Bladu i jego oceny

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
bladerunnner23
Parkingowy przed studiem nagrań

Re: Bladu i jego oceny

#151 Post autor: bladerunnner23 » sob maja 07, 2011 17:43 pm

Paweł Stroiński pisze:Nikt cię tu nie szanuje po prostu i zasłużyłeś sobie na to.
Oj tam bo napisałem, że nie lubię mohów, lostów czy Broken Arrow? To już mnie użytkownicy nie lubią ? czy ja sie gniewam, na Mystera czy na Ciebie, ze piszecie, że Geneza to gówno. Nie bo po co wiadomo , każdy ma inne potrzeby, każdy ma inny gust i wypadałoby to uszanować, nie wiem czy ja potrafię staram się , ale często mi się nie udaję, ale wiem że Ty na pewno nie potrafisz :).

Tak czy owak, szkoda, że trochę to się tak wszystko kończy bo wydaję mi się, że każdy z nas trochę przesadził, ja jedną a Ty w drugą mańkę ;) .
hp_gof pisze:Bladu, może oczekujesz jeszcze referendum/ankiety w Twojej sprawie? :D Skoro już tu idą uogólnione ostre teksty o (nie)szanowaniu :D
Hehe, nie trzeba kto mnie lubił , to mnie lubił kto mnie nie znosił to nie znosił, kto ma tęsknić to tęsknił będzie ;).

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#152 Post autor: Paweł Stroiński » sob maja 07, 2011 18:06 pm

Bo rzucasz apodyktycznie teksty o tym, jak to coś nie ma tematów, rzucasz po prostu "faktami" (po angielsku istnieje piękny termin factoid).

Zbanowany (i tu, i na FB) zostałeś za prowokacje dotyczące nagłej zmiany zdania o Brianie Tylerze. Nie chciałeś uszanować tego, że są użytkownicy, którzy go lubią i zacząłeś robić wycieczki personalne W ICH KIERUNKU. Więc patrz najpierw na siebie.

bladerunnner23
Parkingowy przed studiem nagrań

#153 Post autor: bladerunnner23 » sob maja 07, 2011 18:12 pm

Paweł Stroiński pisze:. Nie chciałeś uszanować tego, że są użytkownicy, którzy go lubią i zacząłeś robić wycieczki personalne W ICH KIERUNKU. Więc patrz najpierw na siebie.
Dokładnie wyjaśniłem post wyżej i nic z niego wyniosłeś :P, sam mi napisałeś , że nikt mnie szanuję bo lubię genezę, więc to co teraz piszesz jest hipokryzją :).
Bo sam nie chcesz uszanować , że są użytkownicy, którzy lubią Wolverinea i robisz personalne wycieczki w ich KIERUNKU ;) .A ja Cię nie banowałem za to ;) .

A należało się ze 3 razy na FB ! :P, ze względu chociażby na szacunek mój do kompozytora.

Dalsza dysputa chyba faktycznie nie ma już sensu, bo wszystko co chciałem powiedzieć , powiedziałem .

Jak chcesz usuwaj konto ;).

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#154 Post autor: Paweł Stroiński » pn maja 09, 2011 13:21 pm

Ze względu na toczącą się pdo recenzją Troi dyskusją, chciałbym dokładnie uzasadnić, dlaczego bladu nie ma powrotu na forum.

1. Po pierwsze wielki atak przypuszczony na Tylera i na temat jego dotyczący i to tylko dlatego, że go nie lubi a jego ukochany HGW nie ma takiego tematu, który sam przecież mógł założyć, a nie zacząć go atakować i pisać że Shrek to megakult (swoją drogą, Shrek Forever to średniak, ale za takie rzeczy z forum się nie usuwa.

2. Kiedy zrozumiał, że to nie przejdzie, zaczął nagle się zachwycać i prowokować piątkowymi tekstami o Tylerze (to samo mi pisał na Facebooku, chociaż zwracałem mu uwag, że to prowokacja). Nie, nie zmienił zdania w ciągu 10 minut od napisania, że Tyler jest zerem. Zaczął ostro trollować i prowokacyjnie przywracał swój post, jak ja go kasowałem jako przykład trollingu.

3. Po banie nie zrozumiał aluzji i zaczął się rejestrować na forum, błagając o przywrócenie i atakując mnie za ban. Uspokoił się (mimo, że błaga o litość w komentarzach pod Troją i trolluje w innych komentarzach) dopiero, jak stare konto usunąłem bezpowrotnie.

