Edit: Ewelina ma ochotę na dzika Dziekana? Ciekawe. Ale jeszcze ciekawsze jest to, ze ona tu zagląda chyba tylko jak się jej naprawdę nie chce do sesji uczyć
''Lot nad kukułczym gniazdem''
- Wojteł
- John Williams
Wiesz, nie będę wystawiał na licytację, bo co, jak ktoś wygra licytację a potem nie zapłaci? Kasy nie będę miał no i sióstr też się nie pozbędę 
Edit: Ewelina ma ochotę na dzika Dziekana? Ciekawe. Ale jeszcze ciekawsze jest to, ze ona tu zagląda chyba tylko jak się jej naprawdę nie chce do sesji uczyć
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Dzięki,że mnie odmłodziłeś WojtekWojtek pisze:Wiesz, nie będę wystawiał na licytację, bo co, jak ktoś wygra licytację a potem nie zapłaci? Kasy nie będę miał no i sióstr też się nie pozbędę
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzyńca sióstr sam znalazłem...Wojtek pisze:Koper już nie raz chciał kupić, także jemu foty do szczęścia chyba nie są potrzebneWawrzyniec mu nie dawał, więc ja też nie mam zamiaru
Jak Twoja ładna, młoda i zdolna to mogę te same płyty Ci zaoferować co Wawrzyńcowi.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No przecież nie Wawrzyniec.dziekan pisze:Kto?Ewelina?
Może leci na łysych smarkaczy?Ależ oczywiscie,że tak
Napewno ma ochote na dzika,ktorego proponowałem jej jakis rok temu i dlatego tutaj zagląda w nadzieji,że skosztuje,ale na pyszne jedzonko trzeba sobie zasłuzyc!!
No to będzie sytuacja jak sprzed licytacji. Ja bym się bardziej obawiał, że ktoś wylicytuje, nie zapłaci, a siostra przepadnie.Wojtek pisze:Wiesz, nie będę wystawiał na licytację, bo co, jak ktoś wygra licytację a potem nie zapłaci? Kasy nie będę miał no i sióstr też się nie pozbędę
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wojteł
- John Williams
Gejszę już mam, ale ten park Jurajski to już jest propozycja. A masz jakies star warsy ?:P
Ostatnio zmieniony pn sty 17, 2011 22:34 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko kompilację, ale jak siostra będzie godna to da radę coś więcej załatwić.Wojtek pisze:Gejszę już mam, ale ten park Jurajski to już jest propozycja. A masz jakies satar warsy
a co my - gorsi?ewelina pisze:Męża na forum filmmusic??Jeszcze na głowę nie upadłam.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński