Czyli do czego? Do kryzysu?Wawrzyniec pisze:A dla mnie sprawa jest już zamknięta. Po wyborach, były emocje, mamy wyniki, wracamy do normalności.
Wybory
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Wybory
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
I dalszego zadłużania państwa, bo jak to się mówi 20 miliardów wte czy wewte...Bucholc Krok pisze:Czyli do czego? Do kryzysu?Wawrzyniec pisze:A dla mnie sprawa jest już zamknięta. Po wyborach, były emocje, mamy wyniki, wracamy do normalności.
- Wojteł
- John Williams
Wybierz se kogoś masywnego i małomównegoWawrzyniec pisze:No dobra, to kto w takim razie jest Banem?

No właśnieTemplar pisze:No to w takim razie ja się pytam gdzie jest Batman i komisarz Gordon?!

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, to tylko w głupiej wersji Schumachera Bane mało mówił.Wojtek pisze:Wybierz se kogoś masywnego i małomównegoWawrzyniec pisze:No dobra, to kto w takim razie jest Banem?
A tak to może Beata Kempa, albo Marzena Wróbel na Bane'a pasuje

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo kiedyś gdzieś słyszałem coś o akcencie jaki ma mieć Bane w tym "Batmanie". A po za jak się bierze takiego aktora jak Tom Hardy to nie po to, aby przez cały film milczał.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Makrela załatwi.Templar pisze:I dalszego zadłużania państwa, bo jak to się mówi 20 miliardów wte czy wewte...
A tego gościa pamiętacie?

Jeśli nie pomyliłem nazwiska to będzie w senacie.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
1. Zatrudniamy słynnego aktora.Wawrzyniec pisze:Bo kiedyś gdzieś słyszałem coś o akcencie jaki ma mieć Bane w tym "Batmanie". A po za jak się bierze takiego aktora jak Tom Hardy to nie po to, aby przez cały film milczał.
2. Każemy mu przez kilka sekund postać i nic się nie odzywać.
3. Umieszczamy jego nazwisko na plakacie.
4. ???????
5. PROFIT!!!
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze: A po za jak się bierze takiego aktora jak Tom Hardy to nie po to, aby przez cały film milczał.
A mało to razy znane nazwisko nie miało wiele do grania? Albo do gadania, żeby byc bardziej tajemnicze? Chociaż fakt faktem, u Nolana to rzeczywiście wszyscy bez przerwy gadają, najlepszy jest Alfred, który ma przemowę na każdą okazję

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... zuja_.html
Przyznać się, kto miesięcznice obchodzi.

Ale rozwaliło mnie:

Przyznać się, kto miesięcznice obchodzi.

Ale rozwaliło mnie:
Ja słyszałem, mówi inny, że na drogach krajowych montują oznaczenia dla czołgów. Stan wojenny znowu w grudniu?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cholera, też chciałbym mieć tyle wolnego czasu i pieniędzy, aby móc się w takie rzeczy bawićKoper pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... zuja_.html
Przyznać się, kto miesięcznice obchodzi.![]()

Ale rozwaliło mnie:
E to w Bawarii ciągle trwa stan wojenny, gdyż tam w miejscowościach, w których znajdują się amerykańskie jednostki są na drogach specjalne znaki dla czołgówKoper pisze:Ja słyszałem, mówi inny, że na drogach krajowych montują oznaczenia dla czołgów. Stan wojenny znowu w grudniu?

- Wojteł
- John Williams

Zawsze mnie zastanawia, dlaczego obywatele państwa mieszkający za granicą mają takie samo prawo do głosowania, jak mieszkańcy kraju. Jak spieprzyli sobie za ocean to dlaczego mają decydować, kto mną będzie rządził?Wiesz pan, mówi jeden z nas, w Ameryce wygraliśmy wybory zdecydowanie.
Może Wawrzek powie nam coś na ten tematWojtek pisze:Zawsze mnie zastanawia, dlaczego obywatele państwa mieszkający za granicą mają takie samo prawo do głosowania, jak mieszkańcy kraju. Jak spieprzyli sobie za ocean to dlaczego mają decydować, kto mną będzie rządził?

A tak poza tym wszyscy się czepiają tego, że Polacy w US & A mogą głosować, a tych w UK już nikt się nie czepia, pewnie dlatego, że PełO tam wygrało

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Problem z Polonią w USA jest taki, że 2/3 to ludzie strasznie prości, bez wykształcenia, górole i tym podobne osoby, które z wiadomych powodów wyjechały do Stanów. I takie osoby, które już tam sobie kilkadziesiąt lat mieszkają w USA to tak naprawdę nie mają pojęcia co się dzieje w Polsce. Jedynym ich źródłem informacji jest właśnie Radio Maryja, Telewizja TRWAM i to co im opowie jakiś PiSior będący u nich na pielgrzymce. Więc się nie ma co dziwić, że głosują jak głosują i myślą, że mamy tutaj jakąś dyktaturę i dookoła wszyscy chcą nas zaatakować, a Jarosław Kaczyński jest niepokalanym rycerzem wolności, który jadąc na białym koniu zmiażdży i wypędzi wrogów.
Chociaż naturalnie i niestety z takimi endekami spotkałem się i w Niemczech. Nienawidzą Niemców z całego serca, ale mimo tu mieszkają i traktują to jako wielkie poświęcenie mieszkać u wroga. Zresztą najbardziej znanym tego typu przykładem jest rodzina Anny Fotygi, która mieszka w Niemczech od stanu wojennego. I całe tego typu propisowskie grupy polonijne na terenie Niemiec. Niemiec zły, Niemcy złe, ale wyjechać z Niemiec i wrócić do Polski to nie.
Chociaż naturalnie i niestety z takimi endekami spotkałem się i w Niemczech. Nienawidzą Niemców z całego serca, ale mimo tu mieszkają i traktują to jako wielkie poświęcenie mieszkać u wroga. Zresztą najbardziej znanym tego typu przykładem jest rodzina Anny Fotygi, która mieszka w Niemczech od stanu wojennego. I całe tego typu propisowskie grupy polonijne na terenie Niemiec. Niemiec zły, Niemcy złe, ale wyjechać z Niemiec i wrócić do Polski to nie.
Ja tutaj nie muszę nic mówić, gdyż korzystam regularnie z wolnych granic i często jestem w Polsce, więc mam prawo decydować po przez wybory o jej losie.Templar pisze:Może Wawrzek powie nam coś na ten temat
Dobra, dobra, samoloty z US & A do Polski przylatują i na ich pokładzie są często Polacy tam mieszkający, także mają takie samo prawoWawrzyniec pisze:Ja tutaj nie muszę nic mówić, gdyż korzystam regularnie z wolnych granic i często jestem w Polsce, więc mam prawo decydować po przez wybory o jej losie.