Wawrzyniec pisze:Koper pisze:Skoro to suchary, to po co przywołujesz? Podobno Cię to nie bawi.

Mam takie deja vu z pomnikiem Sashy Grey w Radomiu i Sashą Grey czytającą bajki dzieciom. Tam też Wojtek zrobił aferę, a potem miał do wszystkich pretensje, że go nie rozumieją, nie umieją czytać ze zrozumieniem itd. A teraz wkleja do wątku "politycznego i światopoglądowego" nie np. do "Epic Fail" żarty Stuhra i ma pretensje do innych, że nie oceniają ich jako zwykłe "suchary" tylko pod kontem politycznym i światopoglądowym.
To niech admin przerzuci do Epic Faila albo WTF. Dałem tutaj, bo jednak mówiło się o tym standupie w kontekście polityki, chociaż jak sam zaznaczyłem, mnie tam tematyka żartów mało obchodziła. Może faktycznie do Epic Faila by się bardziej nadawało.
A co do czytania ze zrozumieniem, to Wawrzek, sorry, ale podtrzymuję - jeśli miałbym wskazać dwie osoby na forum, które najczęściej dowodzą, że nie bardzo rozumieją, co czytają, to prym wiedziesz Ty i Lis - i to znacznie częściej wypływa przy dyskusjach o filmie i muzyce, niż przy polityce

oczywiście, to moja subiektywna opinia i może wiele osób uważa zupełnie inaczej, ale często mam wrażenie, że odpisując na jakiś post, przestajesz czytać po pierwszym zdaniu. Albo ignorujesz wszystko, poza ostatnią linijką. I mam wrażenie, że takim przekręcaniem, mataczeniem, celowym olewaniem, lub właśnie czytaniem bez zrozumienia (właściwie podkreślić) był zmęczony np. Maras, który z tego co pamiętam właśnie Twoje teksty podał jak powód, dla którego wycofuje się z dyskusji - wiec być może nie jestem odosobniony w moim wrażeniu
Wawrzyniec pisze:Hm, a może Wojtek rzeczywiście dostał posadę w TVP i właśnie wyskoczył i ciągnie temat Stuhra, abyśmy nie mówili o rządzie, który jawnie uchyla się od swoich obowiązków, czy Prezydencie Wszystkich Polaków, który biorąc przykład z najlepszych przemówień członków NSDAP, mówi "my jesteśmy ludźmi pierwszej kategorii".
#nooffence
Nie, ja jestem tym zatrudnionym przez PiS hejterem, o których mówił Kuźniar i Lis. Za każdy wpis dostaję na rękę 47 groszy, wiec mam nadzieję pociągnąć jeszcze trochę tę dyskusję, bo zbieram na nowy monitor

Serio myslicie, że jakbym miał pracę w TV, to bym marnował czas na jakieś pitolenie o Szopenie na forum? Kręciłbym fejm i walczył z wolnością słowa w armii Pana Kaczafiego