SZACUN :D
Re: SZACUN :D
No i kolejne zwycięstwo, tym razem z Kubą, bałem się trochę, że możemy przegrać, ale skoro z nimi się udało bez problemu to złoto jest już chyba nasze 

Napierdalamy, kolejne zwycięstwo 3:0 i Polacy w finale! 
A Radwańska pomimo, że przegrała to też świetnie grała, oglądałem na żywo i mecz był bardzo wyrównany, Agnieszka także na igrzyskach będzie grała i jest szansa na medal

A Radwańska pomimo, że przegrała to też świetnie grała, oglądałem na żywo i mecz był bardzo wyrównany, Agnieszka także na igrzyskach będzie grała i jest szansa na medal

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Najpierw niech dojdą do finału. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tak rzuciłem okiem parę postów wyżej i prosże: tekst do działu epic fail

Templar pisze:A Radwańska pomimo, że przegrała to też świetnie grała, oglądałem na żywo i mecz był bardzo wyrównany, Agnieszka także na igrzyskach będzie grała i jest szansa na medal
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ha, ha, ha
Śmiejcie się, śmiejcie się z biednego człowieka 
A tak swoją drogą:
http://aszdziennik.wordpress.com/2012/0 ... watelstwa/

A tak swoją drogą:
http://aszdziennik.wordpress.com/2012/0 ... watelstwa/

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i przecież BYŁA szansa na medal. Co tam nie było logicznego? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A Ty do kogo rozmawiasz?Bucholc Krok pisze:No i przecież BYŁA szansa na medal. Co tam nie było logicznego?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I to jest szacun
Przecież Romney to mniej więcej ten sam poziom co Bush. I nie ma takiego potencjału na memy jak Obama.

#WinaHansa #IStandByDaenerys