SZACUN :D
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: SZACUN :D
Templar dostałeś ode mnie priv'a? bo ciagle nie odpisujesz. Sory za offtop

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
						- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Templar pisze:A to, że ktoś tam kupił bilet i na znak protestu nie jedzie to UEFĘ mało obchodzi, byleby kasa była, a nawet jakby jeszcze więcej wybuchów było to by nic nie zrobili, w Bahrajnie strzelaniny na ulicach były, jeden team o mało sam nie zarobił bo w sam środek walk trafili i jakoś GP i tak się odbyło.
Zobaczymy czy się odbędzie, gdy UEFie coś wysadzą. Np. prezydenta.

Nawet przy pustej murawie?Poza tym najważniejsza kwestia - największą kasę UEFA zgarnie za transmisje, a nie za bilety, także nawet przy pustych stadionach to EURO się odbędzie

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- 
				Templar
Na to też są sposoby:Bucholc Krok pisze:Nawet przy pustej murawie?
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... o-hologram

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na takie coś dadzą się nabrać tylko Jankesi. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
kocham Cie Ronnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
						''Zabić Strach''
NO CD = NO SALE
						- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jaki Lawrence  WTF
  WTF  
  Lawrence of Germania?
 Lawrence of Germania?

WTF
  WTF  
  Lawrence of Germania?
 Lawrence of Germania?"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Niby czemu epic faili? Ed Wood to prześwietny film, a jeśli Wawrzyniec uważa go za naj-naj-najlepszego Burtona to niby czemu nie miałby dać mu maksa?

bo tam nie ma skali 5tkowej, tylko 10tkowa  a w takiej szerokiej skali to na dyche zasługują filmy pokroju Godfathera a nie Burtonek. ale to oczywiscie moja opinia i nic mi do tego
 a w takiej szerokiej skali to na dyche zasługują filmy pokroju Godfathera a nie Burtonek. ale to oczywiscie moja opinia i nic mi do tego 

a w takiej szerokiej skali to na dyche zasługują filmy pokroju Godfathera a nie Burtonek. ale to oczywiscie moja opinia i nic mi do tego
NO CD = NO SALE
						- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- 
				Templar
Obejrzałem wielki finał, nawet dużo Ci nie zabrakło do wejścia do ostatniej rundy, jako przedostatni odpadłeś w drugiej rundzie, trochę przy tym pierwszym pytaniu zwaliłeś z trąbami anielskimi, ale i tak szacunPaweł Stroiński pisze:W finale nie wyszedłem z drugiej rundy. Ale warto było pojechać tylko po to, by tam być i dać sobie te 10% szansy
No i są słodycze za sam finałWartość słodyczy: 92 zł
I zwrot kosztów podróży
 A powiedz mi jeszcze ile czasu trwa karencja i czy już planujesz kolejny raz wystąpić w teleturnieju?
 A powiedz mi jeszcze ile czasu trwa karencja i czy już planujesz kolejny raz wystąpić w teleturnieju? 
A jakby ktoś chciał zobaczyć Wielki Finał:
http://www.youtube.com/watch?v=96azWz-0stA
http://www.youtube.com/watch?v=LduMkBEQEFo
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję, tak właśnie uważam. A po za tym jestem wielkim miłośnikiem kina, a dla takich osób to "Ed Wood" to nie tylko lektura obowiązkowa, ale i niesamowite przeżycie. Szczególnie oglądanie od kuchni jak Ed Wood kręci filmy, to to sama przyjemność.Marek Łach pisze:Niby czemu epic faili? Ed Wood to prześwietny film, a jeśli Wawrzyniec uważa go za naj-naj-najlepszego Burtona to niby czemu nie miałby dać mu maksa?
Ale jak ktoś chce wyrazić pozytywną lub negatywną opinię o tej recenzji, czy artykule jaki napisałem, to może to równie dobrze zrobić w komentarzach pod nimi, a niekoniecznie tutaj.
Przy czym i tak dziękuję Adamowi, że był na tyle miły, że dał to do działu "SZACUN
 "
"#WinaHansa #IStandByDaenerys
no a do jakiego miałbym dać?  szacun. szkoda tylko że się nie pochwaliłeś tylko musieliśmy sami to wyłapać
 szacun. szkoda tylko że się nie pochwaliłeś tylko musieliśmy sami to wyłapać 

NO CD = NO SALE