EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: EPIC FAIL! :D

#1576 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 00:25 am

@Templar, a ja nie twierdzę, że skrajna lewica jest lepsza. Ogólnie jestem przeciwnikiem skrajności, w polityce. Mam zdecydowanie bardziej umiarkowane poglądy. Stwierdzam, tylko że częściej na zachodzie okres buntu, okres młodzieńczy to właśnie fascynacja i sympatyzowanie z lewicowymi, często mocno radykalnymi grupami. W Polsce jak ostatnio patrzę to wśród młodych króluje skrajna prawica, która tak za bardzo za wolnością i cieszenia się życiem i różnymi przyjemnościami nie jest. Od taki paradoks.

Cejrowski i Korwin to są właśnie dwie osoby, które od młodości działały mi na nerwy, ale właśnie o dziwo mają sporo amatorów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#1577 Post autor: Templar » pt wrz 07, 2012 00:30 am

Wawrzyniec pisze:W Polsce jak ostatnio patrzę to wśród młodych króluje skrajna prawica, która tak za bardzo za wolnością i cieszenia się życiem i różnymi przyjemnościami nie jest. Od taki paradoks..
Sporo też popiera Palikota, no w sumie właśnie większość dzieciarni to jest albo za JKM albo za Palikotem, to są ich idole, jeden wymachuje pistoletami, drugi gumowymi penisami, także dobrze się dobrali :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1578 Post autor: Wojteł » pt wrz 07, 2012 00:33 am

Hm, to ciekawe, bo mam znajomego w moim wieku, który jest gorącym zwolennikiem SLD i nawet udziela się w ich młodzieżówkach (swoją drogą on też jest niezłym oszołomem).

Moim skromnym zdaniem, w tym kraju nie ma partii wartej głosu, dlatego tez w ostatnich wyborach nie głosowałem i nie będę głosował, póki nie pojawi się na scenie politycznej ktoś odpowiedni. Tylko to raczej mało prawdopodobne, skoro w sejmie stołków trzymają się wciąz te same gęby, a jak wymrą, do stanowiska załatwione ma już rodzina do siódmego pokolenia w przyszłość.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1579 Post autor: Wojteł » pt wrz 07, 2012 00:34 am

Templar pisze:Sporo też popiera Palikota, no w sumie właśnie większość dzieciarni to jest albo za JKM albo za Palikotem, to są ich idole, jeden wymachuje pistoletami, drugi gumowymi penisami, także dobrze się dobrali :mrgreen:

Prawda, ale to i tak chodzi tylko o legalizację trawy, bo gimbusy, które od Zenka z klatki obok Siwego kupiły wysuszoną pietruszkę i miały po niej "fazę" będą wielbić każdego, kto by zalegalizował.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1580 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 00:35 am

Ja nie potrzebuję ani Palikota,ani Kurwina, do palenia. Po za tym jak się ma dobre znajomości i zna niemieckie prawo, to nie ma co się bać. :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1581 Post autor: Wojteł » pt wrz 07, 2012 00:40 am

Cóż, gimnazjaliści pewnie ani takich znajomości nie mają, ani niemieckiego prawa nie znają :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1582 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 00:42 am

No ba. :) Ale i tak jeżeli chodzi o ten rok, to najlepszy narkotyk jaki zażywam (uzależnia jak cholera) to "Imagine the Fire". Podwójna dawka i odlot totalny. 8) :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1583 Post autor: Bucholc Krok » pt wrz 07, 2012 11:56 am

Templar pisze:Sorry, ale ktoś kto stawia niepełnosprawnych w jednym szeregu z mordercami i zboczeńcami
Stawia w jednym szeregu, czyli zrównuje? Jeśli powiem, że nie chcę w TVP filmów erotycznych, programów sportowych i audycji dla dzieci to przecież nie znaczy, iż je ze sobą zrównuję i że to jest dla mnie to samo. Po prostu wymieniam, których programów nie chcę oglądać. I tyle.
jest debilem i nie ma tu co dyskutować na ten temat.
Cały czas dyskutujesz. :D
Wojtek pisze:I za legalizacją marychy jest, taki dobry z niego człek, to jest najważniejszy powód poparcia u gimbazy
Jest za legalizacją z prostego powodu. Jak ktoś jest głupi to niech ćpa i się zwija. Ja z tego samego powodu jestem za pozwoleniem na organizację ustawek. Niech się sami wybiją, skoro uważają, że to jest dla nich dobre. Po co policja, a w efekcie budźet państwa, ma ponosić straty?
Wawrzyniec pisze:@Templar, a ja nie twierdzę, że skrajna lewica jest lepsza. Ogólnie jestem przeciwnikiem skrajności, w polityce. Mam zdecydowanie bardziej umiarkowane poglądy.
:lol:
Wawrzyniec pisze:Ja nie potrzebuję ani Palikota,ani Kurwina, do palenia.
Zdajesz sobie sprawę, że przekręcając cudze nazwisko, nie dość, że się wykazujesz brakiem kultury to jeszcze pozwalasz innym na wyśmiewanie swojego? Mam propozycję. Jak Ci się podoba Maciej Wawrzyniec Oblech?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Templar

#1584 Post autor: Templar » pt wrz 07, 2012 12:12 pm

Bucholc Krok pisze:Jest za legalizacją z prostego powodu. Jak ktoś jest głupi to niech ćpa i się zwija. Ja z tego samego powodu jestem za pozwoleniem na organizację ustawek. Niech się sami wybiją, skoro uważają, że to jest dla nich dobre. Po co policja, a w efekcie budźet państwa, ma ponosić straty?
Tylko, że straty budżet ponosi właśnie wtedy kiedy ludzie ćpają, trzeba ich potem leczyć za państwowe pieniądze.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1585 Post autor: Adam » pt wrz 07, 2012 13:42 pm

Bucholc Krok pisze:Jak Ci się podoba Maciej Wawrzyniec Oblech?
:mrgreen: ostro :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1586 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 15:00 pm

W offtopie idzie ostro do rzeczy. :P I ja mogę być Maciejem Wawrzyńcem Oblechem. Byłem już Tedem Bundym, nieczułą bestią śmiejącą się z głodujących dzieci, czy obleśnym typem z fetyszem obrzezania. Przeżyję i to. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1587 Post autor: Adam » pt wrz 07, 2012 15:01 pm

o Bandim to nie wiem :D kiedy to było? :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1588 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 15:05 pm

Chyba w temacie o "Lincolnie", ale pewnie Marek usunął. Hp_gof stwierdził, że jestem z wyglądu i zachowania podobny do Teda Bundy'ego. :P Na zewnątrz przystojny, elegancki dobrze wychowany, a wewnątrz potwór i bestia. Fajnie, co nie? :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1589 Post autor: Adam » pt wrz 07, 2012 15:07 pm

tylko że zdeczka nie pasuje :? jak on uważa że z wyglądu jesteś podobny do bandiego to ma niezłego strita :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1590 Post autor: Wawrzyniec » pt wrz 07, 2012 15:09 pm

Z nim rozmawiaj o tym nie ze mną. Ja też nigdy o tym nie pomyślałem, ile razy się golę. Ale on jakieś podobieństwo dostrzegł, co robić? :P
Jak chcecie to możecie sobie ankietę zrobić i zobaczymy czy większość myśli tak samo jak hp_gof. :)

ODPOWIEDZ