Koper i jego nieletni avatar
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Koper i jego nieletni avatar
ale dla równowagi chyba miałeś cycki? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja rozumiem, że trudno ich odróżnić, ale film jest JAPOŃSKI, a nie chiński i bez rasizmu proszę.Wojtek pisze:Hm, może się nie znam na sztuce, ale z Imperiów to wolę Imperium Słońca i Imperium Kontraatakuje![]()
Myślę, że ta recenzja dobrze obrazuje film:
http://www.film.org.pl/prace/realm_senses.html
Jakkolwiek dla mnie jest to dość przesadne epatowanie nagością i wolę bardziej powściągliwe, zachodnie kino. Może jestem na tyle niedojrzały, ale ciężko mi dostrzec sztukę pośród galerii kitajskich kutasów
- Wojteł
- John Williams
Był taki motywKoper pisze:ale dla równowagi chyba miałeś cycki?
A Kitajec to nie jest określenie na ogólnie Azjatów?Paweł Stroiński pisze:Ja rozumiem, że trudno ich odróżnić, ale film jest JAPOŃSKI, a nie chiński i bez rasizmu proszę.
A jeśli takie słowo wywołuje oburzenie, to uprzejmie proszę o podobne ostrzeżenie dla Adam pod każdym jego postem o wschodnich kompozytora

I wiadomo, że film Japoński, bo Japończycy mają bądź co bądź dość nasrane w głowach, co doskonale widać w ich teleturniejach

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O lepiej nie, gdyż wtedy trzeba będzie także mu podliczyć te wszystkie inne rasistowskie i niepoprawne politycznie określenie względem wszystkich zagranicznych kompozytorów, jakich Adam używaWojtek pisze:A Kitajec to nie jest określenie na ogólnie Azjatów?
A jeśli takie słowo wywołuje oburzenie, to uprzejmie proszę o podobne ostrzeżenie dla Adam pod każdym jego postem o wschodnich kompozytora

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ja też rasistą nie jestem, ale przyznam szczerze, że rasistowskie żarty mnie śmieszą. Tak samo jak mnie śmieszą różne kawały i stereotypy nie mające wiele wspólnego z prawdą. Kwestia podejścia. Żarty o Polakach też mnie śmieszą, nawet jak są obraźliwe 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niektórzy twierdzą, że to już rasizm.Wojtek pisze:Ja też rasistą nie jestem, ale przyznam szczerze, że rasistowskie żarty mnie śmieszą.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
A jak lubię kawały o policjantach, to znaczy, że jestem chuliganem JP?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chuligan - "człowiek postępujący wbrew przyjętym normom społecznym, popełniający rozmaite wykroczenia i przestępstwa, zazwyczaj na ulicy i zwykle w grupie chuligańskiej (np. dewastacje, kradzieże, bijatyki)."
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo są śmieszne.Wojtek pisze:Ja też rasistą nie jestem, ale przyznam szczerze, że rasistowskie żarty mnie śmieszą.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wypisz wymaluj osoby z Krakowskiego PrzedmieściaBucholc Krok pisze:Chuligan - "człowiek postępujący wbrew przyjętym normom społecznym, popełniający rozmaite wykroczenia i przestępstwa, zazwyczaj na ulicy i zwykle w grupie chuligańskiej (np. dewastacje, kradzieże, bijatyki)."

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Masz na myśli lewicowe bojówki, które przychodziły zakłócać spokój modlących się? 

http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKgWawrzyniec pisze:Wypisz wymaluj osoby z Krakowskiego Przedmieścia
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Masz na myśli mnie?
A w ogóle to byłeś na Krakowskim Przedmieściu, kiedy to się działo?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Modlić się można w kościele, nie na środku ulicyBucholc Krok pisze:Masz na myśli lewicowe bojówki, które przychodziły zakłócać spokój modlących się?

Ja byłem, zresztą prawie codziennie jestemWawrzyniec pisze:Masz na myśli mnie?A w ogóle to byłeś na Krakowskim Przedmieściu, kiedy to się działo?