EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
http://londyn2012.dziennik.pl/wokol-igr ... kowki.html
Olbrychski to chyba pierwszy raz w życiu oglądał jakikolwiek mecz.
Olbrychski to chyba pierwszy raz w życiu oglądał jakikolwiek mecz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W radiu też to powtarzali. To są nie do końca uczciwe wyliczenia. Sam tego nie sprawdzałem, ale licząc w ten sposób Chińczycy pewnie byliby od nas gorsi nawet wówczas, gdyby wszyscy ich zawodnicy zdobyli medale. Niech policzą, ile wychodzi medali na zawodnika.Templar pisze:TVN jak zwykle w formie
Najważniejsze jednak, że Chińczycy nie są pierwsi w klasyfikacji medalowej. Partia nie będzie się mogła pochwalić.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E... zwykła pomyłka. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Widać wszyscy jesteśmy Chińczykami 
Ale to i tak oszustwo bo jak widziałem w pingpongu to Chińczycy pod każdą "banderą" startowali

Ale to i tak oszustwo bo jak widziałem w pingpongu to Chińczycy pod każdą "banderą" startowali

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy możemy już oficjalne uznać wyczyny polskich sportowców na Olimpiadzie za EPIC FAIL? W sumie popatrzyłem, że w klasyfikacji medalowej przegraliśmy między innymi z Azerbejdżanem, Białorusią, Czechami, Węgrami, Kubą, Jamajką, które chyba jeżeli chodzi o populację, to trochę mają mniejszą od Polskiej. Mogę się mylić, ale to chyba nie najlepiej świadczy. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dobre było zestawienie w Trójce wyjaśnień tych, którzy mieli coś ugrać, a pokpili sprawę. Motywem przewodnim pieśni było "nie wiem, co się stało". 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A najśmieszniejsze jest to, że za 4 lata będzie jeszcze gorzej. No, chyba że się jakaś gwiazda nam objawi, która np. w pływaniu będzie w stanie machnąć kilka medali i znowu uciułają do dychy.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.