Mięsny jeż
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Mięsny jeż
A co to w ogóle jest za argument. Tym bardziej, że akurat od Nolana polscy filmowcy mogliby się uczyć. Gdyż takie "Memento", które jest filmem genialnym, zostało nakręcone w bardzo krótkim czasie za nieduże pieniądze. Ale był pomysł, oryginalny pomysł. I tego w polskim kinie brakuje.
Chociaż nie wiem dlaczego mamy nagle naszą dyskusję z działu filmowego tutaj przenosić.
Chociaż nie wiem dlaczego mamy nagle naszą dyskusję z działu filmowego tutaj przenosić.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
"Production Budget: $9 million"Wawrzyniec pisze:za nieduże pieniądze
takie tam drobniaki, które by dały 4. miejsce na liście najdroższych polskich filmów
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
10 lat temu za 10 mln $ . "zupełnie" nie duże w porównaniu do pl warunków wówczasWawrzyniec pisze:zostało nakręcone w bardzo krótkim czasie za nieduże pieniądze.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No dobra to pomijając "Memento" weźmy sobie takie "Following". Ha, handlujcie z tym
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
No dobra tu już lepiej - 6 tys. $, ale z tego samego roku jest np. Dług, który akurat dla mnie jest genialnym filmem. Nie wiem ile on kosztował, pewnie trochę więcej niż "Following", ale miliony to też nie były, a no i Gerard domagał się co ciekawe zwrotu długu w wysokości 6 tys. $Wawrzyniec pisze:No dobra to pomijając "Memento" weźmy sobie takie "Following". Ha, handlujcie z tym
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
- Wojteł
- John Williams
Koper nazwał mnie pojebanym, jak w temacie o cyckach zrobiłem offtopa na temat George'a S. Clintona. Ale moim zdaniem gadanie o budżecie filmów Nolana w temacie o mięsnym jeżu, przebija mój wyczyn
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
cóz.. ciągnie swój do swego w sumie nolan się nadaje do tematu o mięsnym jeżu za to że sciotował nam batmana
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
I to jest filmmusicowa logika. W ciągu paru postów dojść do wniosku, że Hans wykorzysta w nowym Batmanie "Mięsny Jeż Theme" z Pamiętników z wakacji.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
DanielosVK pisze:I to jest filmmusicowa logika. W ciągu paru postów dojść do wniosku, że Hans wykorzysta w nowym Batmanie "Mięsny Jeż Theme" z Pamiętników z wakacji.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O fuck. Co też się stało z tym tematem. Nie wiem jak tego dokonaliście. Znaczy się wiem, tradycyjnie Adam pomógł. A Mefisto twierdził, że nie ma sensu zakładać osobnego tematu.
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt: