Wisły będzie mieścił 33 tys. widzów, Lecha 45 tys., rzeczywiście 3 razy mniejszydziekan pisze:Ten stadion będzie prawie trzy razy mniejszy od stadionu Lecha i oni chcieli Euro zoorganizowac

Tak grającą Legię, to ja bym z kolegami rozwalił nie 3-0 ale i z 6-0, więc nie macie się co podniecać, Krakusy. Idźcie lepiej na pole.ewelina pisze:W tym momencie Wisła rozwaliła Legię i tylko to się liczy![]()
.
Marku, no napisz, jak to Cię zgarnęli razem z innymi żulami...Marek Łach pisze:Bo nie mam żadnej?bladerunner20 pisze: Marku czemu nie opowiesz jakieś zabawnej anegdoty dotyczącej Policjantów
No, zobaczymy, czy pojedziesz, czy będziesz na forum siedział.dziekan pisze:Ja jako prawdziwy kibic wyjeżdzam jutro do Chorzowa i będe dopingował a nie siedzial przed telewizorem![]()
Ty mi tu z epitetami nie wyskakuj smakoszu tanich alkoholi w miejscach niedozwolonych, tylko opisz w odpowiednim temacie, jak to Cię panowie w mundurze przyłapali, bo zrobię to za Ciebie i będę zmyślał oczywiście, a wyobraźni to mi nie brakuje.Marek Łach pisze:Prawniczo-instytucjonalny ignorancie
Oj tam,oj tam.Jesteś skarżypyta i tyleKoper pisze:Ty mi tu z epitetami nie wyskakuj smakoszu tanich alkoholi w miejscach niedozwolonych, tylko opisz w odpowiednim temacie, jak to Cię panowie w mundurze przyłapali, bo zrobię to za Ciebie i będę zmyślał oczywiście, a wyobraźni to mi nie brakuje.Marek Łach pisze:Prawniczo-instytucjonalny ignorancie:D