https://www.youtube.com/watch?v=5D_eEbUQ13Q

Nie no wcale nie jest stronnicza, Lis z Karolakiem bezczelnie kłamią przed milionami widzów i co, spotkały ich jakieś konsekwencje z tego tytułu? I jeszcze przeprosiny w Wiadomościach zostały zaraz przykryte przeprosinami za sondę Pospieszalskiego:hp_gof pisze:Teraz to już do tego doszło, że nawet w publicznej telewizji nie można debaty zorganizować, bo niektórzy uważają, że jest stronnicza...
Metoda na Maxa Hardy'ego jest najlepsza - najlepiej jak najmniej mówić.hp_gof pisze:Spoko, Wawrzek, spoko
Bo prezydent, zwłaszcza w ramach kampanii wyborczej, ubiegając się o reelekcję to stoi ponad prawem, jest święty i normalnie go po rękach i stopach całowaćWawrzek pisze:A cała "afera" z Kukizem jest po prostu śmieszna. Za przeproszeniem kim jest Kukiz, że prezydentowi kraju stawia warunki, wyznacza jakieś terminy, ustawia debaty?Władza nie ma być arogancka, ale są pewne granice.
No Ty chyba sobie żartujesz, pytanie to sobie mogę zadać, ale moderacja te trudniejsze zaraz odrzuca i Komorowski żadnego nie usłyszy. Śmieszą mnie te opisy "internauci przepytują Komorowskiego"hp_gof pisze:Jak chcesz zadać pytanie kandydatowi, to idź na jego wiecByły hangouty gazety.pl, gdzie można było przesyłać pytania. Na TVN24 też można było przesyłać pytania, teraz chyba też, ja jedno nawet przed chwilą przesłałem
Gościem, który w I turze zdobył 20% poparcia, o które teraz zabiegają obaj kandydaci, a najbardziej to właśnie Bronek, który nagle zaczął popierać postulaty Kukiza i zapraszał go do Pałacu Prezydenckiego. A teraz Kukiz pokazuje jego obłudę i już problem. Cóż, mam nadzieję, że w niedzielę znów zobaczę coś takiego:Wawrzyniec pisze: Za przeproszeniem kim jest Kukiz, że prezydentowi kraju stawia warunki, wyznacza jakieś terminy, ustawia debaty?
A jeszcze odnośnie tego, zawiesić powinni tylko Lisa, jeszcze raz się pytam co takiego kłamliwego było w tej sondzie Pospieszalskiego? Nic, kompletnie nic, przeprosiny TVP w wykonaniu Kraśki totalnie z dupy, które przykryły przeprosiny za naprawdę bezczelny atak na córkę Dudy. Lis po czymś takim to za własną kasę powinien wykupić czas antenowy po Wiadomościach i samemu przepraszać w porze najlepszej oglądalności.hp_gof pisze:Co do Lisa i Pospieszalskiego, powinni albo zawiesić oba programy, albo dać spokój obu. Chyba że zawiesili tylko Pospieszalskiego dlatego, żeby już przed II turą więcej agitacji nie było z żadnej strony. Lis ma to szczęście, że ma kolejny program po wyborach, więc jego to by nie obejmowało. Nie wiem. Księża też nie powinni agitować w kościele, a to robią i muszę tego słuchać. Każdy próbuje się dorwać do żyrandola swoimi sposobami