Skutki nadużywania Fafika są niesamowite.Adam Krysiński pisze:Maras zaczął oftopować .. coś takiegotrzeba to dla potomnych uwiecznić !
:D
Kto jest największym "ideałem" na forum?- I TURA
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Łachu, nie odwracaj kota ogonem, znaczy się pchły... czymś tam, co ona tam ma. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Oj Koper, już dokładnie sobie przemyślałem na kogo chciałem głosować, ale jak zobaczyłem te pomówienia na mój temat, to zmieniłem zdanie
A tak w ogóle tu się toczy bezlitosna walka o władze między dyktatorem a liberałem pogrążającym forum w chaosie, a głos ludu się nie liczy. Dyskryminujecie uzytkowników, którzy mają mniej niż 500 postów i pomijacie ich w ankietach - mnie, Ele, jeszcze wielu innych. Dlatego mówię: Precz z rasizmem! Precz z uprzedzeniami! Władza dla ludu! Głos obywatela się liczy!
A tak w ogóle tu się toczy bezlitosna walka o władze między dyktatorem a liberałem pogrążającym forum w chaosie, a głos ludu się nie liczy. Dyskryminujecie uzytkowników, którzy mają mniej niż 500 postów i pomijacie ich w ankietach - mnie, Ele, jeszcze wielu innych. Dlatego mówię: Precz z rasizmem! Precz z uprzedzeniami! Władza dla ludu! Głos obywatela się liczy!
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Jeśli to jest twój program, to dlaczego mniejszości postowe są pomijane? Tak będzie wyglądać życie obywatela forumowego gdy dojdziesz do władzy? I ja nigdy nie powiedziałem, ze popieram Babucha. To Ty mi przypiąłeś tę łatkę, dobrowolnie i świadomie pozbywając się potencjalnego wyborcy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nikt nie jest pomijany.Wojtek pisze:Jeśli to jest twój program, to dlaczego mniejszości postowe są pomijane?
Proste. Wolność, równość i braterstwo.Wojtek pisze:Tak będzie wyglądać życie obywatela forumowego gdy dojdziesz do władzy?
Dokumenty IPN mówią co innego.Wojtek pisze:I ja nigdy nie powiedziałem, ze popieram Babucha.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wojteł
- John Williams
Zapełnionych Pudzianami i HansamiBucholc Krok pisze:Chodzi o to, że po tych, którzy mają mniej postów nie wiadomo czego się spodziewać.Wojtek pisze:Dyskryminujecie uzytkowników, którzy mają mniej niż 500 postów i pomijacie ich w ankietach - mnie, Ele, jeszcze wielu innych.Poza tym ankieta ma tylko 10 pól.
- Wojteł
- John Williams
Nie chodzi o to, że czuję się pominięty. Chodzi o to, że bez względu na władzy szary user tego forum nie będzie miał praw, będzie lustrowany i inwigilowany przez ludzi uważających się za liberałów.
Dlatego głos oddam chyba na jedynego słusznego kandydata jakim jest Wawrzyniec - człowiek z zasadami, respektujący prawa jednostki oraz wolność słowa.Obawiam się tylko, czy nie ustawi wszystkim na avatara Megan Fox
Dlatego głos oddam chyba na jedynego słusznego kandydata jakim jest Wawrzyniec - człowiek z zasadami, respektujący prawa jednostki oraz wolność słowa.Obawiam się tylko, czy nie ustawi wszystkim na avatara Megan Fox
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To są pozycje wstawione dla picu. Od razu widać jak poważne jest podejście autora do ankiety.Wojtek pisze:Zapełnionych Pudzianami i HansamiBucholc Krok pisze: Chodzi o to, że po tych, którzy mają mniej postów nie wiadomo czego się spodziewać.Poza tym ankieta ma tylko 10 pól.
Z tą wolnością słowa to nie wiem czy jest tak do końca.Wojtek pisze:Dlatego głos oddam chyba na jedynego słusznego kandydata jakim jest Wawrzyniec - człowiek z zasadami, respektujący prawa jednostki oraz wolność słowa.
- Wojteł
- John Williams
No racja, zapomniałem o Hansa i MeganachBucholc Krok pisze:Z tą wolnością słowa to nie wiem czy jest tak do końca.Wojtek pisze:Dlatego głos oddam chyba na jedynego słusznego kandydata jakim jest Wawrzyniec - człowiek z zasadami, respektujący prawa jednostki oraz wolność słowa.
W końcu zagłosowałem na kogoś innego, ale to chyba nie był dobry wybór
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Teraz to dupa blada..Wojtek pisze:W końcu zagłosowałem na kogoś innego, ale to chyba nie był dobry wybór
I tak wygra w dogrywce, bo Koper za dużo agituje, a takich wyborcy nie lubią.Adam Krysiński pisze:zrobiłem to specjalnie żeby nie było znów jednogłośnego zwycięzcy (---> Wawrzyniec).. naród musi mieć możliwość wyboru a nie stale by w każdej ankiecie jeden wygrywał
Ostatnio zmieniony ndz cze 20, 2010 16:36 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.