WTF?
Re: WTF?
Danielos to wrzucał tydzień temu, jest na poprzedniej stronie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Widzę, że KMF trolluje na całego
Dla wielu JFK to najlepszy film polityczny w historii kina. Oliver Stone dostarcza nam ogromną ilość argumentów, by właśnie tak twierdzić. Ten film po prostu musiał się udać. Miał reżysera w szczytowej formie, temat traktujący o jednym z najważniejszych, najbardziej przełomowych wydarzeń XX wiecznej historii i wyborną obsadę z Kevinem Costnerem w swojej najwybitniejszej dramatycznej roli. JFK imponuje rzetelnością argumentacji, przenikliwością wniosków i celnością hipotez.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
No JFK to suchy score, jakiś tam jeden temat był jedynie całkiem przyzwoity z tego co pamiętam. A filmu nie widziałem, ale Wojtek mnie swoją "rekomendacją" nie zachęcił 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Urodzony czwartego lipca to IMO dobra ściecha, ale ponownie - ten film dostał te Oskary ze względów czysto politycznych, bo nie chce mi się wierzyć, że Akademia za najlepsza reżyserią uznała sceny żywcem wyjęte z jakichś seriali obyczajowych (vide Tom Cruise wracający do domu i witający się z kazdym po kolei - no jeszcze mi tylko brakowało jakiegoś psa, który by na koniec wybiegł się przywitać)
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Urodzony 4 lipca jest suchySzczypior pisze:Wystarczy spojrzeć jaki score John napisał w tym samym roku i staje się jasne czym tak naprawdę był zajętyA prawdę mówiąc to wszystkie ścieżki Williamsa do filmów Stone'a (w mojej opinii) są suche i do nich nie wracam. Jeden, dwa tracki na score i to wszystko.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Ach, te gry internetowe. Tam idzie największa kasa z całej branży gier ...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy