"Robin Hood" Ridleya Scotta - Marc Streitenfeld
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Niestety,nie widziałem jeszcze żadnego filmu na BR / ponoć różnica pomiędzy BR a DVD jest jak pomiędzy nocą a dniem ale nie wiem,kiedy dane mi będzie to samemu sprawdzić
/ i ogólnie na razie jestem nieufny wobec nowego formatu / po zawodzie jaki mi zgotował DVD / skoro nawet takie tytuły jak " Gladiator " czy LODR potrafią mieć spartolony obraz.
Co do filmów Disneya to też słyszałem że jakość obrazu jest świetna / nawet w tak starej Śnieżce / ale ten brak dodatków i w ogóle drugiej płyty na BR / " Piraci z Karaibów - toż na DVD mam wydania dwu płytowe / ...

Co do filmów Disneya to też słyszałem że jakość obrazu jest świetna / nawet w tak starej Śnieżce / ale ten brak dodatków i w ogóle drugiej płyty na BR / " Piraci z Karaibów - toż na DVD mam wydania dwu płytowe / ...
- lis23
Heh,na taki tv musiałbym pół pokoju przemeblować 
a wracając do " Robin Hooda ":
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... lik=powiaz
hmm ... okres rządów Jana bez Ziemi nie był jeszcze eksploatowany przez kino więc kontynuacja mogłaby być ciekawa.

a wracając do " Robin Hooda ":
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... lik=powiaz
hmm ... okres rządów Jana bez Ziemi nie był jeszcze eksploatowany przez kino więc kontynuacja mogłaby być ciekawa.
- lis23
Ale fragmenty na stronie filmu przypadły mi do gustu
premiera soundtracku już 11 maja a tu nawet okładki nie ma
co do tv i nowych technologii - 3D to nie dla mnie / nie widzę na jedno oko / i ogólnie jestem przeciwnikiem tej nowej " mody "
a o jaki " wbudowany system odtwarzania formatu BD " chodzi? - chyba wystarczy tylko napęd BD,monitor Full HD,karta graficzna która sobie poradzi z wyświetleniem obrazu i program który go odtworzy / np.Power DVD /.

premiera soundtracku już 11 maja a tu nawet okładki nie ma

co do tv i nowych technologii - 3D to nie dla mnie / nie widzę na jedno oko / i ogólnie jestem przeciwnikiem tej nowej " mody "
a o jaki " wbudowany system odtwarzania formatu BD " chodzi? - chyba wystarczy tylko napęd BD,monitor Full HD,karta graficzna która sobie poradzi z wyświetleniem obrazu i program który go odtworzy / np.Power DVD /.
Ostatnio zmieniony czw kwie 15, 2010 21:39 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z fotela z wrażenia nie spadłem, ale nie brzmi to źle, szczególnie jak się ma w pamięci "Clash of the Titans"
Nie jest źle, ale ja sam nie mam awersji do tego typu muzyki, więc pewnie inaczej odczuwam, dlatego wolę być ostrożny. Zwłaszcza, że jeszcze nie znana jest nam opinia, osób bieglejszych w temacie jak chociażby Koper, Adam, czy Marek, którzy raczej skrytykują porządnie to co usłyszą.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Ja znalazłem jeszcze coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=2V7xltfUwWE
ale nie wiem,na ile jest to faktyczna muzyka z filmu ...
Cóż,jak dla mnie,nie jest źle - oczekiwałem czegoś dużo gorszego - jak na razie wypada to trochę jak robota rzemieślnicza ale nie tragiczna / " Starcie Tytanów " /.
Może i klisze z Zimmera ale jak dla mnie,bardziej słuchalne niż ostatnie prace Zimmera - oczywiście,opinia jest subiektywna.
Zastanawia mnie tylko czy będzie można liczyć na jakąś muzykę etniczną,folk? - ze zdjęć wynika że będą jakieś sceny/ scena tańców przy ognisku - może tam?
http://www.youtube.com/watch?v=2V7xltfUwWE
ale nie wiem,na ile jest to faktyczna muzyka z filmu ...
Cóż,jak dla mnie,nie jest źle - oczekiwałem czegoś dużo gorszego - jak na razie wypada to trochę jak robota rzemieślnicza ale nie tragiczna / " Starcie Tytanów " /.
Może i klisze z Zimmera ale jak dla mnie,bardziej słuchalne niż ostatnie prace Zimmera - oczywiście,opinia jest subiektywna.
Zastanawia mnie tylko czy będzie można liczyć na jakąś muzykę etniczną,folk? - ze zdjęć wynika że będą jakieś sceny/ scena tańców przy ognisku - może tam?