A kto chciał jutro pogadać przy świecach o Lorencu?Adam Krysiński pisze:nikogo nie chciałem sponsorowac i to nie ja się z wycieczką turystyczną po podgórzu narzucałem
"Tylko dla najlepszych"
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Koper pisze:A Tobie się już nie podoba ten żydomason, że chcesz go stracić?
Uuuu.. widać celna była moja uwaga..
Dostojny wygląd i ładny ubiór krępują pospulstwo, które boi się zagaić..Bucholc rozczarowany, bo nikt z nim nie offtopuje. Biedny bucholczyk.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
ja? chyba żartujesz.. ani razu nic takiego nie padło.Koper pisze:A kto chciał jutro pogadać przy świecach o Lorencu?
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 22:55 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na Wisłę byś poszła (poszedł?:D) a nie żużel w głowieewelina pisze:Jaki wpierdol??Widać że na żużlu nie byłeś.Ale wcale się nie dziwię,że agresor sie budzi jak ukochana drużyna przegrywa-sam tak mam.Kur... ile wlezie:).A orlika gratuluję
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale kto z kim chciał pogadać przy świecach? Adam z klakierem?Adam Krysiński pisze:ja? chyba żartujesz.. ani razu nic takiego nie padło.Koper pisze:A kto chciał jutro pogadać przy świecach o Lorencu?![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Byłam na Wiśle:).I jak jeszcze będzie ciekawy mecz to się wybiorę:)Koper pisze:Na Wisłę byś poszła (poszedł?:D) a nie żużel w głowieewelina pisze:Jaki wpierdol??Widać że na żużlu nie byłeś.Ale wcale się nie dziwię,że agresor sie budzi jak ukochana drużyna przegrywa-sam tak mam.Kur... ile wlezie:).A orlika gratuluję
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A to to co???Adam Krysiński pisze:ja? chyba żartujesz.. ani razu nic takiego nie padło.powtarzam e powiedzialem ze jutro bedzie Lorenc na dzien kobiet bo wyprosze to u Kopra a zasługi przypisze sobie.
Głupio Ci teraz?Adam Krysiński pisze:jutro bedziesz miała pierwszą okazje..ewelina pisze:Może Adam Ci kiedyś poopowiadam o Podgórzu:)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no super ale kto zaproponował podgórze? nie ja. jest tu cos o Lorencu? nie. o kolacji? nie. jest stwierdzenie że jutro bo jutro konferencja.Koper pisze:A to to co???Adam Krysiński pisze:ja? chyba żartujesz.. ani razu nic takiego nie padło.powtarzam e powiedzialem ze jutro bedzie Lorenc na dzien kobiet bo wyprosze to u Kopra a zasługi przypisze sobie.
Głupio Ci teraz?Adam Krysiński pisze:jutro bedziesz miała pierwszą okazje..ewelina pisze:Może Adam Ci kiedyś poopowiadam o Podgórzu:)
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: