xDD)
- John Williams "mimo 49 nominacji do Oskara otrzymał tylko dwie statuetki (xDDDDDD) bo jego muzyka jest za dobra do filmów" (pewnie tej lamy Spielberga xDDDDDD)
- Hans Zimmer liczył na to, że dostanie Oskara za incepcje, dlatego ubrał się tak samo jak na Oskary, gdy wygrał za króla lwa (xdddddd) ale przegrał z nikomu nieznanym kompozytorem, który wygrał za muzykę do Grand Budapest Hotel (XDDDDDD). Widać Hans swą muzyka zagina czasoprzestrzen, a kompozytorzy robiący 8 filmów rocznie każdy za 200 baniek to nołnejmy.
-Alan Menken ma 7 Oscarów (xDDDDD)
-Banda Januszy i Kuców w szlafrokach z mieczami i gruby Vader pod scena to świetny dodatek do koncertu
-wokaliści klasyczni powinni mieć zakaz wykonywania muzyki rozrywkowej
Koncerty muzyki filmowej to chyba najgorzej prowadzone wydarzenia artystyczne na świecie :/
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chyba najbardziej badziewna telewizja w Polsce. Tam szczytem ambicji są Kiepscy i disco polo. Oglądanie tam filmów jak widać mija się z celem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Faktycznie, to nie ma startu do Vytautasa. Ani oryginału, ani tym bardziej polskiej wersji 

Swoją drogą, kupiłem sobie raz tego Vytautasa i to serio smakuje jak koński pot, tego pić się nie da. Kilogram soli w postaci cieczy.
- Wojteł
- John Williams
BO VYTAUTAUS NIE DLA C*PEK! 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Vytautasa można kupić w Polsce?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Tak, w Almie i w Piotrze i Pawle, no i jeszcze może w jakichś delikatesach lokalnych.
Ale tak w sumie to możesz kupić też zwykłą wodę mineralną, dosypać tyle soli ile się tylko da i będziesz miał Vytautasa