EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#166 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 13, 2011 19:15 pm

Adam podobno nie pije wódki. Zbiera na sprzęt. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#167 Post autor: bladerunner » pn lut 14, 2011 11:12 am

Bucholc Krok pisze:Adam podobno nie pije wódki. Zbiera na sprzęt. :)
to ja nie pije bo zbieram na sprzęt :P .

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#168 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 14, 2011 13:11 pm

Ale o jakim sprzęcie Ty piszesz? Bo Adam zbiera na takie mocno świecące kule:
http://www.youtube.com/watch?v=ZUdJQSUc ... re=channel

oraz na kostium wokalisty:
http://www.youtube.com/watch?v=7JdEZoff ... ature=fvwp
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#169 Post autor: bladerunner » pn lut 14, 2011 16:42 pm

Bucholc Krok pisze:Ale o jakim sprzęcie Ty piszesz? Bo Adam zbiera na takie mocno świecące kule:
ostatnio polecali mi yamahy piano crafty :), i tak się zastanawiam :) .

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#171 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 14, 2011 19:07 pm

bladerunner pisze: ostatnio polecali mi yamahy piano crafty :), i tak się zastanawiam :) .
Ile kosztują?

bladerunner

#172 Post autor: bladerunner » pn lut 14, 2011 19:09 pm

Bucholc Krok pisze:
bladerunner pisze: ostatnio polecali mi yamahy piano crafty :), i tak się zastanawiam :) .
Ile kosztują?
coś powyżej 1.000 pln

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#173 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 14, 2011 19:15 pm

Lepiej zainwestować limity. Jak dobrze obrócisz groszem to w roczek będziesz mieć za darmo i to nie takie. ;)

bladerunner

#174 Post autor: bladerunner » pn lut 14, 2011 19:19 pm

Bucholc Krok pisze:Lepiej zainwestować limity. Jak dobrze obrócisz groszem to w roczek będziesz mieć za darmo i to nie takie. ;)
W Polsce płyt nie kupują :) ile to Arnoldów, Debneyów leży z autografami czy nawet limity Intrady wznowień Goldsmitha. :wink:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#175 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 14, 2011 19:20 pm

Wystawiaj na Ebayu.

bladerunner

#176 Post autor: bladerunner » pn lut 14, 2011 19:24 pm

Bucholc Krok pisze:Wystawiaj na Ebayu.
ebaya jeszcze nie ogarnąłem, dopiero jestem na etapie udanych zakupów na amazon.co.uk, niedługo chciałbym spróbować z USA, ale podobno różnie bywa pakami i podobno cło dowalają :?

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#177 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 14, 2011 20:03 pm

Jak kupisz za dużo to Ci dowalą. Aczkolwiek kupowałem od nich przed świętami 2 albumy, które przysłali mi w kartonie, który był w zaplombowanym worku od ziemniaków i się nikt nie czepił.

bladerunner

#178 Post autor: bladerunner » wt lut 15, 2011 12:39 pm

bladerunner

#179 Post autor: bladerunner » wt lut 15, 2011 13:38 pm

dziekan pisze:
Bucholc Krok pisze:W latach 90 słuchałem głównie metal
Widać po twoich włosach z avatara :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#180 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 15, 2011 20:04 pm

A co to ma do rzeczy?

ODPOWIEDZ