Można i tak, tylko po co wtedy pakować się w
tani Samsung będzie miał (może mieć) dwa wejścia USB i dla skrętki, dla danych, dla Wifi, YouTube w TV te sprawy
?
Podniecanie się opcją w Blu gdzie można sobie popisać na fejsie lub twitterze jest dla blondynek. A nie sądzę by kiedyśgrześ był na etapie golenia jaj i farbowania się na blond
Wszystko jest dla ludzi. Skoro jest popyt na odtwarzacze w cenie 200zł, to je produkują. Ale autorytatywne twierdzenie, że taki Blu gra i odtwarza lepiej niż inny za 1tys czy więcej, zakrawa na ciężką anomalię psychiczną, uraz z dzieciństwa bądź indoktrynację komunistyczno-socjalistyczną.
Hurtowni audiowideł ( podoba mi sie ten zwrot

) nie prowadzę, choć przez moje ręce przewinęło się sporo sprzętu i miałem możliwośc porównań. Swego czasu w Lubinie był bardzo fajny sklep ze sprzetem Fusic (jest też we Wrocławiu), gdzie nie wyganiają (o ile nie szerzy się herezji w stylu Kolegi kiedyśgrzesia) i można oglądać, słuchać do woli. Poza tym mógłbym jeszcze wyliczyć sporo innych podobnych branżowo salonów. Tylko po co? Kolega kiedyśgrześ tam nie wejdzie, ba nawet nie przeczyta czasopisma w tym temacie a i tak będzie wiedział lepiej i więcej. Cóż za fenomen....

Aż dziwne, że sam nie prowadzi salonu audiowideł

Chłopak sie marnuje na tym forum