EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
No.. jeśli faktycznie nie będą dorabiać to Adam oddaje mi różnicę i pokrywa koszty uszczerbku na zdrowiu. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
ostatnio przez ile nie było? z 4 msc... a zresztą, nikt nie kazał czekać aż 7 lat z kupnem... jak zwykle mądry polak po szkodzie
może sprzedam swoją, skoro tak w cenie 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A sprzedaj, będziesz miał na odszkodowanie dla mnie. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Buchol, ale nawet jeśli, to sorry, ale kto czeka z kupnem aż SIEDEM lat przy tak kolekcjonerskim wydaniu?! to i tak cud że ono tyle było.. i ja sądzę że będzie dalej, bo Adams nic na blogu nie (na)pisał. A jakby coś było to by napisał, no bo zawsze dotąd tak robił. i czemu akurat tylko dwójka miała by być oop? no ale, nie mój cyrk, nie moje małpy 

#FUCKVINYL
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
przecież on ma rację.. nasz kraj jest mistrzem świata w użalaniu się nad sobą i rozpamiętywaniu historii, a dzieci przymusza się do 18stki aby uczyły się szczegółowej historii wszystkiego co się da i indoktrynuje że prawdziwy człowiek i prawdziwy polak to tylko katolik i patriota. a wszystko to podjudzane politycznym kotłem przez lewą i prawą stronę. zachód się od 50 lat rozwija a my dalej potrafimy tylko machać flagami i budować kolejne pomniki Jezusa, JP2 a ostatnio tupolewa.. kraj w łapach trzyma kler któremu nikt nie podskoczy, a z sejmowej mównicy kolesie rządzący krajem wyskakują z tekstami że widzieli zmartwychwstanie... no ludzie, ten kraj dalej będzie 50 lat za murzynami. muszą ze dwa pokolenia wymrzeć to może się coś zmieni za jakieś 30 lat.
#FUCKVINYL
Ehhhh... Szkoda gadać 

Po pierwsze obchodzenie rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego to nie żadne użalanie się, po drugie - powiedz też np. Żydom, że jak będą rozpamiętywać historię to również do niczego nie dojdą
A z tym przymuszaniem do uczenia się historii to mnie rozśmieszyłeś, zobacz jak to wygląda w USA, niby kraj idiotów, a praktycznie każdy Amerykanin zna doskonale historię USA i tak jest w wielu krajach, że się kładzie duży nacisk na naukę historii własnego kraju, a u nas nawet daty bitwy pod Grunwaldem cała masa ludzi nie jest w stanie podać.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
https://www.youtube.com/watch?v=jzSuBvZoa9Q
Tłumaczenie to prawdziwy epic fail.
"She fancies you, lad" - "Podobasz się jej, dziadu"
"Starboard, Edward!" - "Sterburta, Edziu!"
Tłumaczenie to prawdziwy epic fail.

"She fancies you, lad" - "Podobasz się jej, dziadu"
"Starboard, Edward!" - "Sterburta, Edziu!"

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Widzę, że zapatrzyłeś się w Lisa 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak? Nie wiem, o tym nie pisali ani na głównej, ani na forum zbyt rozległych dyskusji na ten temat nie widziałem. A ja się tematem gier komputerowych za wiele nie interesuję, nie widzę więc kompletnie żadnej analogii.
Fe.
Templar pisze:http://www.youtube.com/watch?v=jzSuBvZoa9Q
WTF? Film z oficjalnego konta Ubisoft, chyba w polskim oddziale pracują teraz same gimbusy.
Przy 1:20 padłem:
To też takie usprawiedliwianie się w stylu lisa.DanielosVK pisze:Tak? Nie wiem, o tym nie pisali ani na głównej, ani na forum zbyt rozległych dyskusji na ten temat nie widziałem
Spoiler:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No dobra, niech będzie. Ale mogłem przeoczyć. 

Fe.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jak można przetłumaczyć "lad" na "dziadu" albo "łosie"?!
Przecież to po prostu tyle samo, co "chłopcze" i to w całkiem pozytywnym znaczeniu...
Przecież to po prostu tyle samo, co "chłopcze" i to w całkiem pozytywnym znaczeniu...
#FUCKVINYL