EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: EPIC FAIL! :D
@Templar, a ja nie twierdzę, że skrajna lewica jest lepsza. Ogólnie jestem przeciwnikiem skrajności, w polityce. Mam zdecydowanie bardziej umiarkowane poglądy. Stwierdzam, tylko że częściej na zachodzie okres buntu, okres młodzieńczy to właśnie fascynacja i sympatyzowanie z lewicowymi, często mocno radykalnymi grupami. W Polsce jak ostatnio patrzę to wśród młodych króluje skrajna prawica, która tak za bardzo za wolnością i cieszenia się życiem i różnymi przyjemnościami nie jest. Od taki paradoks.
Cejrowski i Korwin to są właśnie dwie osoby, które od młodości działały mi na nerwy, ale właśnie o dziwo mają sporo amatorów.
Cejrowski i Korwin to są właśnie dwie osoby, które od młodości działały mi na nerwy, ale właśnie o dziwo mają sporo amatorów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Sporo też popiera Palikota, no w sumie właśnie większość dzieciarni to jest albo za JKM albo za Palikotem, to są ich idole, jeden wymachuje pistoletami, drugi gumowymi penisami, także dobrze się dobraliWawrzyniec pisze:W Polsce jak ostatnio patrzę to wśród młodych króluje skrajna prawica, która tak za bardzo za wolnością i cieszenia się życiem i różnymi przyjemnościami nie jest. Od taki paradoks..

- Wojteł
- John Williams
Hm, to ciekawe, bo mam znajomego w moim wieku, który jest gorącym zwolennikiem SLD i nawet udziela się w ich młodzieżówkach (swoją drogą on też jest niezłym oszołomem).
Moim skromnym zdaniem, w tym kraju nie ma partii wartej głosu, dlatego tez w ostatnich wyborach nie głosowałem i nie będę głosował, póki nie pojawi się na scenie politycznej ktoś odpowiedni. Tylko to raczej mało prawdopodobne, skoro w sejmie stołków trzymają się wciąz te same gęby, a jak wymrą, do stanowiska załatwione ma już rodzina do siódmego pokolenia w przyszłość.
Moim skromnym zdaniem, w tym kraju nie ma partii wartej głosu, dlatego tez w ostatnich wyborach nie głosowałem i nie będę głosował, póki nie pojawi się na scenie politycznej ktoś odpowiedni. Tylko to raczej mało prawdopodobne, skoro w sejmie stołków trzymają się wciąz te same gęby, a jak wymrą, do stanowiska załatwione ma już rodzina do siódmego pokolenia w przyszłość.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:Sporo też popiera Palikota, no w sumie właśnie większość dzieciarni to jest albo za JKM albo za Palikotem, to są ich idole, jeden wymachuje pistoletami, drugi gumowymi penisami, także dobrze się dobrali
Prawda, ale to i tak chodzi tylko o legalizację trawy, bo gimbusy, które od Zenka z klatki obok Siwego kupiły wysuszoną pietruszkę i miały po niej "fazę" będą wielbić każdego, kto by zalegalizował.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie potrzebuję ani Palikota,ani Kurwina, do palenia. Po za tym jak się ma dobre znajomości i zna niemieckie prawo, to nie ma co się bać. 

- Wojteł
- John Williams
Cóż, gimnazjaliści pewnie ani takich znajomości nie mają, ani niemieckiego prawa nie znają 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba.
Ale i tak jeżeli chodzi o ten rok, to najlepszy narkotyk jaki zażywam (uzależnia jak cholera) to "Imagine the Fire". Podwójna dawka i odlot totalny.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Stawia w jednym szeregu, czyli zrównuje? Jeśli powiem, że nie chcę w TVP filmów erotycznych, programów sportowych i audycji dla dzieci to przecież nie znaczy, iż je ze sobą zrównuję i że to jest dla mnie to samo. Po prostu wymieniam, których programów nie chcę oglądać. I tyle.Templar pisze:Sorry, ale ktoś kto stawia niepełnosprawnych w jednym szeregu z mordercami i zboczeńcami
Cały czas dyskutujesz.jest debilem i nie ma tu co dyskutować na ten temat.

Jest za legalizacją z prostego powodu. Jak ktoś jest głupi to niech ćpa i się zwija. Ja z tego samego powodu jestem za pozwoleniem na organizację ustawek. Niech się sami wybiją, skoro uważają, że to jest dla nich dobre. Po co policja, a w efekcie budźet państwa, ma ponosić straty?Wojtek pisze:I za legalizacją marychy jest, taki dobry z niego człek, to jest najważniejszy powód poparcia u gimbazy
Wawrzyniec pisze:@Templar, a ja nie twierdzę, że skrajna lewica jest lepsza. Ogólnie jestem przeciwnikiem skrajności, w polityce. Mam zdecydowanie bardziej umiarkowane poglądy.

Zdajesz sobie sprawę, że przekręcając cudze nazwisko, nie dość, że się wykazujesz brakiem kultury to jeszcze pozwalasz innym na wyśmiewanie swojego? Mam propozycję. Jak Ci się podoba Maciej Wawrzyniec Oblech?Wawrzyniec pisze:Ja nie potrzebuję ani Palikota,ani Kurwina, do palenia.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Tylko, że straty budżet ponosi właśnie wtedy kiedy ludzie ćpają, trzeba ich potem leczyć za państwowe pieniądze.Bucholc Krok pisze:Jest za legalizacją z prostego powodu. Jak ktoś jest głupi to niech ćpa i się zwija. Ja z tego samego powodu jestem za pozwoleniem na organizację ustawek. Niech się sami wybiją, skoro uważają, że to jest dla nich dobre. Po co policja, a w efekcie budźet państwa, ma ponosić straty?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W offtopie idzie ostro do rzeczy.
I ja mogę być Maciejem Wawrzyńcem Oblechem. Byłem już Tedem Bundym, nieczułą bestią śmiejącą się z głodujących dzieci, czy obleśnym typem z fetyszem obrzezania. Przeżyję i to. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba w temacie o "Lincolnie", ale pewnie Marek usunął. Hp_gof stwierdził, że jestem z wyglądu i zachowania podobny do Teda Bundy'ego.
Na zewnątrz przystojny, elegancki dobrze wychowany, a wewnątrz potwór i bestia. Fajnie, co nie? 

tylko że zdeczka nie pasuje
jak on uważa że z wyglądu jesteś podobny do bandiego to ma niezłego strita 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z nim rozmawiaj o tym nie ze mną. Ja też nigdy o tym nie pomyślałem, ile razy się golę. Ale on jakieś podobieństwo dostrzegł, co robić?
Jak chcecie to możecie sobie ankietę zrobić i zobaczymy czy większość myśli tak samo jak hp_gof.

Jak chcecie to możecie sobie ankietę zrobić i zobaczymy czy większość myśli tak samo jak hp_gof.