Po pijaku to do wszystkiego się będą bawićMarek Łach pisze:Poważnie był, aż sie zdziwiłem. I ludzie się przy tym bawili.

Wojtek pisze:Byłem wczoraj na imprezie w klubie i wiecie co tam puszczają do tańczenia?
Rahmana kurwa
Wawrzyniec pisze:Wojtek pisze:Byłem wczoraj na imprezie w klubie i wiecie co tam puszczają do tańczenia?
Rahmana kurwaAmerykę kolejny odkrył
Toż ja kiedy to coś wyszło i zgarniało nagrody jak się patrzy mówiłem, przestrzegałem, ostrzegałem przed tą "muzyką" i mówiłem do czego się ona nadaje - remizowe imprezy
![]()
Tylko tradycyjnie mnie nikt nie słuchał. Było, że Wawrzek przesadza fanboy Zimmer i Williamsa jedenByła radocha, że coś nowego, teksty, że muzyka filmowa pożera swój ogon i milion dyskusji o oryginalności muzyki filmowej.
Ja to wszystko przewidziałem, ja jedyny zachowałem zdrowy rozsądek, ale mnie nikt nie słuchał. A wszystko się potoczyło tak jak mówiłem
![]()
Ja na szczęście jeszcze nie miałem okazji być na imprezie, klubie, gdzie by puszczali Rahmana. Jak widać budzę respekt i wiedzą, czego nie należy przy mnie puszczać
Pewnie jak się pojawiasz na imprezie to szybko zmieniają płytę.Wawrzyniec pisze: Ja na szczęście jeszcze nie miałem okazji być na imprezie, klubie, gdzie by puszczali Rahmana. Jak widać budzę respekt i wiedzą, czego nie należy przy mnie puszczać
Patrz, zupełnie jak POTC.Wawrzyniec pisze:Amerykę kolejny odkrył
Toż ja kiedy to coś wyszło i zgarniało nagrody jak się patrzy mówiłem, przestrzegałem, ostrzegałem przed tą "muzyką" i mówiłem do czego się ona nadaje - remizowe imprezy
![]()
Czym oni Cię tam karmią w Niemczech? Chyba tym samym co Fuhrera jak sobie wymyślił, że świat podbije.Wawrzyniec pisze: Ja na szczęście jeszcze nie miałem okazji być na imprezie, klubie, gdzie by puszczali Rahmana. Jak widać budzę respekt i wiedzą, czego nie należy przy mnie puszczać
A skąd wiesz, że Alexander czy Cezar też nie bylinadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ja bym rzekł, że był po prostu pierdolniętym ćpunem i paranoikiem.bladerunner pisze:Się nie śmiej Fuhrer jak pokazuje historia był wodzem pokroju Alexandra, Napoleona czy Cezara ..Koper pisze:
Czym oni Cię tam karmią w Niemczech? Chyba tym samym co Fuhrera jak sobie wymyślił, że świat podbije.
Adolf normalny nie był, a wszelkie próby jakiegokolwiek gloryfikowania jego poczynań są, delikatnie to ujmę, nie na miejscu. Co do wiedzy na temat Alexandra, czy Cezara,to jestem laikiem i nie będę się wymądrzał. O Hitlerze natomiast wiem trochę więcej, bo akurat z historii III Rzeszy pisałem pracę magisterską.bladerunner pisze:
A skąd wiesz, że Alexander czy Cezar też nie byli![]()
, bo ja mam trochę wiedzy na ten temat . Mam przytaczać przykłady ?:D
Ja nie mówię, że Hitler nie był pojebany bo był, ale czy bardziej od niektórych wodzów z Rzymu to bym polemizowałnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Adolf normalny nie był, a wszelkie próby jakiegokolwiek gloryfikowania jego poczynań są, delikatnie to ujmę, nie na miejscu. Co do wiedzy na temat Alexandra, czy Cezara,to jestem laikiem i nie będę się wymądrzał. O Hitlerze natomiast wiem trochę więcej, bo akurat z historii III Rzeszy pisałem pracę magisterską.bladerunner pisze:
A skąd wiesz, że Alexander czy Cezar też nie byli![]()
, bo ja mam trochę wiedzy na ten temat . Mam przytaczać przykłady ?:D