Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
a to ja się nazywam Glenn Ellis czy Katerina Barushka, bo nie ogarniam... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ciągle biadolą tam, w niezależny sposób oczywiście, o PIS-ie i bezpodstawnej islamofobii, więc pomyślałem o Tobie. :]Koper pisze:a to ja się nazywam Glenn Ellis czy Katerina Barushka, bo nie ogarniam...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobre.
) ale właśnie obiektywne spojrzenie na rzeczywistość, w przeciwieństwie do alternatywnych wizji kreowanych jedynie przez PiS i powiązane z nim media, które lansują jakieś bzdury o "stanowisku niektórych sędziów" itp. 

Widzę, że miłośnicy dobrej zmiany wciąż nie mogą ogarnąć, że jak wszyscy na świecie twierdzą że PiS leci w ch.. z trybunałem to nie jest to żadna propaganda Wyborczej i TVNu (oraz chyba moja już teżKaonashi pisze:Ciągle biadolą tam, w niezależny sposób oczywiście, o PIS-ie i bezpodstawnej islamofobii, więc pomyślałem o Tobie. :]

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ale ja nie jestem zwolennikiem dobrej zmiany, tak się składa Wymowa i formuła reportażu po prostu mi się od razu z Tobą skojarzyła. :]
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
że ja i obiektywne spojrzenie? dziękuję, ale nie przesadzajmy.

Agata Kornhauser-Duda w remaku "Człowieka widmo"?

Agata Kornhauser-Duda w remaku "Człowieka widmo"?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może to miejsce zarezerwowane było dla Leśnego Ruchadła?
Wiem, wiem, że link z żydowskiej gazety, a więc niektórym się nie spodoba:
http://wyborcza.pl/10,82983,19897486,pr ... l#BoxGWImg
ale może jakiś specjalista, mnie gorszego sortu wyjaśni pewien paradoks. Z jednej strony mamy prezydenta tysiąclecia, który poległ za ojczyznę, a z drugiej strony tutaj padają zarzuty o Targowicę i ubecję. To oddajemy 10. kwietnia cześć ubekowi.

Wiem, wiem, że link z żydowskiej gazety, a więc niektórym się nie spodoba:
http://wyborcza.pl/10,82983,19897486,pr ... l#BoxGWImg
ale może jakiś specjalista, mnie gorszego sortu wyjaśni pewien paradoks. Z jednej strony mamy prezydenta tysiąclecia, który poległ za ojczyznę, a z drugiej strony tutaj padają zarzuty o Targowicę i ubecję. To oddajemy 10. kwietnia cześć ubekowi.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To jeszcze Cię dziwi? To jakbyś poszedł na marsz fanów wielkiej Polski katolickiej przeciwko uchodźcom i wyskoczył z jakimiś cytatami Jezusa, to by Ci taki transparent spalili, jeszcze może razem z Tobą. Ba, jakby sam Jezus tam poszedł, to by wpierdol dostał bo Żyd i uchodźca. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety nie mogę znaleźć większego obrazka, a pamiętam, że bardzo mi się on podobał. Mleczko ukazujący jak Jezus (w nawiązaniu do Ewangelii) przepędza handlarzy Radia Maryja z Jasnej Góry 

W ogóle kiedyś miałem taki pomysł i nawet zacząłem pisać o tym jak Jezus odwiedza współczesną Polskę. Tylko niestety miałem tylko początek i koniec, w którym Polacy krzyżują Jezusa, bo Żyd itd.

W ogóle kiedyś miałem taki pomysł i nawet zacząłem pisać o tym jak Jezus odwiedza współczesną Polskę. Tylko niestety miałem tylko początek i koniec, w którym Polacy krzyżują Jezusa, bo Żyd itd.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przesada. U nas dostałby co najwyżej wpier... i dowiedziałby się, że jest gorszego sortu a jego ojciec był w ubecji.
- Wojteł
- John Williams
Raczej za to, że brudas, woodstock i metal, bo prawilne mordeczki słuchają polskiego rapu i się strzygą na 0,3 cm maks 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mnie Jezus to chyba jednak ze swoim zarostem i stylem ubierania, mógłby podejść, pod hipstera, czy hippisa 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
czyli lewak. Korwin by go zmasakrował.Wojtek pisze:Raczej za to, że brudas, woodstock i metal

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, w sumie nie wiem, czy w takim razie Mahomet nie został by lepiej przyjęty. Żaden z niego pacyfista, na ustępstwa nie szedł, miał dokładne poglądy o miejscu kobiety w rodzinie, nie wspominając ile ich zaliczył. 

Wliczając w to 9-latki.Wawrzyniec pisze:, nie wspominając ile ich zaliczył.