Powodem bana nie jest to, że kawałek Orvarssona (nie Zimmera samego) brzmi jak Królestwo niebieskie. O tym, że Zimmer był pod wpływem ścieżki HGW, jak pisał ten score, zdążyłem sam się dowiedzieć. Tylko że fakty są takie, że jest to samodzielny (i jedyny w całej ścieżce samodzielny) utwór Atli Orvarssona. To nie był powód bana.

Dlatego nie ma dla użytkownika bladerunner miejsca na forum filmmusic.pl

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#155 Post autor: Adam » pn maja 09, 2011 13:27 pm

ale nie ma się po co tłumaczyć :) bana dla obydwóch dożywotnio i tyle.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#156 Post autor: Paweł Stroiński » pn maja 09, 2011 13:31 pm

Danielos pod recenzją Troi w sumie przychylił się do prośby Blada, więc wolałem mu wyłożyć to na forum, a nie spamować w komencie pod recenzją.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#157 Post autor: Adam » pn maja 09, 2011 13:36 pm

zapominacie chyba o bajzlu jaki robią pod komentami reckowymi. 20% całości komentów na oko to ich dzieło, nawet nie mogli sobie odpuścić wyników konkursu fmf.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#158 Post autor: Arthur » pn maja 09, 2011 13:58 pm

Paweł Stroiński pisze:dlaczego bladu nie ma powrotu na forum.

1. Po pierwsze wielki atak przypuszczony na Tylera i na temat jego dotyczący i to tylko dlatego, że go nie lubi

2. Kiedy zrozumiał, że to nie przejdzie, zaczął ostro trollować i prowokacyjnie przywracał swój post, jak ja go kasowałem jako przykład trollingu.
Czyli wieczysty ban za przywracanie złośliwego posta. A czy poinformowałeś blada czemu usuwasz jego posta? mógł róźne rzeczy sobie pomyśleć(każdy jest inny i inaczej reaguje), bo dla mnie to najistotniejsza rzecz w tej sprawie. Bo dla mnie na forum "wolnościowym" powinno się uzasadnić takie postępowanie.

ps. nie bronię blada, tylko chodzi mi o uzasadnienie twoich procedur.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#159 Post autor: Paweł Stroiński » pn maja 09, 2011 14:00 pm

Informowałem go w czacie na Facebooku.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#160 Post autor: DanielosVK » pn maja 09, 2011 14:07 pm

Paweł Stroiński pisze:Danielos pod recenzją Troi w sumie przychylił się do prośby Blada, więc wolałem mu wyłożyć to na forum, a nie spamować w komencie pod recenzją.
Nic nie pisałem pod recenzją Troi. Ktoś znowu się podszył.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#161 Post autor: Adam » pn maja 09, 2011 14:11 pm

wiedziałem... :roll: i znów burdel robią.. powinniście to - wg mnie - kasować wszystko, a nie trzymać te śmieci w komentarzach..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#162 Post autor: Wawrzyniec » pn maja 09, 2011 14:18 pm

Adam Krysiński pisze:zapominacie chyba o bajzlu jaki robią pod komentami reckowymi. 20% całości komentów na oko to ich dzieło, nawet nie mogli sobie odpuścić wyników konkursu fmf.
To jest niestety największe wyzwanie z jakim trzeba będzie sprostać. :roll: W sumie ofiarą padają wszystkie strony i wszystkie najnowsze recenzje jakie tam się pojawiają. A teraz szczególnie Bladu będzie pewnie chciał się po wyżywać i odreagować to wszystko :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#163 Post autor: Adam » pn maja 09, 2011 14:20 pm

wystarczy kasować jak leci i im przejdzie zapał + zrobienie forum dostępnego do nawet oglądania dopiero po zalogowaniu się, bo teraz i tak widzą co się na nim dzieje..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#164 Post autor: Wawrzyniec » pn maja 09, 2011 14:22 pm

Adam Krysiński pisze:zrobienie forum dostępnego do nawet oglądania dopiero po zalogowaniu się, bo teraz i tak widzą co się na nim dzieje..
Popieram. Tak samo jest na KMF i to wielki plus.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#165 Post autor: Adam » pn maja 09, 2011 14:23 pm

otóż to..
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